Kas organizuoja pabėgėlių ordas? Ir kaip į tai reaguoja naudingi idiotai Lietuvoje

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/09... 2015-09-26 20:43:04, skaitė 2704, komentavo 0

Kas organizuoja pabėgėlių ordas? Ir kaip į tai reaguoja naudingi idiotai Lietuvoje

Visa „civilizuotoji“ ir „europietiška“ Lietuvos buržujų grietinėlė tuoj pat prapliupo virkavimais, kai jų skystos smegenėlės suvedė kelis niekuo nesusijusius galus: pabėgėlius ir Rusijos karinių pajėgų buvimą karo krečiamoje Sirijos teritorijoje.

Demagogijos asai iš apgailėtinų ir Lietuvos darbininkijos pinigus  rijančių „Rytų studijų“ centrų pradėjo vapėti, kad ši pabėgėlių krizė neva yra naudinga tik vienam žmogui – „baisiajam“ Putinui ir jo Kremliaus režimui. (Norint išgirsti šią nesamonę, prašome žiurėti lryto.tv, bet rekomenduojame tai atlikti tik moksliniais tikslais).

Žinoma, nebuvo apsieita be visų laikų geriausio Rusijos eksperto, geopolitinio sofizmo genijaus, nesenstančio išminčiaus, (ne)gerbiamo Vytauto Landsbergio ir mūsų mėgstamiausios konservatorių partijos narės R. Juknevičienės bandymų perspėti Marijos žemę, kieno gi ausys iš tikrųjų kyšo už barbarų plūdimo į civilizacijos gilumą.


Runkeli, ar įsiklausei į tatos ir Rasytės perspėjimus apie puolanti rusą?

Atgal į realybę

Anglosaksinių spec. tarnybų režisuotos ir finansuotos spalvotosios revoliucijos Šiaurės Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose atnešė tų šalių gyventojams tik mirtį ir skurdą. Libijoje iki šiol daug kur nėra jokios centrinės valdžios, šalis krečiama pilietinio karo, siautėja banditizmas su konclageriais bei genocidu tarp įvairių rasinių, religinių ir etninių grupių.

Visą šį siaubą rėmė ir jos kaltininkė yra visa „pažangioji“ vakarų visuomenės dalis, įskaitant ir lietuviškas išgamas, kurie dabar laiko tolerastinius plakatus su „Refugees welcome“.

Socialdemokratinei tolerastei reikėjo šitą plakatą laikyti, kai krito NATO bombos ant libiečių vaikų.


Socialdemokratinei tolerastei reikėjo šitą plakatą laikyti, kai krito NATO bombos ant libiečių vaikų.

Paprasti faktai apie pabėgėlius

  • Pabėgėlių problema Europą krečia ne pastarąjį mėnesį, o jau maždaug nuo 1960 metų.
  • Kai Amerikos imperialistinių tikslų labui teko destabilizuoti tiek Šiaurės Afriką, tiek Artimuosius Rytus pabėgėlių problema išaugo nepalyginimai.
  • Bėga žmonės ne tik tai iš Sirijos, bet ir iš labai daug tiek Azijos, tiek Afrikos valstybių, kuriuose egzistuoja koks nors nepriteklius arba karo grėsmė.
  • Tik apie 10-20 procentų visų pabėgėlių yra iš Sirijos, dauguma tiesiog gero gyvenimo ištroškę migrantai.
  • Pabėgėliai iš Sirijos jau nuo 2011 m. bazavosi Turkijos pabėgėlių stovyklose. Jų ten buvo apie 2 milijonai.
  • Kadafio Libija sulaikydavo didžiulį srautą varguolių iš viso Afrikos žemyno. NATO pastangomis sunaikinus Libiją tų pabėgėlių praktiškai nebėra kam sulaikyti, todėl durys į Europą daugumai jų – atviros.
  • Prieš karą Sirijoje, nieks iš Sirijos nebėgo.
  • Sakoma, jog persikelti į Europą vienam pabėgėliui kainuoja apie kelis tūkstančius valiutos (mokesčiai kontrabandininkams, padirbti Sirijos pasai, transproto priemonės ir t.t.).
  • Nenuostabu, jog su pabėgėliais prasmuko ir nemažai radikaliųjų džihadistinių grupuočių narių, kurie Europoje bus tik naudingi idiotai CŽV rankose.
  • Su pabėgėliais jau buvo užtikta ir nelegali ginklų kontrabanda per Viduržemio jūrą.

Geopolitinis aspektas

Pagrindinis karštasis taškas dabar, be abejo, yra Sirijos ir Irako teritorijose. Čia praktiškai egzistuoja 4 jėgos: Sirijos armija vadovaujama Sirijos prezidento Bašaro Al Asado, Al Nusra frontas (Al Qaedos atmaina), Kurdų nacionalinis judėjimas, kurio priešakyje yra pažangioji Kurdų darbininkų partija, „Islamo valstybė“. Į visą šią košę derėtų įvelti tiek JAV, kuri kartais babombina ką nors, ir Turkiją, kuri bando užgniaušti kurdų nacionalinį išsivadavimą taip tiesiogiai remdama „Islamo valstybę“, kuri su Turkija sau sėkmingai prekiauja nafta. Asado pusėje kovoja Hezbollah ir neseniai pačio prezidento sutikimu dislokuoti Rusijos daliniai.

Todėl galime sudaryti kelias ašis: Sirija (su sąjungininkėmis Libanu ir Hezbollah, Rusija su Kurdais) prieš regioną siekiančias destabilizuoti jėgas (NATO bloku, kurio priešakyje yra Turkija, JAV, Al Nusra banditai, oficialiai remiami JAV per Turkija) bei „Islamo valstybė“ (kurią sudaro apie 30 tūkstančių sunitų kovotojų ir su kuriais kovoja tik Asado ašis, o tiek Turkija, tiek JAV laikosi „neutraliai“).

Pabėgėliai – beprotiškas JAV imperializmo ginklas

Rusija, puikiai atlaikiusi Ukrainos užtorpedavimą  ir  nedavusi nė vienos priežasties didžiulio masto konflikto sukėlimui viduryje Europos, aiškiai parodė, jog daugiau nebesiruošia užimti ginybinės pozicijos ir ji pati pereina prie veiksmų: įvesdama savo karinius dalinius į Siriją.

Žinoma, iškart tuo netruko pasinaudoti ir JAV propagandos mašina, kuri „pabėgėlių krizę“ pavadino Rusijos „planuotu žingsniu“. Juk neva pabėgėliai iš Sirijos yra Rusijos dalinių įvedimo pasekmė!

Tam, kad sugriautume tokius absurdiškus kaltinimus tereikia vadovautis paprasta logika. O ji skamba šitaip:

Ar Rusijos daliniai yra Libijoje ir Turkijoje?

O galbūt Rusija pasirašė kokį nors slaptą susitarimą su viena pagrindinių NATO narių Turkija, kad ši užtvindytų Europą pabėgėliais?

Ar Rusija pritarė Libijos, Sirijos ir kitų valstybių destabilizavimui, Vakarų vykdomam genocidui prieš tų šalių gyventojus?

Ar pabėgėliai „netikėtai“ užplūdo Europą tik tada, kai pasirodė pranešimai apie Rusijos buvimą Sirijoje?

Jei į bent vieną iš šių klausimų atsakėte „taip“ tada esate apmokamas agentas arba nepagydomas ligonis.

Tas kas daugiausiai laimėjo iš pirmojo ir antrojo pasaulinio karo, nori laimėti ir iš trečiojo. Pats laikas mokytis iš istorijos.