Tu nori, kad tave gydytų greitai, efektyviai ir pigiai arba, kad ilgai, neefektyviai ir brangiai?

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-02-17 18:13:00, skaitė 1270, komentavo 14

Tu nori, kad tave gydytų greitai, efektyviai ir pigiai arba, kad ilgai, neefektyviai ir brangiai?

Mano gyvenime buvo labai daug gerų draugų ir draugių medikų (ankščiau, nes po mano straipsnių jie bijo su manimi bendrauti, kad nepakenti savo karjerai). Mano mama taip pat buvo medikė. 

Vieni buvo geri medikai, kiti šiaip sau, bet Dievas apsaugojo ir man neteko bendrauti su medikais niekšais. Būtent tokiais, kurių dabartinėj viešoje erdvėje prisiveisė kaip blusų pas valkataujantį šunį.

Pradėsiu iš toli. 

Vieną kartą (prieš kokių 30 metų), aš plaktuku nepataikiau į vinį ir stuktelėjau per didžiojo piršto nagą. Buvo siaubingai skauda ir nagas pradėjo mėlynuoti. Skausmas neatlėgo porą dienų, todėl aš paskambinau savo draugui gydytojui ir pasiprašiau pas jį į priėmimą. Atvažiavau pas jį į ligoninę. Šypsodamasis jis apžiūrėjo mano pirštą ir paklausė: TU NORI, KAD AŠ TAVE GYDYČIAU ILGAI, BRANGIAI IR NEEFEKTYVIAI? ARBA GREITAI, PIGIAI IR EFEKTYVIAI. Aš jam atsakiau, kas per idiotiški klausimai. Aišku greitai, pigiai ir efektyviai. Tada jis pasiūlė eiti į lauką parūkyti. Išėjom į lauką, jis paprašė žiebtuvėlio. Užsitraukėm po cigaretę. Tada jis laikydamas mano žiebtuvėlį rankoje, išsitraukė iš kišenės savo gydytojo kortelę, kuri tvirtinama prie chalato adatos pagalba. Atlenkė tą adatą, uždegė žiebtuvėlį ir pradėjo kaitinti adatos galą. Žiūrėjau į jį nepatikliai, nesuprasdamas ką jis daro. Kuomet adatos galiukas įkaito beveik iki baltumo, jis sako: "duok pirštą". Aš aišku, pradėjau protestuoti, kokią jis čia nesamonę sugalvojo. Jis vėl paklausė: "Nori išgyti pigiai, efektyviai ir greitai?" Atsakiau, kad taip. Tada duok pirštą. Nepatikliai atkišau jam skaudantį pirštą. Tuomet jis greitu judesiu dūrė įkaitusia adata tiesiai į mano nago vidurį. Aš buvau pasiruošęs skausmui, bet ... visiškai nieko nebuvo tik švirkštelėjo nedidelis kraujo fontanėlis ir skausmas (kuris kankino mane kelias dienas) praėjo akimirksniu. 

"Na va, tu sveikas", - juokdamasis pasakė mano draugelis. Gali nedėkoti, aš iš kitų padėkas susirinksiu. Rūkėm toliau ir jis man papasakojo, kad panašius gydymo būdus jis taiko tik savo draugams, kitiems jis išrašo "stebuklingus" užsieninius tepaliukus, savaitės ar dviejų gydymui. Patepi tepaliuku, tuo kartu skausmas praeina, bet po poros valandų vėl reikia tepti ir t.t. Paklausiau kodėl? Jis atsakė, kad dabar ligoninės vadovas juos visus renka į farmacininkų susirinkimus (po sovietų žlugimo jie intensyviai pradėjo mokyti neteisingus sovietinius gydytojus, teisingos modernios gydymo praktikos). Tie atvykę pastoviai veda paskaitas apie "naujausius" gydymo metodus, vaistus, tepaliukus ir pan. Seminarai vyksta ne tik ligoninėje, bet gydytojai surenkami mažiausiai du tris kartus į metus ir važiuoja į seminarus kokiame nors Tailande arba Pietų Afrikos respublikoje ar dar kokioje nors egzotiškoje šalyje "PASISEMINORIAUTI". Ten jiems nemokamai suteikiamas pragyvenimas, pramogos, maitinimas ir tarpuose tarp gero laiko pravedimo vyksta mokymai, kaip reikia pateikti ir konsultuoti pacientus, kad jie naudotųsi būtent kokios nors Astra Zeneka ar Pfizer ar dar kokios aferistų kontoros siūlomais niekalais, kurie tam laikui nuima skausmą, bet realiai yra sukurti taip, kad žmogui jų reikėtų pastoviai (arba bent jau kuo ilgesniam laikui)

pastaba: Ne be reikalo angliškai vaistai vadinami labai tiksliai DRUGS - NARKOTIKAI. 

Šiaip tie kas žiūri į pasaulį ne per socialinių tinklų, žiniasklaidos ir visokių "daktarų Hauzų" serialų prizmę, bet mato taip kaip yra iš tikrųjų, jau seniai tą suprato, todėl modernia sveikatos apsauga nebesinaudoja išviso.

Na, papasakosiu dar vieną pavyzdį. Neseniai skaičiau, jog numirė viena moteris nuo "kovido" sukeltų "komplikacijų". Straipsnyje gerasis gydytojėlis pasakojo, kad jai atliko planinę sąnario keitimo operaciją, kuri praėjo puikiai, bet ... vargšė moteris užsikrėtė kovidu prieš operaciją (jie užsikrėtimo faktą nustatė jau po mirties) ir dėl kovido viruso susidarė trombai !!! (jūs įsivaizduojate kokiais jie visus laiko mulkiais, kad išmesti tokią nesamonę), todėl ji mirė dėl KOVIDO KOMPLIKACIJŲ.

Skaitydamas šį masmedijos paltinamą ir feisbukinių mulkių be problemų įsisąmoninamą tekstą, iškarto prisiminiau savo buvusią kaimynę. 

Prieš gerą dešimtmetį, kai tik prasidėjo to meto farmoafera (irgi pasaulinė, bet ne tokia agresyvi kaip kovido) su masiniais sąnarių keitimais į plastmasinius pakaitalus (tuomet farmaaferistai prigamino ir tik neseniai buvo atvežę į Lietuvą jų siutą, o žemiausio lygio platintojai ligoninėse, pradėjo primygtinai rekomenduoti keisti "senus sąnarius" į naujus modernius, nes kitaip bus laaaabai blogai). Mano kaimynė kartu su geruoju daktarėliu, įkalbėjo savo seną motina pasikeisti nuolat maudžiantį sąnarį į modernų, naujųjų technologijų stebuklą. Sumokėjo pinigėlius daktarėliui (nors operacija ir sąnarys ir taip apmokėti iš mūsų mokesčių), nes blondinei pasirodė, kad taip bus patikimiau, kai gydytojas dar ir balto chalatėlio kišenėlėje jaus šlamančių banknotų šilumą, todėl atliks viską DAR GERIAU.

Po operacijos jai paskambino gydytojas ir pasakė, kad operacija praėjo puikiai, dabar mama sveiksta. Kokia ta blondinė buvo išdidi ir laiminga, kaip ji gerai pasielgė įkalbėjusi seną "nemodernią" mamą pasinaudoti "NAUJAUSIAIS GYDYMO METODAIS". Vaikščiojo visur, pasakojo ir pūtėsi dėl savo "modernumo" ir tamsių žmogelių kvailumo. Ji tai taikė mums, nes puikiai žinojo, kad mes meldžiamės ir nepriimam visų tų naujų gydymo metodų. Bet po trijų dienų ateina pas mus su ašaromis, klausiu kas nutiko. Ji papasakojo, kad tik ką skambino iš ligoninės ir pasakė, kad dėl operacijos susidarė trombai ir ji mirė. Paprašė pasimelsti už jos sielą, mes pasimeldėm. 

Manau tuo metu ji suprato ir pajautė kaltę dėl to, kad įkalbėjo savo motiną darytis operaciją. Jeigu tuo metu jau būtų vykdoma TOTALI pasaulinė koronoafera, ši moteris gautų gerą progą užsipulti mus "baisiuosius antivakserius", nes daktarėliai jai tikrai papasakotu, jog mama mirė būtent nuo baisiojo COVIDO "komplikacijų", kuris niekaip nesibaigia, bes tie bjaurūs "bybianosiai" ir "antivakseriai" nesilaiko teisingų rekomendacijų. Čia jie bjaurybės, ne sėdi (kartu su visais moderniais prietrankomis) užsidarę namuose,neteisingai ir ne visada nešioja antsnukius, nesitestuoja ir kas siaubingiausia -NESIVAKCINUOJA. Manau, mano kaimynė tuomet būtų atėjusi ne prašyti pasimelsti už jos moderniai nužudytą motiną, o apipiltų mūsų namą benzinu ir padegtų. O tie kas iš mūsų išliktų gyvi, pav. mūsų vaikučiai, ji be gailesčio uždaužytų akmeniu arba pagaliu.Paskaitykite kovidosektantų komentarus ir tiesiog pagalvokite, jeigu jiems leistų daryti ką nori, jie gi bandomis bėgiotų su fakelais ir be gailesčio žudytų neteisingai užsidėjusius antsnukius arba neturinčius kovidoregistracijos pasų.  

Supraskite, kad tie kas vykdo šia koronaaferą turi pinigus, valdžią ir totalią informacinės erdvės kontrolę. Todėl vienitelis mūsų būdas apsiginti, dalintis tarpusavyje tikra informacija ir NETIKĖTI jų geranoriškumu. Visokiuose feisbukuose, tokie tekstai kaip šis, tuojau pat užblokuojami, o ir patys feisbukonarkomanai bijo ten platinti ką nors panašaus, nes iš jų gali atimti kasdieninę feisbuko dozę, todėl net dreba, kad tik ko neteisingo neplatinti (man jau ne viena dešimtis žmonių teisinosi, kad jie pritaria mano straipsniuose išsakytoms mintims bet laabai bijo platinti, kad jų neužblokuotų. Viena tikrai protinga mano draugė pasakė tokius žodžius "Vladai, jei mane užblokuos feibukas aš gi numirsiu" ten visas mano gyvenimas. Kažkoks siaubas kaip užzombinti žmonės)

Todėl reikia ieškoti kitų būdų skleisti tiesą apie tai kas vyksta. 

Negalvokite, kad jeigu nieko nedarysite ir tyliai slėpsitės jūs būsite saugūs. Jeigu išprotės dauguma žmonių, patikėkite niekur nei mes nei mūsų vaikai ne bus saugūs. Jie jau įvedinėja nuolatinius testavimus, privalomus vakcinavimus, kovidopasus ir pan.

Jei dabar tai tavęs neliečia ir tu galvoji, kad protingai išsisuksi neapsigauk, kai tik pavers silpnuosius ir kvailuosius savo ištikimais zombiais, juos tuojau pat užsiundys ant tavęs. Ir net jeigu tu labai stiprus ir galėsi su savimi pasiimti į ana pasaulį kokių pora šimtų zombių, stiklinėmis akimis puolančių tave, tai neapsaugos tavo šeimos ir tavo artimųjų. Turi kovoti jau dabar, kad ši baisybė neįsigalėtų. 

O kovoti mes galime VIEN TIK PLATINDAMI INFORMACIJĄ. Kito kelio nėra, toliau tik žudynės. 

Žmonijos priešai, būtent dabar mūsų akyse, žingsnis po žingsnio augina savo zombių populiaciją, kad pasiekus kritinę masę (70 proc. bandos) galėtų tuos kas jų neklauso, užtvindyti gausiomis idėjinių prietrankų bandomis.

Jie mus žudys, nes bus įsitikinę, kad tie BJAURYBES ANTIVAKSERIAI yra visų mirčių ir ligų priežastis. Apakinti visokių feisbukų ir prostitucinės žiniaskalidos, jie tiesiog neatskirs, kad yra tiesioginis ryšys: testas, vakcina - mirtis. Jiems bus paaiškinta, kad čia dėl tų kas nesilaiko karantino atsirado "viruso mutacijos" ir jie nebespėja gaminti tinkamų vakcinų. Bus mestas šūkis "Naikinkite, tuos bjaurius užkrato platintojus" ir zombiai savo gyvybių sąskaitą, išprotėjusiomis bandomis, bėgs gaudyti tuos kas nesutinka su TEISINGA NAUJĄJĄ PASAULIO TVARKĄ.

Visa dabartinė "sveikatos" sistema, jau beveik pertvarkyta būtent legaliai NARKOPREKYBAI, o šiuolaikiniai modernūs gydytojai, masiškai, jau iš universitetų, išleidžiami kaip geri marketologai ir žemiausios grandies narkodyleriai. Kurių vienintelė paskirtis nenužudyti iškarto pacientą, o pripratinti jį prie narkotikų. Toks labai gerai atidirbtas, pasaulinės žydų narkomafijos tinklas.

"Vsio zakonno" naujųjų karčemų žydeliai - cukenbergas, geicas, sorošas, bloombergas ir kiti, tik preciziškai vykdo tai kas nustatyta valstybės įstatymuos.  Todėl cit! praščiokai, jums net mokėti už platinamus nuodus nereikės, už tai apmoka jūsų valstybės per ligonių kasas. Aišku į ligonių kasas renka taip pat iš jūsų per žvėriškus mokesčius, bet jūs gi asilai to nematote

Biblija mus moko, kad gerbk GYDYTOJĄ, nes GYDYTOJUS mums paskiria Dievas. 

Žinokite "modernioje" sveikatos sistemoje, gydytojus mums paskiria modernus bedievių UNIVERISTETAS. Nedaug per jo kvotų ir atrankos filtrus praeina TIKRŲ gydytojų, kuriems Pats Dievas duoda dovaną EFEKTYVIAI, GREITAI ir PIGIAI gydyti žmones. 

Kodėl tikri gydytojai atsijojami? Visų pirma jie turi sąžinę ir negali meluoti. Dar baisiau, kad būtent gydytojai nuo Dievo, gydo ne dėl pinigų, o dėl to, kad suvokia jog ką DOVANAI GAVO TĄ DOVANAI JIE IR ATIDUODA. Jų tikrai nedaug beliko.

Labai svarbu, mielieji broliai ir seserys, turiu jums priminti, kad jeigu jau jūs suradote tokį GYDYTOJĄ nuo DIEVO ir jis jus pagydė be jokių išankstinių pinigų kaulijimų, visada atsidėkokite jam nuoširdžiai ir kiek jūsų ranka gali. Nes primenu dar kartą, kad Dievo dovanos - išgijimo (kurią jūs gausite per Dievo pasiųstą gydytoją), nepriimkite VELTUI, nes tada visas gydymas bus jums veltui. Būtent dėl tų kurie nevertina greito gydymo ir mano, kad tai nieko verta, tarpsta ir bujoja ILGO, BRANGAUS ir NEEFEKTYVAUS gydymo sistema.

Dievo apdovanotas gydytojas yra žmogus, jis turi gyventi ir maitinti šeimą. Tinkamai ir gausiai neatsidėkoję tam kuris jus pagydys PIGIAI, GREITAI ir EFEKTYVIAI, jūs tikrai labai greitai papulsite pas kokį Kasiulevičių ar Lingienę ar dar kokį, dabar plačiai reklamuojamą kovidoaferos marketingo platintoją ir būsite gydomi BRANGIAI, ILGAI ir NEEFEKTYVIAI.

p.s. Tiesiog pabaigai norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kaip atskirti TIKRĄ GYDYTOJĄ turintį Dievo dovaną, nuo pagal kvotas universitetą baigusių "modernių gydytojų transvestitų" (prisiminkite, kad pagal šiuolaikines pasaulines kvotas universitetai atrenka ne pagal gabumus, o pagal tai ar studentas yra 72 lyčių ar mažumų atstovas. Dar labai svarbus kriterijus universiteto atrankai, studentas turi būti nevisprotis, pan kaip Greta Tunderberg. Įsivaizduojate kokius fruktus iš ten išleidžia ir kaip jie gali jūs pagydyti). 

Vienas pagrindinių kriterijų suprasti kas yra kas tai, kad TIKRAS GYDYTOJAS niekada nedalyvaus KOVIDAAFEROJE (jam sąžinė neleis, tik besarmačiai gali taip veidmainiauti). Kai pamatei jog koks Miasnikovas pasakoja apie baisųjį kovidovirusą, iškarto žinai, ten geriau nesikreipti jei tikrai turi sveikatos problemų ir nenori tas problemas dar pagilinti ir prarasti viską ką sunkiu darbu per visą gyvenimą sukaupei. 

p.s.s. Svarbu prisiminti vieną. Net ir paskutinis niekšas, kažkur viduje turi Dievo mums duotą SĄŽINĘ. Todėl jau dabar koronoaferos stūmėjams tenka viešoje erdvėje remtis visokių "DUOMENŲ MOKSLININKŲ" laaaabai profesionaliomis nuomonėmis apie tai, kad baisusis vyrusas bus dar baisesnis, jeigu leisime žmonėms vaikščioti be antsnukių. džiugi žinia yra ir tai, kad netgi toks "turtingųjų kvailių" pagrindinis gydytojėlis Kasiulevičius, jau nebe apsikentė ir pasitraukė iš šios aferos pagrindinių ruporų pareigų. 

Kiekvieną mūsų šeimos maldvakarį meldžiu Dievą, Jėzaus Kristaus Vardu atvesti į protą tuos, kas dėl vienokių ar kitokių priežasčių aktyviai ar pasyviai dalyvauja šioje siaubingoje pasaulinėje koronaaferoje. Nes tai turės katastrofiškus padarinius ne tik tiems kas tyli ir kaip avys nuolankiai eina į skerdyklą, bet ir tiems kas padeda šias avis į skerdyklą suvaryti. 

Su meile ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka