Lietuva daroma Afrikos ir Azijos žmogiškųjų „šiukšlių ir atliekų“ kolektoriumi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-18 16:31:00, skaitė 953, komentavo 4

Lietuva daroma Afrikos ir Azijos žmogiškųjų „šiukšlių ir atliekų“ kolektoriumi

Neįgali Vyriausybė vedą Lietuvą sunaikinimo link. Gerai žinoma politikė Margarita Starkevičiūtė vakar kreipėsi į Prezidentą Gitaną Nausėdą dėl vyriausybės atstatydinimo. Ji pažymi, kad „sudėtingų iššūkių akivaizdoje nesugebantys su jais susidoroti ministrai negali toliau vykdyti savo pareigas“. Premjerė ir ministrai, Starkevičiūtės nuomone, net nesugeba pateikti veiksmų planų dėl sienos apsaugos, nelegalų deportacijos, kitų priemonių organizavimo. Jie dabar tik keliauja po pasaulį ir „mokosi valdyti krizę“. „Premjero, užsienio reikalų ir vidaus reikalų ministro postai nėra skirti mokytis ir poilsiauti“, - rašo politikė. Ji pabrėžia: „Šia vyriausybe nepasitiki didžioji dauguma šalies gyventojų. Demokratinėje valstybėje praradę savo piliečių pasitikėjimą vadovai turi atsistatydinti arba būna atstatydinti“.

Vyti lauk neprašytus svečius Lietuva negali, tai draudžia daryti prisiimti įsipareigojimai ES. Nors šitų geresnio gyvenimo ieškotojų tikslas yra keliauti į turtingą Vakarų Europą, Lietuva šituos žmones sulaiko ir „integruos“ Lietuvos mokesčių mokėtojų sąskaita.

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka yra sakęs, kad neleis ES padaryti Baltarusijos nuotėkų kolektoriumi ir nesipriešins nelegalių migrantų ėjimui į Lietuvą.

Nuo liepos 15 dienos, kaip esu rašęs anksčiau, Baltarusija organizuoja Covid-19 skiepijimo programą užsieniečiams. Reikia laukti, kad nelegalų srautas tik sustiprės, nes nuo liepos 15 d. 73 valstybių piliečiai galės be vizų vykti į Baltarusiją skiepytis nuo Covid-19. Užsieniečiai Baltarusijoje galės būti 5 dienas. Per tą laiką jie spės ne tik vakcinuotis, bet ir pasiprašyti politinio prieglobsčio Lietuvoje. Baltarusija jau anksčiau sustabdė sutartį su ES dėl nelegalių migrantų readmisijos. Tai reiškia, kad Lietuva nebegalės nelegalus, kurių prašymas suteikti prieglobstį bus atmestas, siųsti atgal į Baltarusiją.

Dauguma šitų „integruojamų“ atėjūnų taps Lietuvai socialiniais parazitais, apie tai kalba Vokietijos patirtis

Šiuo metu, pavyzdžiui, be valstybės paramos Vokietijoje neišsiverčia 66 proc. sirų, 43 proc. afganų 37 proc. somaliečių. Vokietija nuo 2011 metų priėmė 600 000 sirų. Išmokos šiais metai padidėjo, todėl penkių asmenų šeima iš Vokietijos valstybės gali gauti 1812 eurų per mėnesį. Išmoka skiriama net ir tuo atveju, jei pareiškėjas dirba, bet vis tiek gyvena žemiau pragyvenimo lygio. Tai patvirtina 2020 m. darbo rinkos ataskaita, kurioje teigiama, kad didelė dalis Sirijos pabėgėlių gali dalyvauti Hartz IV sistemoje, iš dalies dėl tinkamos kvalifikacijos trūkumo ir žemesnių pajamų lygių.

2018 metais Vokietijai „pabėgėliai“ kainavo 2З milijardus eurų. Pažymima, kad tai tik ofizialios išlaidos, mažoji „aisbergo dalis.“

Garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn savo autobiografijoje "Tiesos paieškoje" rašo, kad migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik vieną trilijoną eurų. Sinnas yra buvęs Angelos Merkel patarėjas ir iki 2017 metų buvęs ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas.

Nuo 2015 metų Vokietija priėmė 1,5 milijono migrantų, kurie, kaip sako Sinnas, nėra stomatologai, teisininkai ir branduolinės energijos mokslininkai, tačiau dažniausiai neturi kvalifikacijos ir jokio išsilavinimo. Tarp jų 59 procentai buvo beraščiai. Profesorius nuomone, šie žmonės jų gyvenimo metu niekada grąžins to, ką gavo iš Vokietijos gerovės valstybės. Kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.

image.png

Abboud Sweid 40 metų. Jis laukia 14 - to vaiko, nors niekur nedirba, gyvena iš pašalpų, kaip ir trys jo žmonos. Ši neolito kaimenė Vokietijoje gyvena iš pašalpų vaikams ir Hartz IV už З 785 eurų per mėnesį. Už butą ir komunalines paslaugas moka valstybė, ji moka ir už pvz. skalbyklės ar šaldytuvo remontą. Sirijoje šis mažamokslis žmogus dirbo medicinos broliuku. Dabar trokšta tapti vokiečiu.

image.png

Šokas: Afrikos valstybės savo nusikaltėlius iš kalėjimų siunčia į Europą, kur jie tampa „pabėgėliais“

Rimini kurorte 2017 metaisbuvo sulaikyta banditų-prievartautojų ir narkodileriųgauja. Gaujos vadas – 20 metų Kongo pilietis Guerlin Butungu, be jo Nigerijos pilietis - 17 metų ir du arabai, broliai iš Maroko, 17 ir 15 metų amžiaus. Ši istorija atskleidė vieną iš afrikiečių banditizmo Europoje priežasčių. Pasirodo, kad didelė jų dalis jau Afrikoje vertėsi banditizmu, sėdėjo perpildytuose kalėjimuose, bet, kad nemaitinti jų veltui, vietinės valdžios savo banditus iš kalėjimų siunčia į Europą.

Vokiečių žurnalistas Gerhard Wisnewski rašo„Afrikos ir kitos valstybės siunčia savo nusikaltėlius į Vokietiją ir Europą. Afrikos valstybėms perdaug brangu laikyti įkalintuosius kalėjimuose, kurie yra perpildyti. Todėl pabėgėlių banga į Europą suteikia šansą jų vyriausybėms, atsikratytai šiais nusikaltėliais.“. Ši išvada remiasi Kongo diplomato Serge Boret Bokwango, dirbančio Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje, Ženevoje laišku:

„Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Iš Afrikos, Irako ir Sirijos pas mus atžygiuoja ne tik banditai, bet ir IVIL teroristai. Lietuvoje, nėra abejonių, jie elgsis taip, kaip elgiasi Vakarų Europoje: mus pjaus, kapos kirviais, šaudys, traiškys automobiliais, mūsų vaikus jie prievartaus ir marinsnarkotikais.

Su dabartine idiotų ir valstybės naikintojų valdžia Lietuva yra pasmerkta. Manau, kad šią nusikaltėlių gaują Prezidentas nedelsiant privalo atstatydinti.