Nutautintas elitas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-09-08 19:48:00, skaitė 723, komentavo 7

Nutautintas elitas

KEVIN ALFRED STROM

pateikė Douglas Mercer

Jokia didesnė tragedija negali ištikti tautos, nei turėti nutautintą elitą.

Senais laikais buvo neįprasta, kad viršininkas susituokė su savo sekretore Šiais laikais jis gali turėti romaną su ja, tačiau mažai tikėtina, kad jis su ja susituoktų ir sukurtų šeimą.

Asociacinis poravimasis, pagrįstas socialine ir ekonomine padėtimi, yra plačiausias iš šių bendrųjų kategorijų. Tai apima žmonių polinkį poruotis pagal savo socialinius ir ekonominius bendraamžius, tai yra tuos, kurie turi panašią socialinę padėtį, prestižą, išsilavinimą ar ekonominį išsilavinimą kaip jie patys. Šio tipo asortimentinis poravimasis apima pastaraisiais metais didėjančią tendenciją, kad žmonės tuokiasi labiau panašiais į save, siekdami išsilavinimo ar uždirbtų pajamų.

Amerikoje visada buvo klasių skirtumų, tačiau, tačiau visi šie žmonės  laikė save viena tauta, tais pačiais žmonėmis. 

Bet tai  šiuo metu nebėra tiesa, tai tikrai. Viršūnėje esantys žmonės, net ir būdami balti, dabar labiau linkę sąjungauti su užsieniečiais, kuriuos jie importavo, o ne su baltais. Elitą ir tuos užsieniečius vienija interesai, jei ne gyvenamoji erdvė. Arba greičiau: užsieniečiai tarnauja elito interesams.

Prasidėjus karui, kaip tikrai bus, tai nebus pilietinis karas. Pilietinis karas yra karas tarp vienos tautos, ir mes nesame tokie ir niekada tokie  nebūsime.

* * *

Šie elitai yra kaip vyrai be šalies arba tie liūdnai pagarsėję „pasaulio piliečiai“. Tiesą sakant, jie yra niekuo nenusipelnę  piliečiai ir iš savo toniškų pašto kodų pakrantėse išskirtiniuose rajonuose, kurie niekuo nepanašūs į feodalines valdas , skraido po pasaulį, ieškodami rinkų, prekių ar pramogų.

Nors senovėje feodalas turėjo ištikimą ryšį su vyrais, gyvenančiais jo žemėje, istorinį ryšį, pasitikėjimą ir rūpestį. Galite lažintis, paskutiniais doleriais ar eurais, jei vienas iš mūsų eitume liepsnojančia pagrindine gatve, naujieji valdovai nenorėtų eiti per gatvę ir aiškintis  su eiliniais darbo žmonėmis .

Tauta sukiltu  ir kiltų karas.

Tauta negali ištikti didesnės tragedijos, kaip turėti nutautintą elitą.

* * *

Žemės savininkas būtinai yra konkrečios šalies, kurioje yra jo turtas, pilietis, tačiau akcijų savininkas tinkamai yra pasaulio pilietis ir nebūtinai yra prisirišęs prie konkrečios šalies.

Sveiki atvykę į likvidų modernumą.

Kapitalizmas yra revoliucinė doktrina. Sostinė nepažįsta nė vienos šalies. Didžiosios smegenys viršuje vieną dieną atrado tiekimo grandinių magiją ir jų sugebėjimą gaminti daiktus užsienyje naudojant vergų darbą arba importuoti vergų darbą į šią šalį ir paversti čia esančius baltus darbuotojus vergais. Kapitalo šūkis yra kūrybinis sunaikinimas - ir mažiau konservatyvus dalykas vargu ar gali būti įsivaizduojamas. Taigi, šlifuodami viską, jie niokoja bendruomenes, paverčia juos savo lukštais, į pūvančius ir rūdijančius miestus vaiduoklius ir palieka paskutinias gyvenimo akimirkas nuo priklausomybės nuo opioidų ir skurdo.

Būdavo taip, kad jei norėjai nusipirkti televizorių Amerikoje, nusipirkai amerikietišką televizorių. Jei dabar bandysite nusipirkti amerikietišką televizorių, sėkmės. Jų nėra.

Negailestinga kapitalo valgymo mašina keičia ne tik fizinį, bet ir moralinį kraštovaizdį. Kai galima manipuliuoti pinigų pasiūla, infliacijos spaudimas patiriamas kartu su vertės praradimu - pinigų vertės praradimu ir moralinių vertybių praradimu; abu visada eina koja kojon.

Kapitalizmas yra ne tik revoliucinis, bet ir mėgsta revoliucijas: kultūrinė revoliucija atnešė naujovių su vartojimu, „moterų“ revoliucija įtraukė moteris į darbo jėgą ir sumažino darbo sąnaudas; „pilietinių teisių“ revoliucija sužlugdė darbininkų klasės solidarumą ir apsunkino darbo jėgos kovą už savo teises. Galite lažintis, kad kampe esančiame biure daug geriau patinka, kai priekaištaujama prieš baltų žmonių daugumą, o ne prieš vieną procentą.

Esant kapitalizmui, žmonės tampa ištekliais ir skaičiais diagramoje, gamybos vienetais: keičiamais, išleidžiamais, keičiamais. Aštuntajame dešimtmetyje kai kurie demokratai pasisakė už „pramonės politiką“ arba savotišką nacionalinį kapitalizmą, kai korporacijos ne tik gerbė esminius dalykus, bet ir tautos poreikius.

Pakanka pasakyti, kad šiandien niekas nekalba apie pramonės politiką. Šiandien jie kalba apie tiekimo grandines.

Pigi darbo jėga atėjo, darbai išnyko, tauta virto „ekonomine zona“, o šalis tapo pasaulio sąvartynu ir kanalizacija.

2016 metų kampanijoje buvo atskleista, kad Hilary Clinton svajonė apie karštinę buvo ekonominė zona nuo „Artic Circle“ iki „Tierra Del Fuego“ - zona, kurioje „prekės ir žmonės galėjo laisvai judėti“.

Tai neoliberali šlapia svajonė, visų elitų svajonė.

Tarptautinės korporacijos mano, kad jų interesai yra atskirti nuo Amerikos interesų. Plečiantis jų pasaulinei veiklai, korporacijos, įsteigtos ir kurių pagrindinė būstinė yra JAV, palaipsniui tampa nebe tokios amerikietiškos. Dešimtajame dešimtmetyje tokios korporacijos kaip „Ford“, „Aetna“, „Motorola“, „Price Costco“ ir „Kimberly-Clark“, reaguodamos į Ralfo Naderio pasiūlymą, griežtai atmetė patriotizmo išraiškas ir aiškiai apibrėžė save kaip tarptautines. Amerikoje įsikūrusios korporacijos, veikiančios visame pasaulyje, įdarbina savo darbuotojus ir jų vadovus, įskaitant aukščiausius, nepriklausomai nuo tautybės.

Tai tarsi „ Atlas Shrugged“ versija - pramonininkai nestreikuoja , gamyba tęsiama, tačiau jie pasitraukia iš tautos gyvenimo.

Christopheris Laschas tai pavadino „elito maištu“.

* * *

Plutarchas sakė, kad jei nori sunaikinti apskritį, padaryk ją turtingą. Bet iš tikrųjų, jei norite sunaikinti šalį, padarykite jos elitą nešvarų turtingą.

Ryškus pavyzdys yra San Francisko miestas. Kadaise tai buvo garsus mėlynųjų apykaklių miestas, o dabar-gatvėse besituštinančių benamių ir Silicio slėnio vadovų, einančių per adatas naudojančius benamius, ir jų išmatas, pakeliui į savo limuzus, namai. Kalbant apie darbuotojus, kurie kažkada buvo miesto stuburas, dabar jie gyvena skurde. Ir, žinoma, miestas yra „gėjų“ meka, nes elitas suvienijo jėgas ne tik su mažumomis, kurias jie mėgsta naudoti, bet negyvena šalia, bet ir su keistuoliais, kurie tai įžvelgia į įprastų amerikiečių kultūrinę akį.

Jie taip pat palaiko vis mažesnius ryšius su Amerikos tauta. Grįžę į Ameriką iš užsienio, jie greičiausiai nebus apimti gilių įsipareigojimų savo „gimtajai žemei“ jausmų. Jų požiūris ir elgesys kontrastuoja su didžiuliu patriotizmu ir nacionalistine likusio Amerikos visuomenės tapatybe.

Žinoma, šie „kultūringi“ niekintojai gyvena tokiuose įvairiuose rajonuose, kaip ir 1950 -ųjų Amerika, kurią jie niekina (ir naikina), izoliuoti ir sutvirtinti nuo mūsų visų. Siaubingos jų sergančios kultūros ir ekonomikos politikos kančios užkrečia mus ir mūsų vaikus, bet niekada nepasiekia jų dvaro slenksčio.

Dirbdami su žydais jie „išsivadavo“ nuo bet kokios nacionalinės ekonominės kontrolės; jie suskaldė Senosios Amerikos socialinę kontrolę į tūkstantį gabalų ir sujungė juos, kad įstumtų durklą į mūsų liaudies širdį. Bet, žinoma, jie nelaiko mūsų savo tautiečiais; Ne, visiškai ne.

Jie sudarė atskirą taiką.

Kai karas ateis, kaip tikrai bus, tai nebus pilietinis karas. Ne, pilietinis karas yra karas tarp vienos tautos. Ir Amerikos valdantysis elitas ir tai, kas liko iš istorinės Amerikos tautos, tikrai nėra vienas - ir niekada nebus.

Nes jokia didesnė tragedija negali įvykti šalyje, kaip turėti denacionalizuotą elitą.

* * *