Aušra Maldeikienė tapo sekso eksperte?

Autorius: Aurimas Drižius Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ausr... 2021-06-14 08:41:00, skaitė 930, komentavo 2

Aušra Maldeikienė tapo sekso eksperte?

Nuotraukoje svingerių būrelis aptarinėja grupinio sekso ypatumus [LD replika]

Vaikai sako, kad „tas, kas ant kito sako, ant savęs pasisako“. Paskutinis Maldeikienės tekstas apie Puidoką – tikras seksizmo pavyzdys. Rašydama ji net šešis kartus pavartojo žodį „gašlus“ ir nurodė, kad tie nykūs žmogeliai, organizuojantys Šeimų maršą, tesvajoja apie vieną dalyką – seksą: „Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakristijonus) yra primityvūs ir gašlūs — visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą“.

A. Maldeikienės "Feisbuko" įrašas:

Labai didžiuojuosi tuo, ką padarė mano sūnus.

Ir didžiuojuosi tikrai ne dėl to, kad pranešė STT. Tai padarytų bet kuris normalus žmogus, o jau mano sūnūs ar aš per 15 minučių :) (beje, taip ir buvo — anas veikėjas tik uždarė sūnaus kabineto duris, ir sūnus surinko STT vadovo telefoną).

Beje, nekliedėk puidokiniai korumpuotieji, kad tai kažkaip susiję su Pavilionio ar kažkokių vulgarių diedų maršu. STT informaciją turi nuo pirmos dienos, o tai buvo gerokai anksčiau. Gerokai. :)

Didžiuojuosi tuo, kad jis ramiai atsilaiko prieš visą visai šitai dvasiškai mirusių korumpuotų vagių, gašlių maršo vyrukų ir senstelėjusių ponečkų šutvę.

Apie visą šį reikalą žinau nuo pirmos dienos. Sūnus mane informavo iškart po vizito į STT, kuris įvyko per pusvalandį nuo ano šlykštaus bandymo pirkti.

Naujų detalių nežinau (gerbiame Lietuvos įstatymus, tad net namuose sūnus nepasakojo, ką konkrečiai jam sakė tyrėjai), bet net to, ką žinau tikrai užtenka paliudyti, jog bus įdomu.

Sūnus sakė, kad jam paliko didelį įspūdį STT tyrėjų profesionalumas, tad tikiuosi pradėsime naują kovos su politine korupcija etapą.
Bet žinoki, — jūs visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera esate mirštanti Lietuvos diena.
Visi tie tradicinių šeimų gynėjai man (tikiuosi ir visiems mano draugmas) atgrasūs ir savo dvejetukininkų knygos nemačiusių mentalitetu, savo aistra pinigams, vogimui, melui, korupcijai, be kurios jie savo gyvenimo nemato.

Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakrastijonus) yra primityvūs ir gašlūs — visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą.

Kas yra pagarba, meilė ir atsidavimas, kurie ir kuria šeimas (tikras, normalias, o ne tradicines) jiems net galvoj netelpa.

Užuojauta. Kai užaugi tarp alkoholikų, nematei knygų ir mokykloje net prieveiksmio be klaidos parašyti neišmokai, tai taip ir gaunasi.

Bandymai kalbėti popastiškai reikalo esmės nekeičia.

Puidokas dar kartą vakar pademonstravo tradicinių šeimų gynėjo tikrąjį veidą. :)

Kaip ir visi macho, kurie ramiai balsuos ir už tai, kad vaikus būtų galima mušti, ir saugos tradicijas padaužyti savo žmoną, jis vakar dar kartą pademonstravo korumpuoto bailio veidą (labai tikiuosi, kad Puidokas, dabar mane paduos į teismą už šmeižtą. Kartoju, Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis, beje, jau teismo už melus baustas. Aūūū, laukiu kvietimo į teismą, bus įdomu žiūrėti, kaip vartysiesi meluose. :).

Vis dėlto abejoju, jog visą Puidoko veidmainystės lygį galėčiau geriau aprašyti, nei Edita Janulevičiūtė, tad dalinuosi jos įrašu:
„Atviras laiškelis Midaugui Puidokui
Per žinias žiūrėdama, kaip jūs visai Lietuvai rodote mažą raudoną taškelį ant rankos ir labai pasibaisėjusiu tonu kalbate apie smurtą, kvatojau.

Pirmiausia, jūs tapote parodija tų vadinamųjų tradicinių vertybių, apie kurias tiek daug šnekate. Pagal tas tradicines vertybes, vyras, kuris šitaip susileidžia ir vien dėl to, kad pareigūnai kiek tvirčiau pareikalavo vykdyti jų teisėtus reikalavimus, visur laksto skųsdamasis ir rėkauja apie baisų smurtą, tai ne vyras.

Pagal tradicines vertybes taip atrodo „isteriška boba“. Tradicinis vyriškis turi drąsos, orumo ir gebėjimo garbingai pasitikti nemalonias situacijas.

Antra, kaip įstatymų leidėjas, galėtumėte labiau gerbti įstatymus. Jeigu krata teisėta, yra visi teismo orderiai, jūs privalote su pareigūnais bendradarbiauti. O ne šūkauti, kad negalite atiduoti savo darbo priemonės. Jūsų patogumas nėra aukščiau įstatymų.

Trečia - ir svarbiausia - žmonėms, kurie tikrai yra patyrę smurtą, toks jūsų spektaklis atrodo kaip pasityčiojimas. Jūs kažkada rinkote parašus už tai, kad nebūtų draudžiama mušti vaikus.

Jūs visaip priešinotės ET konvencijai dėl smurto prieš moteris ir smurto šeimose, netgi nesibodėdamas visiškai iškraipyti jos turinį, pasakoti, kad ten neva užkoduotas švietimas apie gėjus ir panašiai. Jums neatrodo, kad smurtas yra blogis ir kad jo sumažinimui reikėtų kažką daryti. Bent jau kol smurtaujama prieš kitus. Jums neatrodo baisu, kai žmonės šeimose patiria fizinį, psichinį ar seksualinį smurtą, kartais ištisus dešimtmečius. Bet štai kad iš jūsų telefoną paėmė, tai čia jau siaubas, smurtas, vos ne persekiojimas kažkoks. Na tiesiog „I can't breathe!“.

Tai vadinasi veidmainystė, ponas Puidokai.

Nekalbant apie tai, kad kelti daug triukšmo ir vaizduoti smarkiai nuketėjusį yra visiškai tradicinė gynybos puolimu forma. Ir ji tik patvirtina, kad jums yra ką slėpti.

Su visa nepagarba — Edita“

Kodėl šeimos žmonės turi svajoti apie seksą? Jeigu gyvena darniose šeimose (priešingai nei Aušra Maldeikienė), jie to sekso gali turėti kada nori. Ir svajoti apie jį tikrai nereikia, priešingai, nei kai kurioms pagyvenusioms moterėlėms, kurias seniai metė jų vyrai dėl nepakenčiamo charakterio, ir dabar apie seksą joms belieka tik pasvajoti. Na, arba važiuoti į Egiptą ir Turkiją, kad pasidžiaugtų  jaunų arabų kompanija, kaip ne kartą gyrėsi Aušrinė Pavilionienė…

Tas sekso „turizmas“ į arabų šalis – seniai žinoma pramoga Europos pensininkėms. Gal jau ir Maldeikienei laikas atrasti tą malonumą, jeigu jos kalbos tik apie seksą ir gašlumą. Liaudyje toks dalykas vadinamas labai taikliai – „nedapistitas“.

Visai kas kita, jei kalbėtume apie visus puidokus ir kitus vagis. Tas Puidokas man niekada nekėlė pasitikėjimo – per daug jis tarškėdavo visokius niekus ir klijuodavosi prie žmonių, kurie iškeldavo rimtas problemas. Tuo labiau, kad jis atstovauja Darbo partijai, kurios lyderis – žymiausias Lietuvos reketininkas Uspaskich. Nureketavęs prancūzų kompaniją Lietuvoje, Viktoras toliau mus moko gyventi, nors viena iš jo aukų – kompanijos „Alsthom“ vadybininkas, nuteistas Anglijoje už kyšius Uspaskichui, nusižudė nuteistas kalėjimo bausme Londone. Žmogus neištvėrė pažeminimo.

Visgi, sugrįžkime prie Maldeikienės, nes tekstas šį kartą apie ją. Stasys Jakeliūnas pasakoja, kad tos nepilnametės merginos, kurias Mykolas Majauskas vesdavosi pas save namo, pirmiausiai pagalbos kreipėsi į Maldeikienę, tačiau jokios pagalbos nesulaukė: „Prieš pusantrų metų Maldeikienė parašė Žaliųjų grupei Europos Parlamente, kad aš ją neva nežmoniškai spaudžiau dėl Kubiliaus buvusio patarėjo Majausko lytinio priekabiavimo reikalų paviešinimo. Pabandykite bent pirštu prisiliesti prie Maldeikienės! Dabar ir pats Kubilius kartu su Juknevičiene užsiima absurdais Europos Parlamente. Apskelbė, kad Žaliųjų grupė neva rengiasi pasmerkti Lietuvą dėl to, kad persekiojamas Raskevičius.

Grupė atsakė, kad tai – nesąmonė. Tuo pačiu Kubilius su Juknevičiene bandė paskaldyti Europos Parlamento žaliuosius, ragindami juos ir Lietuvos žurnalistus pakamantinėti Ropę ir mane apie Lietuvos LGBT reikalus. Matyt, nebesiseka Kubiliui eksportuoti demokratijos į Rusiją ir Baltarusiją, tai bando ją paskleisti bent jau Europos Parlamente. Ta jo demokratija labai jau abejotinos kokybės, tad gal ir Briuselyje tai pagaliau pradedama suprasti. Na, o ką tik skambiai pranešta, kad Kubiliaus politinė bičiulė Europos Parlamente Maldeikienė apkaltino Karbauskį priekabiavimu prie Raskevičiaus! Majausko lytinis priekabiavimas prie merginų jai, pasirodo, buvo ne problema. Ir kad Majauskas, palaikomas Kubiliaus frakcijos, su prokurorų pagalba 2018 m. rudenį nutildė viešai prabilusią merginą, kuri pagalbos ir patarimo pirmiausia kreipėsi… į Maldeikienę – taip pat gerai!? Na, ir publika“.

Dabar apie parsidavėlius puidokus ir teisuolę, neparsiduodančią Maldeikienę. Visi žino, kad Maldeikienė buvo Mockaus torpeda, kai reikėdavo pramušti kokį įstatymą Seime. Kaip vienas iš kaltinimų Liberalų sąjūdžiui ir E. Masiuliui – kyšis iš „MG Baltic“ – jo nuolatinis dalyvavimas taip vadinamos LNK televizijos laidose:

„Sveikinimai – TV eteryje Kaip teigiama prokurorų Vilniaus apygardos teismui perduotoje baudžiamojoje byloje, E. Masiuliui ir jo vadovaujamai partijai duotu kyšiu buvo didinamas E. Masiulio ir Liberalų sąjūdžio politinis autoritetas, taip pat buvo palankiai nušviesta jų veikla. Už tai E. Masiulis turėjo įvykdyti koncerno viceprezidento nurodymus – Seime balsuoti taip, kaip reikia stambiai verslo grupei. Kyšio forma – koncernui priklausančios televizijos eteris ir publikacijos naujienų portale. Anot prokurorų, dar 2015 m. spalio 22 d. R. Kurlianskis suorganizavo, kad LNK ir „Info TV“ eteryje transliuojamoje ir žurnalisto Tomo Dapkaus vedamoje laidoje „Alfa Savaitė“ apie politines šalies aktualijas būtų pakalbintas E. Masiulis.“

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/multimedija/mgbaltic/mg-baltic-byla-idealus-partiju-trejetukas-ir-kysis-kuri-masiuliui-iteike-tv-eteryje.d?id=78385053

Kasdien per delfius skaitome apie tai, kaip LNK dalino savo televizijos eterį mainais už paslaugas įvairiems politikams. Paaiškėjo, kad Raimundas Kurlianskis dalino savo eterį tik tiems, iš kurių turėjo kažkokios naudos. Pvz., Darbo partijai ir jos lyderiui Gapšiui buvo pasiūlytas LNK eteris ir „objektyvus nušvietimas“ už 15 tūkst. eurų. Kitaip sakant, Gapšio ir Darbo partijos atliktos paslaugos „MG Baltic“ buvo įvertintos 15 tūkst. eurų – būtent už tokią sumą Gabšiui buvo suteiktas televizijos eteris.

Tačiau kokias paslaugas „MG Baltic“ teikė Aušra Maldeikienė, iki šiol delfiai nerašo. Nors ta pati A. Maldeikienė visus šiuos metus beveik kasdien ugninga ir revoliucine retorika pasisakydavo per LNK žinias, ir visas kitas jų „bobiškas“ laidas. Nors jokios kitos televizijos laidose A. Maldeikienės tiesiog nebūdavo, LNK ją itin pamėgo.

Turint omenyje, kad LNK eterį suteikia mainais už paslaugas, kyla klausimas – kokias paslaugas „MG Grupei“ teikė Seimo narė Aušra Maldeikienė? Paaiškėjo, kad A.Maldeikienė buvo įregistravusi pasiūlymą mažinti alkoholio akcizus, ir už šį savo pasiūlymą balsavo.  Tai, kad „MG baltic“ valdo beveik visą degtinės verslą Lietuvoje – „Stumbrą“, „Vilniaus degtinę“, „Alita“ – žinoma, tik atsitiktinumas, visai nesusijęs su Seimo narės darbu.

Apie Aušros Maldeikienės triūsą koncerno naudai buvo užsiminusi Agnė Zuokienė:

„Miela Aušra Maldeikiene, Jūs deklaravote, jog surinkote itin kompetentingą komandą, kuri, kaip ir Jūs, dirba dieną ir naktį analizuodama įstatymus ir rengdama įstatymų projektus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ į Seimo narę kreipėsi Agnė Zuokienė.

„Suskaičiuokim, ką turim per 4 mėnesius, kai Jūs esate Seimo narė – 1 (vieną vienintelį) Jūsų asmeniškai registruotą pasiūlymą, – toliau parašė A. Zuokienė. Tai 2016-12-20 registruotas siūlymas dėl alkoholio akcizo sumažinimo. Jūs jį pristatėte Seimo plenariniame posėdyje ir balsavote už jį.“

A. Zuokienė teigė, kad A. Maldeikeinė deklaravo, kad visi jos susitikimai su lobistais yra viešinami. Ir tvirtino, kad tai – beveik tiesa.

„Seimo tinklalapyje Jūsų skelbiamoje darbotvarkėje sužymėti visi susitikimai (išskyrus du). Apie antrą parašysiu kitą kartą, nes tai toks pat žavus kaip ir pirmasis nutylėtas – su Romu Apulskiu. Tiesa, susitikimų su juo būta net 3. Bet Jūs nei vieno jų neįrašėte į darbotvarkę (nors surašėte ir lobistais įvardijote ne vieną nevyriausybinę organizaciją, su kuria buvote susitikusi), – komentavo ji. -Taigi 2016-12-20 Jūsų susitikimas su Romu Apulskiu ir tą pačią dieną įregistruotas ir Seime pristatytas pasiūlymas dėl alkoholio akcizų.“

A. Zuokienė nurodė, kad R. Apulskis – teisininkas, jau kelis dešimtmečius susijęs su „MG Baltic“ grupe. Jis ir ABBI (Baltijos gėrimų pramonės aljansas) prezidentas. ABBI ankstesnis adresas Jasinskio g. 16 – tas pats adresas, kaip ir „MG Baltic“, kuri valdo itin daug interesų dėl alkoholio turinčią bendrovę „Mineraliniai vandenys“, kaip ir televiziją LNK. ABBI direktorius Arnas Paulius taip pat susijęs su „MG Baltic“, kaip buvęs „Mineralinių vandenų“ valdybos narys, vienas „Stumbro“ vadovų. Seimo narė Aušra Maldeikienė. „Nenoriu plėstis, nors galėčiau. Bet niekas nepaneigs, kad R. Apulskis 6 metus dirbo Romano Raulynaičio advokatų kontoroje, Romanas Raulynaitis „MG Baltic“ – valdybos narys, kaip ir LNK valdybos narys, – parašė ji. – Todėl ar kam reiktų nusistebėti, kad po tų susitikimų su R.Apulskiu, Jūsų pastangų sumažinti akcizą ir galimai kitų susitarimų – natūraliai Jūsų darbotvarkėj (iki tol nebuvo) atsiranda ir nuolatinis darbas LNK“.

A. Zuokienė į socialinį tinklą įdėjo tokią Aušros Maldeikienės darbų lentelę:

01 17 9 val. Konferencija „Alfa TV“ (LNK grupė)
01 23 9 val Interviu LNK televizijai
01 23 19.30 val Interviu INFO TV (LNK)
01 25 11.30 val Interviu LNK televizijai
01 27 10 val. interviu LNK televizijai
02 03 10.20 val Interviu LNK televizijai
02 06 10 val Interviu LNK televizijai 02 07
15.30 val. Interviu LNK televizijai
02 10 12 val Interviu LNK televizijai
02 22 9.15 val Interviu LNK televizijai
02 24 13.30 „Yra kaip yra“ laidos filmavimas (LNK)
03 01 9 val Interviu LNK televizijai

Pasak A. Zuokienės, kaip žinia, kai kurie specialiaisiais liudytojais ir įtariamaisiais paskelbti buvę ir esami Seimo nariai tarp kitų kaltinimų ir įtarimų turi ir itin dažną rodymąsi LNK, palyginimui, vienas kartas – TV3. Įrašą ji baigė taip: „Geras įstatymų leidėjas dirba Seime, o ne „Facebook“ ar LNK. Ar kas prieš?“

Aušra Maldeikienė turi savo požiūrį į „Laisvą laikraštį“, ir dar anksčiau Žurnalistikos institute studentams aiškino, kad neva Laisvas laikraštis užsiima vos ne reketu – apie tai man papasakojo Rytis Juozapavičius. Negalėdamas patikėti,  kad A. Maldeikienė kalba tokias nesąmones, bandžiau su ja pasikalbėti – kodėl ji taip šneka. Ji atėjo į susitikimą, ir iš karto ėmė rėkti taip, kad man teko pasitraukti iki kito staliuko, kad galėčiau baigti gerti savo kavą. Neprisimenu, ko ji rėkė, tačiau tas bliovimas tikrai nepriminė sveiko žmogaus – tiesiog aš jai kažkuo neįtikau. Daugiau ir nebandysiu.

Nes šiandien Aušra Maldeikienė pristatė savo rinkimų programą: http://www.maldeikiene.lt/ausros-maldeikienes-prezidento-rinkimu-programos-pristatymas/

Kaip rašė delfiai,  pristatyme dalyvavo mokiniai, neįgaliųjų atstovė ir bičiulis apžvalgininkas. Tiesa, delfiai nerašo, kurio viešbučio salėje kandidatė pristatė savo programą, bet nenustebčiau, kad jis irgi priklauso „MG Baltic“.

Renginį pradėjo politikės mokiniu prisistatantis Tautvydas Marčiulaitis:

„Ji yra nuoširdžiai gera“, – ne kartą pakartojo jis. T. Marčiulaitis taip pat tvirtino, kad A. Maldeikienė – „visiškai sąžininga“. „Už šitą bruožą aš ją labiausiai ir myliu“, – kalbėjo politikės mokinys. Pagyras A. Maldeikienei žėrė ir Lietuvos neįgaliųjų forumo atstovė Simona Oginskaitė, Nacionalinio aktyvių mamų sambūrio atstovė Rasa Žemaitė, politikės draugu įvardytas politikos apžvalgininkas Mindaugas Lapinskas, kiti. Pati politikė, rankoje laikydama lapelį, kalbėjo, jog Nepriklausomybės pradžioje puoselėti laisvės ir gerovės siekiai „yra patenkinti tik iš dalies“.

Aurimas Drižius