Šūdmalių petys už lietuvių tautos suskaldymą ir fašizmą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-02 14:27:00, skaitė 723, komentavo 6

Šūdmalių petys už lietuvių tautos suskaldymą ir fašizmą

Tempertūra puode keliama laipsniškai, kad varlės nešokinėtų. Net nepajutome, kaip masinės informacijos priemonės tapo masinės dezinformacijos priemonėmis, kaip gydytojai tapo politikais, politikai tapo gydytojais, o visuomenė – avinų banda, kurią pinigų šeimininkų parėdymu vietiniai kompradorai suskirstė į „vakserius“ ir „antivakserius“, kad pjautųsi tarpusavyje, kad nematytų kaip skolų kilpa vis standžiau veržia Lietuvos kaklą.

O juk ir iš tikrųjų ne taip skaudu bus parduoti Tėvynę Rotšildų „Black Rock“ investiciniam fondui, kai po mūsų žemę valkiosis gaujos protiškai atsilikusių negrų ir krikščionių kraujo ištroškusių IVIL teroristų.

Turime durniausybę. Kažkas ją vadino „moteriausybė“, bet durnius – translytis, kaip Seimo profesionalus gėjus: gali būti aprengas į ką nori, bet nuo to nė per nago juodymą netampantis protingesniu. O tokių persirengusių daugybė, net protingus meistriškai vaidinančių, net intelektualus.

Apie šitas mūsų visuomenės šiukšles, bet su labai didelėmis pretenzijomis, puikiai papasakojo filosofė Nida Vasiliauskaitė:

https://www.youtube.com/watch?v=1le4y5UUQcQ

Fašizmo užgimimas tai? Žinoma, prisidengiant plandemija, prisidengiant melagingais PGR testais, patikros nepraėjusiomis „vakcinomis“, fantastiškai išbujojusia cenzūra, propaganda.

Tik mokslininkams šioje fašizmo gadynėse neliko vietos, kur žydruosiuose ekranuose sukinėjasi grantavalgiai ir naujieji judai, laukiantys iš valdžios savo 30 sidabrinių. Nebeliko mokslinės diskusijos, normalios mokslo vystymosi raidos. Tik ne naujiena tai. Sovietuose buvo uždrausta genetika, aiškinta, kad tai kapitalistų pramanai, o pušis virs ąžuolu, jei tik sąlygos bus tam tinkamos.

Norėta selekcionuoti Homo sovieticus, parinkus tinkamas auklėjimo sąlygas. Ar ne tas pats dabar?

Gali šimtai tūkstančių prancūzų protestuoti, bet valdžią užgrobę stambiojo finansinio kapitalo statytiniai makronai nesitraukia nei per milimetrą nuo projekto „Covid-19: Great Reset.“

Savaitgalį Berlyne susirinkti protestuotojams, pasisakantiems prieš Covid-19 blokavimą, uždraudė teisėjai, argumentuodami, kad demonstracijos gali išplatinti Kinijos koronavirusą. Vokietijos sostinės administracinis teismas savaitgalį uždraudė 13 protesto akcijų. Ar tai ne fašizmo žingsniai?