Andrius Tapinas beveik 100% yra šlykštus melagis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/andr... 2021-06-26 09:04:00, skaitė 2135, komentavo 123

Andrius Tapinas beveik 100% yra šlykštus melagis

Visuomenininkas Antanas Kandrotas, užfiksuotas Vilniuje degalinėje prie prabangaus „Jaguar“ automobilio su galimai diplomatiniais numeriais.

Nuotrauka socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Andrius Tapinas ir paprašė Valstybės saugumo departamento pasidomėti šia situacija.

Apie tai socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Andrius Tapinas:

„Atkreipiu dėmesį į naująjį prezidentūros draugą ir vieną iš Šeimų sąjūdžio lyderių Antaną Kandrotą – Celofaną, kuris neseniai davė interviu Baltarusijos televizijai, pasakodamas, kokia bloga yra Europos Sąjunga

Nuotrauka šviežia ir tikrai įdomi. Joje užfiksuotas Celofanas, kuris Viada degalinėje Vilniuje sėda prie prabangaus „Jaguar“ automobilio vairo. Dar įdomesni raudoni automobilio numeriai – juos patikrinę specialistai man beveik 100% garantavo, kad tai yra draugiškosios Baltarusijos diplomatiniai numeriai ir jiems priklausantis automobilis.

Nebent yra tolimas variantas, kad diplomatiniai numeriai nebegalioja ir automobilį Celofanas vairuoja nelegaliai, kaip buvo nutikę prieš kelerius metus Medininkų poste sulaikytam baltarusiškų cigarečių kontrabandininkui, kuris bandė vaizduoti diplomatą.

Valstybės saugumo departamentas, gal pasidomėkit kokią laisvą minutę turėdami.

Atnaujinta: Baltarusijos ambasada paneigė, kad tai jos automobilis, bet įraše ir kalbėjau apie Baltarusijos diplomatinius. Numeriai yra itin panašūs į išduodamus Baltarusijoje, tačiau iš Baltarusijos, aišku, jokio patvirtinimo negavome, o šiandien automobilių ekspertai iškėlė dar vieną keistą versiją, kad tai gali būti kažkokio Maltos ordino riterių a la diplomatiniai numeriai. Pastebėjus automobilius su panašiais numeriais užsienio forumuose diskutuojama, kad jie neturi jokių diplomatinių privilegijų išskyrus tai, kad atrodo panašiai, o realiai yra „feikiniai“. Šita versija dar keistesnė nei baltarusiškų.“

Andrius Tapinas beveik 100% yra šlykštus melagis, nes tie numeriai nėra Baltarusijos diplomatiniai numeriai. Susisiekus su Antanu, jis paaiškino kieno tai numeriai, bet nutarėme to neviešinti. Faktas tas, kad tie numeriai nėra Baltarusijos diplomatiniai. Sorošo ir valstybės finansuojamam sąmokslininkui Tapinui palikome darbo, tegul ieško ir aiškinasi, kieno tai numeriai.

BV inf.

 Savo ruožtu, patvirtinu, kad sisteminė kovinė beždžionė A. Tapinas yra ne tik šlykštus melagis, bet ir sertifikuotas debilas, durninantis naivius savo "laisvos" ir "nepriklausomos" liberastinės TV žiūrovus žioplelius. Jis nesugeba atskirti, kuo "Baltarusijos televizija" (kuriai Antanas Kandrotas ne tik nedavė interviu, bet ir fiziškai negalėjo to padaryti, nes nė viena Baltarusijos televizija neturi akreditacijos dirbti Lietuvoje) skiriasi nuo asmeninio jūtūbės kanalo, kuriame ir nuskambėjo Antano pagiriamasis žodis Evro pederastų reichui.

Tiesioginės transliacijos iš trečios "Šeimų sąjūdžio" piketų dienos prie parlamento dienos įrašas kanale "Литовец РУБИТ ПРАВДУ!":

Antano Kandroto pasisakymas nuo 1:32:48 https://youtu.be/DUQfaRiZLQc?t=5568