Teisininkas Alvis Mozeris: darbdaviai aktyviai „pudrina“ darbuotojams smegenis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/teis... 2021-08-18 13:15:00, skaitė 1289, komentavo 1

Teisininkas Alvis Mozeris: darbdaviai aktyviai „pudrina“ darbuotojams smegenis

Mane pasiekianti informacija suteikia pagrindą daryti išvadą, kad darbdaviai aktyviai „pudrina“ darbuotojams smegenis, tvirtindami, jog darbuotojas jau nuo rugpjūčio 16 dienos privalo kas 48 valandas ir už savo pinigus testuotis, ar neserga šia liga.

ATSAKINGAI PAREIŠKIU – TAI NETIESA, JŪS ESATE KLAIDINAMI IR NEATMETU, JOG TAI DAROMA TYČIA.

Darbuotojas, kuris dirba Vyriausybės nutarimu patvirtintame darbų sąraše nurodytus darbus, savo sveikatą (dėl šios ligos) privalo tikrinis TOKIA PAČIA TVARKA, KAIP IR ANKSČIAU – NIEKAS NEPASIKEITĖ.

DAR KARTĄ PRIMENU:

1. TESTUS ATLIKITE PRIVAČIOSE LABORATORIJOSE.

2. ATLIKITE ANTIGENO TESTĄ IŠ SEILIŲ.

3. TESTO ATSAKYMĄ KARTU SU IŠLAIDAS PATVIRTINANČIAIS DOKUMENTAIS PATEIKITE DARBDAVIUI – ŠIAS IŠLAIDAS DARBDAVYS PRIVALO ATLYGINTI, NES TĄ JĮ PADARYTI ĮPAREIGOJA UŽKREČIAMŲJŲ LIGŲ ĮSTATYMO 18 STR. 7 D.

4. JEI DARBDAVYS ATSISAKYS PADENGTI IŠLAIDAS, NUTRAUKITE SVEIKATOS PATIKRINIMUS – TEGUL DARBDAVYS (JEI JIS MANO, KAD PAŽEIDŽIATE TVARKĄ) JUS NUŠALINA AR ATLEIDŽIA – TEGUL DARO TAIP, KAIP JAM ATRODO TEISINGA.

Labai prašau jūsų – nepasiduokite šiam spaudimui, NENUTRAUKITE DARBO SUTARČIŲ SAVO INICIATYVA. Net jei apsisprendėte, kad su šiuo darbdaviu nedirbsite, elkitės taip, kad darbo sutartis būtų sustabdyta ar nutraukta ne jūsų, o darbdavio iniciatyva – TEGUL DARBDAVYS PAŽEIDŽIA ĮSTATYMĄ. Mes pareikalausime iš jų atsakomybės ir tai anksčiau ar vėliau įvyks.

Taip pat LABAI PRAŠAU jūsų – dar kartą peržiūrėkite rugpjūčio 6 d. 19 val. mano FB sienoje paskelbtą video bei liepos 25 d. FB sienoje paskelbtą rašytinę konsultaciją.

Mielieji, Jūsų klausimai, kuriuos gaunu asmeninės žinutėmis, yra pasikartojantys – PRAŠAU JŪSŲ SUPRASTI, kad neturiu galimybės atsakyti kiekvienam asmeniškai, juo labiau, kad atsakymai į daugeliui jūsų rūpimus klausimus šia tema yra paskelbti pirmiau minėtuose šaltiniuose.

Taip pat LABAI PRAŠAU jūsų nesiųsti man žinučių su nuorodomis į pačius įvairiausius postus ir video, kurie ir taip „sukasi“ socialinėje erdvėje ir yra žinomi „iki kaulo smegenų“. Atsiprašau, kad taip sakau, tačiau tikiuosi supratingumo, jog esu priverstas tą padaryti – tokie beprasmiai laiškai „užkemša“ gautų laiškų aplanką, ko pasekoje pasimeta tikrai svarbios, informatyvios žinutės su konkrečiais žmonių klausimais konkrečiose jų situacijose.

Taip pat LABAI PRAŠAU nesiųsti man tokių klausimų/laiškų, kaip antai: „Ką daryti?“, „Reikia kažką daryti“, „Kodėl taip vyksta?“ ir panašiai.

PATIKINU JUS VISUS – ŠIUO METU ESAME SVARBAUS DOKUMENO RENGIMO PROCESE. SUTEIKITE, PRAŠAU, GALIMYBĘ ARTIMIAUSIAS 3-4 DIENAS SUTELKTI SAVO DĖMESĮ Į ŠĮ DARBĄ.

Ačiū jums visiems už supratimą ir kantrybę, ačiū visiems, kurie padedame ir remiate mano veiklą

Visad jūsų ir su jumis

Alvis Mozeris