Ekonominis karas su Baltarusija Lietuvos gyventojams atvers daugiau galimybių

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/ekono... 2021-06-25 11:07:00, skaitė 941, komentavo 1

Ekonominis karas su Baltarusija Lietuvos gyventojams atvers daugiau galimybių

Lietuvoje pagrindinės Šaikos nariai pažadėjo ginti savo Korešą iki paskutinio kraujo lašo. Ar tai gerbtina? Be abejo taip. Tačiau ar esi Šaiko narys, ar nesi Šaikos narys, pasaulinės koronaviruso pandemijo metu nedera būti bybianosiu.

Nėra abejonių, kad ypač garsiai prasidėjusi ŠNIPŲ TINKLO byla pagarsės ir tarptautinėje plotmėje, o šį kartą Algirdas Paleckis kelia klausimą prokurorei Vilmai Vidugirienei dėl pagrindinio liudininko, kurio pedofilinių nuotykių ilgą laiką niekaip neištiria šlovingoji mūsų teisėsauga.

Baltarusijai Lietuva paskelbusi ekonominį karą. Toks karas labai stipriai smogs per kišenes Lietuvos mokesčių mokėtojams. Tačiau siekiant kaimyninės šalies demokratizacijos, Lietuvos teritorijos administratoriai nežino kitų būdų, kaip tai pasiekti. O susisiekimo ministras ramina, kad finansiniai nemalonumai (Lietuva netenka šimtamilijoninių pajamų dėl stabdomo tranzito iš Baltarusijos) – atveria naujas galimybes.

Sudėtingoje situacijoje malonu pažymėti, kad hibridinio karo metu į Lietuvą patenkantys migrantai gyvens ne mažiau komfortabiliai, negu NATO sąjungininkai – tuo pasirūpins tie patys Lietuvos teritorijos administratoriai.

Tuo pat metu ore tvyro siūlymas – dabartinį LR Sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį tikslingiau būtų vadinti Vakcinų arba Vakcinavimosi ministru. Juk žmogus daugiau apie nieką nuo ryto iki vakaro nekalba, tik apie vakcinas ir vakcinavimąsi.

Apie tai ir daugiau „PressJazz TV“ laidoje „2K+“:

Visus „PressJazz TV“ laidos „2K+“ įrašus rasite ČIA.