4D sveikatos ministro 300 kovidinių lovų ir būrys Sorošo šunų „faktų tikrintojų“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-04 15:43:00, skaitė 1222, komentavo 5

4D sveikatos ministro 300 kovidinių lovų ir būrys Sorošo šunų „faktų tikrintojų“

4D – sutrumpintai reiškia keturgubas durnius, arba Sveikatos apsaugos ministras, kuris yra toks kvailas, kad epidemiologinę padėtį Lietuvoje ėmė matuoti lovų skaičiumi. Ne 500 lovų ar 1000, pandemija juk tokia baisi, pilnos gatvės mirusių, bet 300 lovų! Nei daugiau, nei mažiau. Gal patiko skaičius. Juk skamba: 300 spartiečių ir karalius Leonidas, 300 lovų ir visiškas 4D ministras! O kaip kitaip šią beprotybę paaiškinsi? Juk tai žmogus, kuris viešai giriasi, kad iš banko kasos portfelyje yra nešęs milijoną eurų!

LRT straipsnio antraštė šiandien skelbia: “Dulkys: savaitės pabaigoje turėsime 250 COVID-19 lovų užimtumą, laikas Vyriausybei kalbėtis apie naujas priemones.“

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1461699/dulkys-savaites-pabaigoje-turesime-250-covid-19-lovu-uzimtuma-laikas-vyriausybei-kalbetis-apie-naujas-priemones

Jeigu kasdien į Lietuvą atkeliaus šimtai neteisėtų migrantų, iš šiltų kraštų, dalis infekuotų SARS-CoV-2, kurie vaikšto už aptvaro būriais, gyvena ir miega būriais, čia būtinai peršals, nes patiria 30 laipsnių Celsijaus temperatūros skirtumą, nesunku prognozuoti, kad greitai vien šitas kontingentas užpildys 300 4D ministro lovų. Baisu! Bet dar baisiau, kad visiškas durnius vadovauja SAM.

4D dar pasakė: „Tendencijos rodo, kad šios savaitės pabaigoje bus pasiektas 250 COVID-19 lovų užimtumas, todėl Vyriausybė trečiadienį turės diskutuoti apie naujas pandemijos valdymo priemones.“

Panašu, kad tos 300 lovų reikalingos gąsdinimui, versti mus skiepytis nepatikrintais medicinos preparatais, žaloti mūsų sveikatą, naikinti lietuvių Tautą. Pamenate, kaip 4D džiaugėsi per dešimtmetį dvigubai sumažėjusiu naujagimių skaičiumi Lietuvoje!!!

Aš buvęs mokslinis darbuotojas, užsiiminėjęs transgeninių organizmų kūrimu laboratorijoje, todėl niekada niekam neleisiu save paversti transgeniniu gyvūnu, su kuriuo pinigų šeimininkai daro eksperimentus. Aš 4D ir kitus D iš PIŠ vyriausybės skaitau nusikaltėliais, lietuvių tautos genocido vykdytojais.

Į poliklinikos kvietimą skiepytis aš atsakiau: „Būtinai skiepysiuos, kai turėsite patikrintą vakciną. Šiandien tokios vakcinos pasaulyje nėra.“

Ar kas žino apie ilgalaike šio genetiškai modifikuoto žmogaus kūrimo eksperimento pasekmes? Niekas nežino! O jie jau susiruošė žaloti vaikus, jau eksperimentuoja su paaugliais!

Nedaugelis iš medikų-mokslininkų išdrįsta kalbėti tiesą, bijo sankcijų. Toks tiesos sakytojas yra prof.Eduardas Vaitkus, jau nukentėjęs už tiesos sakymą. Aš ne gydytojas, bet mano biomedicinos daktaro, ne kasininko, kvalifikacijos pakanka, kad įvertinti mokslines publikacijas, liečiančias SARS-CoV-2 struktūrą, funkciją, geno-inžinierines manipuliacijas, kuriant DNR modifikuojančius preparatus, PGR testų beprasmybę. Tai aš ir dariau savo publikacijose daugybę kartų. Daug kartų jos sulaukdavo „faktų tikrintojų“ vertinimo. Tarp jų aš nesutikau žinomų Lietuvos mokslininkų pavardžių, ko reikėtų tikėtis.

Šiandien Gintaras Furmanavičius „Respublikoje“ mums atskleidė kas yra tie „faktų tikrintojai“, iš kieno rankų minta ši 15.min ir Delfi šitų MIP šuniukų ruja.

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/nuomones_ir_komentarai/bus_isklausyta/gintaras_furmanavicius_apie_faktu_tikrintojus/

Gintaras Furmanavičius rašo, kad vienas didžiausių Lietuvos portalų dar 2020 metais džiugiai skelbė: „Melo detektorius" yra nepriklausomas ir atviras didžiausio interneto naujienų portalo Lietuvoje faktų tikrinimo padalinys, Tarptautinio faktų tikrinimo tinklo (IFCN) Garbės kodekso signataras."

Furmanavičiaus tyrimas parodė, kad Tarptautinis faktų patikrinimo tinklas (IFCN) - tai viso pasaulio faktų patikrinimo specialistų forumas, kurį organizuoja Poynterio žiniasklaidos studijų institutas. Savo ruožtu Poynterio institutas - yra ne pelno siekianti žurnalistikos mokykla ir tyrimų organizacija Sankt Peterburge, Floridoje.

„Kalbant apie mūsų „faktų tikrintojus" tame pačiame Lietuvos portale labai dažnai rasite nuorodas į PolitiFact. Vėl kreipiames į paiešką: PolitiFact - tai nešališka faktų tikrinimo svetainė, kurioje siekiama išsiaiškinti tiesą politikoje. PolitiFact 2007 m. sukūrė Floridos laikraštis "Tampa Bay Times". 2018 m. PolitiFact įsigijo mano jau minėtas Poynterio institutas, ne pelno siekianti žurnalistų mokykla. (…) Poynterio institutą, tą patį, kuris valdo PolitiFakt daugiausia finansuoja George'o Soroso Atviros visuomenės fondai, Google, Billo ir Melindos Gatesų fondas, Nacionalinis demokratijos fondas, Ebay, Omidjaro fondas ir kt. O kas gi jūs manote finansuoja Lietuvos žurnalistikos centrą, kurio komandoje tikriausiai jau radote valatkas, miliūtes, žeimytes, makaraitytes ir kitą gerai apmokamą šviesuomenę? Paieškoje nesunkiai randame, kad vienas didžiausių remėjų ir steigėjų tas pats Sorošo Atviros visuomenės fondas. Beje, jų abiejų adresas tas pats: Didžioji gatvė 5, Vilnius. Įdomu, kad tuo pačiu adresu rasite ir iš tų pačių ėdžių mintantį Vilniaus politikos analizės institutą, kurio veidas Laurinavičių Marius jums paaiškins, kad visi kataklizmai pasaulyje vyksta tik todėl, kad jame egzistuoja Kremlius.“ - rašo Gintaras Furmanavičius ir reziumuoja: „Taigi, visas žiniasklaidas ir socialinius tinklus tikrina iš tų pačių rankų mintantys sorošofondiniai dvaršuniai, iš kurių taip pat mintantys „žurnalistai" mums skleidžia vieninteles ir neginčyjamas tiesas“.