Valentinas Mazuronis: Skiepytis atsisakantys žmonės turi būti laikomi pavojingais visai visuomenei

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vale... 2021-07-23 21:08:00, skaitė 982, komentavo 38

Valentinas Mazuronis: Skiepytis atsisakantys žmonės turi būti laikomi pavojingais visai visuomenei

Dar vienas politinis lavonėlis grasina tiems, kurie propaguoja sveiką gyvenimo būdą ir nesiruošia stoti į „nuvarytų arklių“ gretas. Darbo partijos narys Valentinas Mazuronis, turbūt, kaip influenceris, gauna iš Arūno Dulkio atlygį už tokias fašistines tiradas ir grasinimus.

„Didesnį vyriausybės neįgalumą įsivaizduoti sunku. Akivaizdu, kad visuotinas piliečių skiepijimas yra realiausias ir vienintelis būdas apsaugoti tiek mus visus tiek valstybę nuo artėjančios bėdos. Ką daro vyriausybė? Verkšlena , kad žmonės nenori skiepytis, vietoje to, kad imtųsi realių ir efektyvių veiksmų. Loterijas organizuoti ruošiasi. Absurdas.

Turi būti nedelsiant priimti sprendimai, kad skiepytis nesutinkantys asmenys negali dirbti jokio darbo, kuriame gali turėti kontaktą nors su vienu kitu žmogumi.

Skiepytis nesutinkantiems žmonėms negali būti mokamos jokios socialinės ar valstybinės išmokos.

Skiepytis nesutinkančių tėvų vaikai neturi būti priimami į darželius ar mokyklas.

Skiepytis atsisakantys žmonės turi būti laikomi pavojingais visai visuomenei bei jos sveikatai, kaip pavojingi visuomenei yra laikomi girti už vairo.

Ir vieni ir kiti yra potencialūs mirties nešiotojai ir visuomenė privalo gintis nuo jų, o ne bejėgiškai verkšlenti.“ Pareiškė savo facebook profilyje Valentinas Mazuronis mazuronis.valentinas@gmail.com

Ar tai nėra atviras žmonių grasinimas? Tai atviras visuomenės kiršinimas! Visuomenė nuo tokių privalo gintis visomis išgalėmis. Mazuronis yra toks amoralus menkysta, kad net savo minčių pats nesugeba suregzti – tenka skolintis iš artimos kolegės Rasos Juknevičienės (apie „girtus už vairo“).

Lietuvą Briuselyje atstovaujanti Rasa Juknevičienė paskutiniu metu skleidžia labai įdomias mintis. Kaimyninės Baltarusijos prezidentą išvadina žmogėdra, po kelių dienų pareiškia, kad Lukašenka pasienyje per sieną migrantus į mūsų pusę svaido kaip bombas

Rasa Juknevičienė sveikuolius palygino su girtuokliais, sėdinčiais prie automobilio vairo, bet neįvertino vieno pagrindinio dalyko: tai, kad esanti galimai psichiškai nesveika, ji atstovauja visą Lietuvą.

Egidijus Paulauskas