Medicinos Nobelio premijos laureatas: koronaviruso mutacijos atsirado dėl skiepų

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2021-09-06 15:44:00, skaitė 802, komentavo 0

Medicinos Nobelio premijos laureatas: koronaviruso mutacijos atsirado dėl skiepų

2008 metų medicinos Nobelio premijos laureatas, prancūzų virusologas Lucas Montagnier teigia, kad koronaviruso mutacijas, kurių pasaulyje vis daugėja, sukelia pačios kovido vakcinos, sukurtos genų pagrindu. Jis atvirai sako, kad genetinės vakcinos yra medicininė ir mokslinė klaida. 

Nobelio premija L. Montagnier buvo apdovanotas už ŽIV atradimą. Pasak mokslininko, vakcinos nesustabdo viruso, o elgiasi priešingai – „maitina virusą“, daro jį stipresnį ir leidžia jam mutuoti. Naujosios koronaviruso mutacijos skiepams bus dar atsparesnės ir žmonių sveikatai kels dar didesnį pavojų.

Pasak L. Montagnier, masinis skiepijimas yra didelė klaida: „Istorijos vadovėliai tai parodys, nes būtent vakcinacija sukelia viruso mutacijas. Vakcinos sukurti antikūnai verčia virusą ieškoti kitos išeities, kitaip sakant, mutuoti.“

Mokslininkas įsitikinęs, kad vakcinų sukurti antikūnai veikia kaip Trojos arklys ir leidžia patogenui įsiskverbti į ląsteles bei paaštrina imuninį atsaką. Paprastai, anot L. Montagnier, saugios vakcinos kūrimas trunka 2-4 metus, o ne šešis mėnesius, kaip dabar, todėl matome, kad paskui vakcinavimo kreivę driekiasi mirčių kreivė.

L. Montagnier atsisakė skiepytis nuo kovido ligos ir savo prancūzų kolegas įkalbinėjo „būti gydytojais, o ne avinais“. Jis pabrėžė, kad vakcinos turi ne tik trumpalaikių, bet ir ilgalaikių šalutinių poveikių.

Šaltinis