Kuo užsiiminėjo Sofija Sapega ?

Autorius: Mindė & Colonel Cassad Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-05-26 01:57:00, skaitė 2210, komentavo 27

Kuo užsiiminėjo Sofija Sapega ?

O užsiiminėjo ši, nekaltai atrodanti mergelė, jėgos struktūrų pareigūmų, jų vaikų, šeimų narių asmeninių duomenų paviešinimu, su kuriais susidoroti kvietė jos bičas Protasevič iš "Nexta" telegram-kanalo. Jos redaguojamas kanalas - Baltarusijo juodoji knyga - tai toks ukrainietiško "Mirotvorec" tinklapio analogas, kuriame fašistuojantys ukro-naciai skelbia jiems ir ukrainietiškam režimui neįtinkančių piliečių duomenis.

Lietuvoje taip pat buvo panašus tinklapis - tai vatnikas.lt, kurį užregistravo gerai siauroje konpanijoje žinoma nusipelniusi pedofilų gynėja ir etatinė "Lietuvos ryto" presstitutė Asta Kuznecovaitė, ir kuriame fašistuojantys "elfai" viešino Lietuvos piliečių nuotraukas, asneninius duomenis. Tačiau Lietuvos teisėsauga labai greitai užraukė tą tinklapį.

Taigi, nes matome ukro-mirotvorcų ir elfų-pseudo-patriotų baltarusišką analogogą, tik su Rusijos pilietybe, savotišką 21 amžiaus Žaną D'Ark, "kovotoją su režimu".

l_gUAtp_9QyXdRfIa7C75LNfMF5T3iY66__5T8DEUjChRX3stY8Mr3hSfMRPA6bmuti3hcYaMruXDjeJh76afQCi-k8HLsbPRd2AZBz-PCzk457lpR7aBqXQAE5897hlUQEgq3D8

Žemiau yra nuoroda į video tam, kad suprasti kuo užsiiminėjo Sofija Sapega, kuri buvo kanalo "Черная книга Беларуси" (Juodoji Baltarusijos knyga) redaktore. 

Video iš Sofijos Sapega tardymo

Jeigu kas, tai kanalas "Nexta" pranešė, kad Sapega viskuo prisipažino grasinant kankinimais!

Atkreipkite dėmesį, kad Sapegos kanalas reklamuoja Protasevič kanalą:

O čia jos projekto ryšių su Tichanovskajos aplinka patvirtinimas:

 Grėsmės prapulti. 

Neva nusikaltėlių nustatymas telegram-kanale...

Vienas iš iš feikų išmetamų per ЧКБ - Juodoji Baltarusijos knyga.

Štai čia jo atskleidimas.

Reikia tikėtis , kad ja tardė milicijos majoras.

Kvietimai kaimynams  prisidėti prie pareigūnų išviešinimo.

Nuotraukos

Čia kokybė nelabai kokia, bet įskaityti galima. Sapegos kanalas apie Simonian kanalą, kuri šiandien ją užstojo. O faktiškai Sapega bendrininkavo organizuotai ėdant RT kanalo žurnalistą Konstantiną Pridybailo.

 

Savaime aišku, kad projektas darbo nenutraukė. Būrys nepastebėjo kario netekties.

Pats kanalas niekur nedingo, ir ten iki šiol publikuojama asmeninė informacija apie baltarusijos jėgos struktūrų darbuotojus ir valdininkus.

Žinoma, kada ji visą tai rašė, ji vargu ar numanė, kad atsidurs Minsko tardymo izoliatoriuje. Bet gyvenimas toks dalykas…

Ir štai dar viena įdomi detalė - pasakoja  protesto judėjimo dalyvis Igoris Begun, korio asmeninius duomenis įdėjo į ЧКБ. 

Na o į klyksmus tema "Ja kankino ir privertė prisipažinti” RF URM jau pareiškė, kad konsulas ją jau aplankė ir ji pranešė, kad su ja elgiamasi korektiškai ir ji pretenzijų organams neturi.

O dabar kartu draugiškai pagailėkite “mielos mergaitės kuri nesidomi politika”. Sapegos mama “įjungė durnelytį” atseit nesupranta iš kur ta informacija ėmėsi, ir kodėl Sapega kalba tą ką kalba. Matyt reikėjo dažniau domėtis kuo jos dukrelė užsiima.