Lietuvos politikos mokslininkas paragino vokiečius atsisakyti kaltės jausmo dėl Antrojo pasaulinio karo

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lietu... 2021-04-20 15:26:00, skaitė 1063, komentavo 21

Lietuvos politikos mokslininkas paragino vokiečius atsisakyti kaltės jausmo dėl Antrojo pasaulinio karo

Kairėje – nacių lyderis Adolfas Hitleris su Hitler-Jugend'iečiu. Viduryje – Rusijos prezidentas demonstruoja savo silpnybę militarizmui. Dešinėje – Lietuvos politikos mokslininkas Alvydas Medalinskas.

Politikos mokslininkas, 2003–2004 m. prezidento Rolando Pakso patarėjas užsienio politikos klausimais Alvydas Medalinskas, balandžio 19 d. dalyvaudamas Ukrainos temai skirtoje valstybinio transliuotojo laidoje „LRT forumas“ atskleidė, kad Rusijoje ruošiami militarizuoti jaunimo būriai, panašūs į nacių Vokietijos Hitler-Jugend'ą.

Mokslininkas taip pat paragino vokiečius pamiršti kaltės jausmą dėl Antrojo pasaulinio karo.

Politologas taip pat atskleidė, kad „Nord Stream 2“ generalinis direktorius yra buvęs Rytų Vokietijos saugumo tarnybos vadas, būtent todėl vokiečiai ir negali atsisakyti šito projekto.

Daugiau įstabių A. Medalinsko įžvalgų galima pasiklausyti čia:

Visą Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamo valstybinio transliuotojo laidą-šedevrą žiūrėkite ČIA.

Ekspertai.eu primena, kad Lietuva remia Ukrainą ne tik finansais ir karinėmis priemonėmis, bet taip pat komandiruoja daug specialistų ir politikų, kurie padeda mūsų kaimynui geriau įveikti korupciją, sparčiau artėti prie vakarietiškos kultūros ir integruotis į Europos Sąjungą bei NATO.

O oficialus Lietuvos atstovas Ukrainos kare su Rusija Jonas Ohmanas valstybinio transliuotojo eteryje yra informavęs, kad ukrainiečiai šiame kare stengiasi žudyti pirmiausia būtent rusų tautybės žmones.