LDiena.lt atsakymai į 25-is birželio mėnesio klausimus

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-07-09 12:04:00, skaitė 4259, komentavo 2

LDiena.lt atsakymai į 25-is birželio mėnesio klausimus

BIRŽELIO MĖNESIO KLAUSIMAI (užduodami buvo čia)

PR
1. Domina Lauryno nuomonė dėl praėjusio šeimų maršo. Ar pati liaudis jį suorganizavo, jei ne, tai kas ir kokiu tikslu?

https://youtu.be/0hBDw-M8my4

Zam
2. Mano klausimai: youtube nuoroda
Семён Слепаков: "В моей стране все есть"

https://youtu.be/mCHzFCGbroU

Anonimas
3. Kas konkrečiai valdo Lietuvą, pvz, kas nusprendė tai baltarusei skirti apsaugą ir t.t.?

https://youtu.be/BASBVmjtK0g

Čiubaka
4. O kodėl po euro įvedimo taip drąstiškai kilo prekių ir paslaugų kainos Lietuvoje?

https://youtu.be/mjDLEVYhuuA

Anonimas
5. Laikas toks, kad visokie tautiniai lietuviški reikalai ir intrigos darosi nelabai aktualūs. Gal reiktų daugiau temų kovid genocido tema, nes panašu, kad su tokiais eutanazijos mastais nebeliks Lietuvoje gyventojų.

https://youtu.be/GdqFuRSXNQw

dratas
6. O ką daryti su tais, kurių negalima vadinti savais vardais? Kurie nuo normalių merginas atmušinėja ir prie vaikų užpakalių artėja?

https://youtu.be/kQM2wvEgrAM

Miško muons
7. Susidarė įspūdis, kad paskutiniai rinkimai į Seimą perspjovė visus iki tol buvusius pagal manipuliacijų ir machinacijų mastą, jau net nebuvo bandoma imituoti "demokratijos" (pvz.: ambasadose visi balsai už pyderus, konservų pergalės lenkiškose apygardose ir t.t.). Suprantu, kad visiškai nesvarbu kas būtų laimėję, vis tiek visi paklusniai darytų tai kas jiems liepiama. Tai kam viso to reikėjo? Čia tam tikri vietiniai klanai pasižiūrėję į situaciją JAV nutarė savo iniciatyva "kiečiau" sužaisti, panaudoti turimus resursus ir užsitikrinti sau gerą vietą prie lovio, nes šeimininkas dabar užsimėmęs ir jam dzin, ar čia iš aukščiau atėjo nurodymas prastumti šitas jėgas į valdžią. Tipo, naujos jėgos - nauja politika. Bus labai natūralu, jeigu jie prastums visokias pederastų partnerystes ir pan.?

https://youtu.be/S3QBgzoIuWw

8. Pabaltijo šalys yra visiškai kontroliuojamos iš išorės. Kodėl kartais jų veiksmai kardinaliai išsiskiria, pvz.: Lietuva atsisako pirkti Baltarusijos elektros energiją, o Latvija ir Estija - ne; Lietuvos prezikas Putiną pavadina žudiku, Estijos prezė važiuoja su Putinu susitikti ir panašiai? Čia tiesiog skirtingos rolės yra paskirtos ir pagal esamu momentu reikiamą scenarijų klounai atlieka jiems skirtą vaidmenį ar čia skirtingi šeimininkai vienu metu patampo už vadelių, todėl gaunasi išsisinchronizavimas?

https://youtu.be/J0KRdce8zqk

9. Lietuva pirmauja pagal vyrų savižudybes, išsiskiria ir iš buvusių tarybinių respublikų blogąja prasme, kur gyvenimo sąlygos iš esmės panašios. Kodėl būtent pasirinkta Lietuva? Kokiu mechanizmu stumia žmones į savižudybes? Kas čia per eksperimentas, ko tuo siekiama (jiems gi ir taip puikiai sekasi naikinti žmones visoje Europoje - visokie svaigalai, child free, pyderai, feminizmas, veganizmas ir t.t.)?

https://youtu.be/PUpF-L2CJxQ

10. Per žiemą normaliai taip Lietuvėlę buvo uždarę. Dabar baigiamas avinų skiepijimas, pradeda trūkti entuziastų, galvojamos priemonės kaip "prinešti skiepus arčiau žmonių". Kokios prognozės rudeniui/žiemai? Vėl karantinuosimės? Pamatysim ko nematę - t'sakant sekantis etapas?

https://youtu.be/AQnW0j8HMsw

Rodionas
11. Kaip manote ar atsilaikys Baltarusija prieš vakaroidinių išgamų puolimą? Kadangi, anot Роман ВАСИЛИШИН panašu, kad A. Lukašenka šioje kovoje yra vienas ir jo tariami sąjungininkai Maskvoje ir Pekine, gali lemiamu momentu durti peilį į nugarą. youtube nuoroda

https://youtu.be/3wBFYJKZ-Yc

12. Kaip manote, kaip kiekvienas lietuvis ir žemaitis, kuriam nesvetima Baltarusija, jos žmonės ir kurie kartu su A. Lukašenka sugebėjo išlaikyti nedidelį, bet savotišką tarybinės valstybės modelį galėtų prisidėti prie šios kovos?

https://youtu.be/o702ywFpVxc

13. Kaip vertinate prasidėjusias žydrąsias kovasLietuvoje, ir kokia Jūsų nuomone apie šių kovų dalyvius? Kaip pats asmeniškaidėliotumėte savo strategiją ir taktiką, jeigu nuspręstumėte kovoti priešpidorasingą tiek globalų tiek vietinį. Ar aplamai tokia reali kova įmanoma?

https://youtu.be/zu1O_L1-ZyU

14. Filosofinis Jūsų pamąstymas Nr. 1:
Ar Jums nebuvo kilęs noras viską spjauti, išsiparduoti aktyvus ir išvažiuoti kažkur kitur, iš šito beprotnamio, kadangi Jūsų turima profesija ir patirtis manau nesudaryti problemų dirbti užsienyje. Dabartinė Lietuva jau iš esmės mirus ir situacija su laiku tik blogės, turiu omeny ji toliau sparčiai nyks, skurs ir degraduos. Ir blogiausia visame tame, kad nematyti jokios tolimesnės geresnės perspektyvos bei galimybės kažką pakeisti, tiesiog tik stebi metai išmetų didėjančias konvulsijas...

https://youtu.be/uX29TYOoq-w

15. Filosofinis Jūsų pamąstymas Nr. 2:
Kokia turėtų būti bausmė/bauda ar kitokia sankcija visiems tiems Lietuvos pardavėjams, kolaborantams ir įvairaus plauko išgamoms, kurie daro žalą valstybei ir jos žmonėms, bent jau pastarieji metai tokių valiutinių išgamų priderėjo sočiai, galbūt buvo teisinga mintis apie daugumą mūsų tautiečių, kad viso labo pigūs paklusnūs vergai ar pigios prostitutės už kapeiką tėvą, motiną parduodantys...

https://youtu.be/MeX4L3HUNQ4

Baltalietuvis
16. Koks Jūsų tikslas viešinant baltarusių protestuotojus Lietuvoje?

https://youtu.be/7GzFnpihR94

17. Kokiomis sąlygomis įmanomas Baltarusijos ir Lietuvos su(si)jungimas į bendrą valstybę ar valstybių sąjungą?

https://youtu.be/fjq1ICsuA3M

18. Kaip atrodytų bendros valstybės valdžia ir kas joje dominuotų?

https://youtu.be/sd8zRAIGtss

Ударность
19. Ar Jūs "baltarankis"?
20. Kokius ūkinius darbus dirbote Birželio mėnesį?

https://youtu.be/WP0wk9VDe9I

Augusto
21. Ar norėtumėte paskraidyti malūnsparniu Pinočeto stiliumi? Jeigu ne, tai kodėl?

https://youtu.be/tL3RvKwtMec

Anonimas
22. Kokia Jūsų nuomone apie pabėgėlių/nelegalių emigrantų situaciją tarp Lietuvos ir Baltarusijos? Kieno čia ausys kyšo, ir kam visa tai naudinga? Panašu, kad LT šūdelitis visą tą situaciją jau pradeda naudoti sau palankia linkme.

https://youtu.be/04U8HnKDsdU

Rodionas Raskolnikovas
Kadangi pradėjote orientuotis į rusiškai kalbančią auditoriją galbūt būtų noras susisiekti ir padaryti kokį strymą aktualia Pabaltijui ar kita Jūsų nuožiūra tema su šiais ar kitais blogeriais.

Yra toks blogeris Злой Эколог youtube kanalas, temos įvairios, pašnekovai taip pat. Pomėgis Kripto valiuta kartu ir vienas iš pagrindiniu pragyvenimo šaltiniu. Asmeniškai bent man įdomiausią jo rubrika „Slaptasis insaideris“ youtube nuoroda

Taigi klausimai kaip tik susiję su šia tematika:

23. Kokia Jūsų nuomone apie kripto valiutą? Ar pats tokios turite, bandėte kasti ar kitaip turėjote su ja kokių reikalų?

https://youtu.be/bczfnD-cKTg

24. Kaip vertinate „Slaptojo insaiderio“ informaciją, pateikiamą Злой Эколог youtube kanale.

https://youtu.be/QWxsIGUtASs

25. Bei Вадим Шегалов youtube kanalas arba www nuoroda, kurį ne per daug senai atradau ir pradėjau sekti, kuris iš esmės daro daug įvairių strimų su įvairias rusakalbiais iš viso pasaulio ir pagrindinis jo interesas simbolių ir simbolikos dekodavimas įvykiuose ir reiškiniuose, dabartinis jo didžiausias interesas įvykių sekimas pasaulyje susijusiu su modernia visą pasaulį apėmusia liga.

https://youtu.be/uA-Qmz8SrNU

VISKAS!