Sankcijos baltarusiams virsta sankcijomis mums

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2021-06-23 11:17:00, skaitė 862, komentavo 9

Sankcijos baltarusiams virsta sankcijomis mums

Versle taip yra - gali uždrausti parduoti kam nors paslaugą, bet tuo pačiu neteksi ir pajamų, kurias už tas paslaugas gaudavai.

Trečdalio krovos Klaipėdos uoste ir trečdalio pervežimų Lietuvos geležinkeliais neteksim. Ir tai artėjant pasaulinei ekonomikos krizei, kurios realumo niekas, net didžiausi valdžios trubadūrai neneigia.

Ir, išdalinę viršpelnius skaičiuojantiems ir vis naujas prekybos daržines statantiems tinklams paramą už karantiną, verksim, kad biudžete nėra lėšų tikrai nukentėjusiems.

Vien tai, kad tą faktą jau aptaria net per LRT, rodo, kad situacija rimta ir vyresnybės koridoriuose kurjeriai dalina pampersus.

Praradimai dėl pseudopolitinių ambicijų šaliai bus didžiuliai, tačiau gabriukai, kubiloidai ir jų išlaikytinė Cychanouskaja galės girtis, kaip kovoja už Baltarusijos prijungimą prie Rusijos.

Nors pralošim tik mes vieni. Baltarusiškas trąšas baltarusiai parduos kaip rusiškas per Rusijos uostus. Uždirbs tam tikslui įsteigtos tarpininkų firmos.

V.Putinas mūsų "kovotojams" tik padėkos už apyvartas ir gautus mokesčius. Ne pirmą kartą, aišku.

Kas vakarą su žmona ginčijamės, ar mūsų "kovotojai su Maskva" tą daro iš komjaunuoliško "aktyvistų" durnumo, ar tiesiogiai darbuojasi Kremliui?

Pradedu ginče jai, palaikančiai antrąjį variantą, pralaimėti. Nes kas gi turguj garsiausiai rėkia "Laikykit vagį!?"