Jurijus Subotinas turguje sugėdino Dalią Grybauskaitę

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/juri... 2021-06-11 17:36:00, skaitė 1691, komentavo 75

Jurijus Subotinas turguje sugėdino Dalią Grybauskaitę

2014-ųjų metų kandidatas į prezidentus Jurijus Subotinas penktadienį Vilniuje, Benedikto turguje sutiko buvusią prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Bevaikštinėdamas turgumi, Jurijus pastebėjo, kad šalia jo, kaip pats Jurijus teigia, „per metrą“ mėsos skyriuje vaikštinėjo Dalia Grybauskaitė, apsupta dviejų moterų (galimai, apsauginių). Daugelis jau žino Jurijų kaip žmogų, kuris kartais paranda kantrybę, matydamas Lietuvoje visišką betvarkę, ir viešai nebijo „drėbti“ tiesos. Vis dėlto, šį kartą Jurijus pasistengė susitvardyti ir be keiksmažodžių žmonių apsuptyje garsiai išrėžė Daliai Grybauskaitei į akis viską, ką apie ją galvoja ir ką ji yra padariusi Lietuvai.

Keisčiausia šioje istorijoje yra tai, kad po jo kalbos žmonės pradėjo masiškai ploti Jurijui, o Grybauskaitė stovėjo „kaip įkalta į žemę“ ir nejudėjo. Panašu, kad „atmosfera“ Lietuvoje kinta ir dauguma žmonių pradėjo suprasti, kas vyksta bei nori žinoti tiesą. Na, o apačioje pasakojimas paties Jurijaus žodžiais:

„Ką tik grįžau iš Benedikto turgaus Vilniuje, kur sutikau Grybauskaitę mėsos skyriuje. Ji buvo su kauke ir su dviem jaunom mergičkom. Aš ją pažinau, kadangi ji stovėjo šalia manęs. Atsisukęs į Grybės pusę, aš, būdamas garsiakalbiu, pradėjau viešai sakyti, kad visi girdėtų:

“Ko tu, Grybauskaite, slapstaisi užsidėjusi kaukę? Vagys, žulikai ir sukčiai turi iš viso vaikščioti be kaukių, kad jie visiems būtų matomi. Tu turi sėdėti kalėjime, o ne vaikščioti čia, prisidengusi kauke, už „Independence“, ir už Landsbergiui subinlaižiavimą ir kaip AMBalo (Algirdo Mykolo Brazausko – BV past. ) sugulovė, už ką buvai pasodinta finansų ministre, o vėliau net… prezidente.

Kad aš tavęs čia, šitame turguje, daugiau nematyčiau, nes jei ne kaukė ir tave žmonės pažintų, tai pirmas pasitaikęs Lietuvos žmogus tau snukį išmaltų!
Von, iš Lietuvos!“

Mano šitą pasisakymą girdėjo daug žmonių turguje ir kai aš pabaigiau kalbėti – visi audringai plojo.
Ačiū Jums, Lietuvos Žmonės!“

Susisiekus su Jurijumi, jis patvirtino vykusį faktą. Jurijus teigia, kad atskaitęs moralą patraukė savo keliu, t.y., toliau apsipirkinėti, o Grybauskaitė su savo dvejomis merginomis (galimai asmens apsaugos darbuotojomis) liko stovėti. Kaip teigia Jurijus, ji atidžiai išklausė Jurijaus kalbos ir nebandė jo pertraukti.

Egidijus Paulauskas