Energetinės katastrofos pasekmės Teksase: USA infrastruktūra nepasiruošusi globaliam atšilimui

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-02-19 12:17:00, skaitė 1156, komentavo 15

Energetinės katastrofos pasekmės Teksase: USA infrastruktūra nepasiruošusi globaliam atšilimui

Amerikoniška infrastruktūra ir elektros tinklai kaip pasirodė nebuvo pasirengę šalį užklupusiems šalčiams. Tai ketvirtadienį spaudos pareiškė USA prezidento patarėja vidaus saugumo klausimais Elizabet Šervud-Rendal.

"Kalbant platesne prasme, ekstremalūs orų reiškiniai, su kuriais mes susidūrėme šią savaitę centrinėje ir pietinėje, o dabar ir rytinėje USA dalyje, eilinį kartą parodo, kad klimato kaita reali ir vyksta šiuo metu, o mes nesame tam pakankamai pasirengę. Visų pirma, elektros tinklai mūsų šalyje, ypač Teksase, buvo perkrauti <...> o infrastruktūra yra nepritaikyta tam, kad atlaikytu tokias ekstremalias sąlygas “, - pasakė Šervud-Rendal.

Anot jos, šiuo metu apie milijoną žmonių susiduria su elektros energijos tiekimo nutraukimu. "Šie skaičiai žymiai mažėja, įskaitant ir Teksasą. Mes perėjome nuo kelių milijonų žmonių be elektros iki maždaug 600 000. <...> Tačiau svarbu [pažymėti], kad dėl audros pobūdžio kai kurios bendruomenės ir toliau susiduria su pasikartojančiais elektros energijos tiekimo sutrikimais “, - paaiškino Šervud-Rendal. Ji taip pat pažymėjo, kad USA federalinė ekstremalių situacijų valdymo agentūra (FEMA) Teksaso valdžios prašymu siunčia valstijai generatorius, antklodes ir maistą.

Naujausiais duomenimis, dėl sniego pūgos apie 674,1 tūkst. Teksaso gyventojų vis dar lieka elektros, daugiau kaip 260 tūkstančių iš jų neturi vandentiekio vandens. Tuo pačiu metu didelėje valstijos  teritorijos dalyje išlieka anomalus tai vietovei šaltas oras. Trečiadienį dėl blogo oro buvo atšaukta maždaug 2300 vietinių ir tarptautinių skrydžių. Ypač sudėtinga padėtis Teksaso, Misisipės ir Kentukio oro uostuose.

Pasak Teksaso televizijos kanalų, be šviesos likę valstijos gyventojai bando sušilti savo automobiliuose (kaip pasišildyti I. Masko "Tesla", varomoje kinietiškų batareikų?) . Bent vienu atveju tai baigėsi apsinuodijimu anglies monoksidu. Bandymai pasišildyti prie židinių ir dujinių viryklių ar naudojant generatorius baigiasi gaisrais. Dalis parduotuvių neveikia dėl šviesos trūkumo, o prieš likusias rikiuojasi ilgos eilės. Federalinė valdžia imasi veiksmų, kad suteiktu pagalbą Teksaso ir kitų valstijų gyventojams, kurios labiausiai nukentėjo nuo pūgos ir šalto oro, trečiadienį pasakė USA viceprezidentė Kamala Haris.

Pasirodo, kad esant 30 laipsnių šalčiams, neįmanoma gyventi kartoniniuose „amerikoniškuose svajonių namuose“ suręstuose iš lentų, šūdo ir faneros.

Vos per metus (koronošyzo) mus, ne zombius, mažamečius debilus ir ne lendzbergistų bei iškrypėlių partijos klikos pakalikus, galutinai įtikino, kad visa ta išgirtoji ir "geidžiamoji” Amerika yra tik šūdo gabalas įvyniota kaip šokoladas ir:

1) Kad pažangi ar pirmaujanti USA medicina yra visiškas šūdas, ir egzistuoja tik elitui, kuriam nepriklauso didesnė dalis amerikiečių.

2) Kad demokratija ir sąžiningi rinkimai egzistuoja tik Vakarų propagandos puslapiuose.

3) Kad žodžio laisvė - tai tik tiems kam reikia ar galima.

4) Kad įprastas šaltukas gali parklupdyti ant kelių išgirtasias kelių valstijų komunalines tarnybas ir energetiką.

5) Kad, pasak USA prezidento, 36 milijonai demokratijos irštvos piliečių, tai yra daugiau nei 10% gyventojų neturi pinigų NET maistui.

Juokingiausia yra tai, kad Teksasas sėdi ant dujų ir naftos telkinių, bet ne, mat „žalioji energetika“ CO2, feikinis globalu "atšilimas".... Ir apskritai štai taip atsitinka kada ideologiškai vadovaujama pramonei: kovojama už ekologiją ir prieš "pasaulinį atšilimą " pagrinde finansuojant iš lupikiško kapitalo, atstovaujamo Soroso ir kitų užkulisinių banksterių, siekiant pribaigti pramoninį kapitalą Vakaruose ir neturėti visiškai jokių konkurentų reikalingų politikų ir politikos finansinio aprūpinimo plane.

Vienu žodžiu - epinis pizdi@c !

Video įrašai apie šalto oro pasekmes:

Tačiau kaip yra sakoma - nėra padėties be išeities.

Išeitis yra: