JAV PGR testas netrukus bus panaikintas, tik ne PIŠistų valdomoje Lietuvoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-29 17:40:00, skaitė 821, komentavo 1

JAV PGR testas netrukus bus panaikintas, tik ne PIŠistų valdomoje Lietuvoje

Iki šiol žiniasklaida ir politikai kiekvieną ekspertą, kritikavusį PGR sistemos trūkumus, priskiria sąmokslo teoretikams. Šiais testais Lietuvos piliečius lig šiol terorizuoja pusglušiai PIŠistai.Tačiau kitur PGR tyrimų atsisakoma. 

Brangaus PGR testo pagalba PIŠistai siekia priversti neskiepytus piliečius skiepytis, nepaisant jų baimės tapti eksperimentiniais triušiais, ant kurių bandomos eksperimentinės „vakcinos“, nepaisant Lietuvos Konstitucijos.

Portale RT.DE Maria Müller pažymi, kad Vokietijoje spalio mėn. padidinus numatomą kainą, PGR testas kainuos apie 100 eurų, o greitieji testai - nuo 25 eurų. Tačiau jei piliečiai turi mokėti, jiems turėtų būti pasiūlyta įsigyti bent jau optimalios kokybės produktą. PGR testas nėra toks.

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) jau liepos 21 d.paskelbė, kad nuo gruodžio mėn. PGR testas JAV nebebus naudojamas. Prie sprendimo prisijungė ir JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA). Vietoj to, jis nurodo naujus, geresnius ir, svarbiausia, aiškesnius testus, kurie šiuo metu prieinami JAV rinkoje. FDA pranešime "In vitro diagnostikos ES leidimai" teigiama, kad yra devynios skirtingos diagnostikos procedūros.

2020 m. vasario mėn. JAV patvirtintas PGR testas veikia identiškai arba labai panašiai kaip Vokietijoje įdiegtas "realaus laiko PGR testas (EBM Nr. 32816)". Kritikuojama tai, kad šiais tyrimo metodais galima nustatyti koronavirusus, tačiau negalima atskirti labai panašių gripo virusų. CDC institucija savo liepos 21 d. pareiškime patvirtina šią kritiką. Jame laboratorijoms patariama, "apsvarstyti daugkartinį metodą, kuriuo galima aptikti ir atskirti SARS-CoV-2 ir gripo virusus".

Maria Müller rašo: „Tai leidžia daryti išvadą, kad iki šiol abiejose Atlanto pusėse užsikrėtusiųjų koronos infekcija skaičius buvo registruojamas sumaišytas su gripo atvejų skaičiumi, todėl koronos infekcijos statistika buvo išpūsta. Tikriausiai todėl didelis mirtingumas pastaraisiais žiemos mėnesiais buvo siejamas tik su COVID-19.“

Autorė pažymi, kad jei žmonės moka, jie turi vartotojų apsaugą ir vartotojų teises. Jie gali pateikti ieškinį. Neatsiejama valstybės pareiga yra siūlyti ar parduoti visiškai saugią medžiagą. Juolab kad pasaulinėje rinkoje galima įsigyti geresnių testų. Vyriausybės įpareigojimas tikrinti tik neskiepytus asmenis turi pateisinti mokslininkų jau paneigtą melą, kad skiepytieji nėra "platintojai".

Paskiepyti žmonės vis tiek gali užsikrėsti virusais ir juos perduoti. Jiems buvo taikomos tos pačios saugos priemonės kaip ir neskiepytiems asmenims. Dabar šis pasakojimas keičiasi. Jie sako, kad platintojai yra tik neskiepyti asmenys.

198661151_100435275615085_4320401920815502903_n.jpg

Šiandien LNK reportaže PIŠistė A.Armonaitė vakserių restorane demonstravo, kad skiepytiems negalioja karantino taisyklės. Sunku net įsivaizduoti didesnę bukaprotę!

https://www.youtube.com/watch?v=7_JakMEgmrg