Kreipimasis į Lietuvos pareigūnus. Neteisėta valdžia negali priimti teisėtų sprendimų.

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://geros-figos.blogspot.c... 2021-09-04 12:02:00, skaitė 766, komentavo 12

Kreipimasis į Lietuvos pareigūnus. Neteisėta valdžia negali priimti teisėtų sprendimų.

 

  

   Biblijos Antrojoje Samuelio knygoje, 20 skyriuje, yra labai pamokantis pasakojimas. 

   Viename iš Izraelio klanų atsirado karo kurstytojas Bichrio sūnus Šeba. Jis pakėlė maištą prieš Karalių Dovydą. Natūralu, kad išmintingasis Karalius nusiuntė savo kariuomenę išspręsti šį klausimą. Šeba su savo klanu įsitvirtino Abelio mieste. Dovydo kariuomenės vadas Joabas apgulė miestą ir pasiruošė puolimui. Joabo kareiviai puolė su mūrdaužiais sieną, norėdami ją pralaužti.  Tada viena išmintinga moteris sušuko nuo sienos: „Klausykite! Klausykite! Prašyčiau pasakyti Joabui: 'Prieik čia, aš noriu su tavimi pasikalbėti'“.  Jam priėjus artyn, moteris paklausė: „Ar tu Joabas?“ – „Taip“, – jis atsakė. Tuomet ji tarė jam: „Klausyk savo tarnaitės žodžių“. „Klausau“, – jis atsakė. Ji tęsė: „Senovėje žmonės sakydavo: 'Tegu jie teiraujasi Abelyje', – ir taip išspręsdavo reikalą. Aš esu viena iš taikiųjų ir ištikimųjų Izraelyje, o tu nori sunaikinti miestą, esantį motina Izraelyje! Kodėl tu turėtumei sunaikinti VIEŠPATIES paveldą?“Joabas atsakė: „Jokiu būdu, jokiu būdu! Aš nei naikinu, nei griaunu! Tai visiškai netiesa! Bet vienas vyras iš Efraimo aukštumų, vadinamas Bichrio sūnumi Šeba, pakėlė ranką prieš karalių Dovydą. Atiduokite jį vieną mums, ir aš pasitrauksiu nuo miesto“. Moteris Joabą patikino: „Tikėk manimi, jo galva bus išmesta tau per mūrą“. Moteris atėjo pas visus miesto žmones su savo išmintimi. Jie nukirto Bichrio sūnui Šebai galvą ir ją numetė Joabui. Jis tad liepė pūsti ragą. Visi pasitraukė nuo miesto ir nuėjo į savo namus, o Joabas grįžo į Jeruzalę pas karalių. (2 Sam 20,15-22)

  Išmintinga moteris išaiškino miesto žmonėms, kad nekvailiotų ir nemirtų už Šebos ir jo ŠAIKOS interesus. Tokiu būdu išliko ir Abelio miestas ir žmonės ir jų laisvė (nes jei miestas būtų paimtas ginklu, tie kas nežūtu per puolimą taptu vergais).

  Lietuvos valdžioje įsitvirtinusi "ŠAIKA" (jie patys taip save vadina šaikos nario Pavilionio lūpomis) visiškai prarado ribas. Jie visus (įskaitant ir jus pareigūnai su jūsų šeimomis) rengiasi paversti gyvuliais su gyvuliškais skiepų pasais. Iki šiol gyvuliškus skiepų pasus turėdavo tik galvijai tvartuose ir naminiai gyvūnėliai. Dabar "šaikos" tikrieji šeimininkai tokią tvarką numatė visiems. Nemanykite, kad sutikę juos ginti, jūs išvengsite gyvuliškos ateities su gyvulišku skiepų pasu ir nuolatinėmis kažkokių marmalų injekcijomis (nemaišykite dabartinio neaiškaus, priverstinai kišamo marmalo su medicininėmis vakcinomis). Maža to, šios valdžią užgrobusios "šaikos" tikrieji šeimininkai, dėl savo purvinų pelnų ir slaptų interesų, nutarė prievartauti ne tik mus t.y. suaugusius žmones savo adatomis ir pagaliukais, bet jie nusitaikė ir į mūsų vaikus ir netgi kūdikius. 

  Primenu jums, kad jūs esate ne valdžios tarnai, o ĮSTATYMO gynėjai. Jeigu valdžia pamina įstatymą, ji tampa žulikų šaika. Lietuvoje aukščiausias įstatymas šiai dienai yra KONSTITUCIJA. Ji skelbia: 

"Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai." 

"Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių."

 "Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką." 

  "Draudžiama žmogų kankinti, žaloti, žeminti jo orumą, žiauriai su juo elgtis, taip pat nustatyti tokias bausmes. Su žmogumi, be jo žinios ir laisvo sutikimo, negali būti atliekami moksliniai ar medicinos bandymai."

  Lietuvos valdžioje įsitvirtinusi žulikų šaika net nebesislėpdama su visais mumis (įskaitant ir jus ir jūsų šeimas) atlieka abejotinos kokybės ir neaiškių tikslų medicininį bandymą, priverstinai įpareigodama visus susileisti kažkokį neaiškų skystį į kūną. Jie net nesislepia ir neprisiima jokios atsakomybės už tai, kiekvieną išprievartauta žmogų įpareigodami pasirašyti "laisvanorišką" sutikimą dalyvauti šiame nusikalstamame medicininiame eksperimente. 

  Dar kartą primenu, kad jūs esate ne valdžios tarnai, o ĮSTATYMO saugotojai ir įstatymo ginklas nubausti visus kas bando pažeisti įstatymus. 

p.s.  Neseniai TAIP VADINAMAS Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda įpareigojo valdžioje įsitvirtinusių žulikų šaika suskiepyti neaiškiu marmalu net 90 procentų žmonių Lietuvoje. 

  Primenu gerbiami pareigūnai jūs klausotės tiktai ĮSTATYMO, o pagrindinis Lietuvos įstatymas KONSTITUCIJA aiškiai sako: 

   "Kandidatu į Respublikos Prezidentus įregistruojamas Lietuvos Respublikos pilietis, atitinkantis 78 straipsnio pirmosios dalies sąlygas ir surinkęs ne mažiau kaip 20 tūkstančių rinkėjų parašų" (79 straipsnis) 

  TAIP VADINAMAS Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda NĖRA SURINKĘS NEI VIENO parašo, kad tapti kandidatu į Lietuvos Respublikos prezidentus. Visi jo parašai yra virtualūs, pateikti per tarpininkus - komercinius bankus. Tiesiog priminsiu jums analogiją. Auksas yra Auksas, jeigu dirbinys yra pažymimas sąvoka "padengtas auksu" arba "aukso spalvos" tai nebėra auksas. Tas pats ir su parašais. Parašas yra parašas. Tai asmeninis, betarpiškas ir sąmoningai atliktas veiksmas. Jeigu parašas yra VIRTUALUS, ELEKTRONINIS arba per tarpininką pasiustas, tai nebėra PARAŠAS. Nebent tokį ELEKTRONINĮ parašą pripažintu pati konstitucija. 

  Todėl Gitanas Nausėda nėra TEISĖTAS valstybės vadovas kuris galėtų duoti TEISĖTUS nurodymus, nes jis NETEISĖTAI dalyvavo Lietuvos Prezidento rinkimuose. 

 

Su meilę ir brolišku rūpesčiu

Vladimiras Troščenka