Iš susijaudinimo dėl karo su Baltarusija, G. Landsbergis užmiršo, kad jis yra Seimo narys

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/is-su... 2021-07-26 15:46:00, skaitė 835, komentavo 0

Iš susijaudinimo dėl karo su Baltarusija, G. Landsbergis užmiršo, kad jis yra Seimo narys

Lietuvos teritorijos administratoriams kariaujant hibridinį karą su Baltarusija, susiduriama ne tik aštrios vielos stygiumi, bet ir su gyventojų pasipriešinimu, norint šalia jų apgyventinti tūkstančius pabėgėlių.

Landsbergių bendruomenė, siekdama įtikinti Dieveniškių gyventojus, kad jų miestelyje būtų apgyvendinta daugybė pabėgėlių, pasitelkė dešimtys ekipažų policijos.

Tačiau žmonės nepabūgo ir jėgos struktūros kol kas atsitraukė – iš Dieveniškių išvyko gausios policijos pareigūnų pajėgos, išvežta ir aplink pastatą, kur planuojama apgyvendinti migrantus, statyti planuota tvora.

Premjerės patarėjas, buvęs Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas pasakė, kad prie derybų stalo su vietos gyventojais bus grįžtama liepos 24 d.

Tačiau ir vėl Landsbergių bendruomenė nieko nepešė – Dieveniškių gyventojai neleido įkurdinti jų pasienio miestelyje nelegalus, ištarė tam griežtą „Ne".

Štai ką apie niekingą ir bailų Landsbergių bendruomenės elgesį papasakojo Dienevišių gyventoja, atskleiduysi, kad karingoji Vidaus reialų ministrė Agnė Bilotaitė net nedrįsta žmonėms pažvelgti į akis:

Seimo narys, vienu metu beisdarbuojantis ir Lietuvos diplomatijos vadovo pareigose Gabrielius Landsbergis, žmogus tiesiogiai išprovokavęs visa tai, kas dabar vyksta Lietuvoje, Baltarusijai vykdant hibridinio karo veiksmus prieš mūsų šalį (kaip kiekvieną dieną teigia visi Landsbergių bendruomenės šulai), nutarė atšaukti savo suplanuotas atostogas.

Tiesa, kol kas visisškai neaišku, kaip Seimo narys gali atšaukti savo atostogas, jei jokios atostogos Seimo nariams nenumatytos.

Gal šis jaunas vaikinas, garsiausias Lietuvos anūkas tiesiog pamiršo, kad jis Seimo narys?

987789987.jpg

Kad vykdo Seimo nario pareigas yra pamiršta ir daugiau Seimo narių, sėdinčių ant dviejų kėdžių su dvejais atlygimais. Neseniai Krašto apsaugos ministras, labiau žinomas kaip anušauskinių KGB sąrašų skelbėjas, Arvydas Anušauskas, taip pat informavo, kad atšaukia savo atostogas.

Tačiau yra ir tokių, kurie karo su Baltarusija metu sugeba susiorganizuoti prašmatnias atostogas, neketina jų gadinti net ir vykdomu hibridinių atalų prieš Lietuvą metu ir esant paskelbtai ekstremaliai situacijai.