Nepaklusimas kovido suvaržymams paskelbtas „aukščiausia teroro grėsme“. Ką turime daryti?

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2021-09-01 22:16:00, skaitė 575, komentavo 4

Nepaklusimas kovido suvaržymams paskelbtas „aukščiausia teroro grėsme“. Ką turime daryti?

Ant talibano grupuotės rankų – tūkstančių žmonių kraujas, tačiau dabar didžiausiais teroristais tampa tie, kurie nepaklūsta kovido pandemijos suvaržymams. 

Per pastaruosius 18 mėnesių kovido suvaržymai tapo ypač tironiški. JAV vyriausybė į nepasiskiepijusiuosius žiūri kaip į teroristus, valstybės priešus. Pasak rašytojos Daisy Luther, „neskiepytų žmonių gyvenimas tampa labai sudėtingu dėl šokiruojančios ir nužmoginančios diskriminacijos“.

Nevakcinuoti žmonės tapo pagrindiniu valdžiažmogių ir žiniasklaidos „išminčių“ bei „ekspertų“ taikiniu. Prieš juos nukreipta neapykanta ir agresija vis stiprėja. Jei nepasiskiepijai, tu – ne patriotas, vadinasi, išdavikas. Tai – labai pavojingas naratyvas, tačiau net laisvoje, demokratinėje valstybėje niekas į tai neatkreipia reikalingo dėmesio.

Kaip rašo D. Luther, normaliomis sąlygomis prieš neskiepytus žmones nukreipta retorika turėtų būti laikoma neapykantos kalba, tačiau dabar, pandemijos metu, ji verčiama būti vertybe.

Ši beprotybė nėra atsitiktinė. Tai – specialiai sukurta sudėtinga psichologinė operacija, kuris tikslas – išvesti žmones iš pusiausvyros. Deja, apie tai rašyti nėra dėkingas dalykas, - tokios kaip ši publikacijos paprastai iš interneto jo cenzorių išimamos per 48 valandas, nors dažnai lieka vaizdo formatu.

Bandymas įtikinti visus, kad neskiepytieji kalti dėl nesibaigiančios pandemijos, - didžiausias psichologinis nusikaltimas, kurį sukūrė pandemijos industrija. Prieita iki to, kad viešai sakoma, jog nevakcinuotieji neturi teisės pirkti maisto ar dirbti. Taip, pavyzdžiui, kalba ir CNN žurnalistas Donas Lemonas.

Vis dėlto naujausi duomenys iš Izraelio rodo, kad kovido skiepą gavę šalies gyventojai gali užsikrėsti virusu 6,72 karto daugiau nei neskiepytieji.

Nepasiduokime propagandai, kad ir kokia išmani ji būtų. 

Šaltinis