Landsbergistų šaikos hibridinis karas prieš Lietuvą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-21 09:05:00, skaitė 868, komentavo 11

Landsbergistų šaikos hibridinis karas prieš Lietuvą

Lansbergistų šaika nuolatos kalba apie Rusijos ir Baltarusijos „hibridinį karą“ su Lietuva, kurį pati ir kariauja su mūsų valstybe štai jau 31 metai. Jei pasikapstyti giliau, tai šie Dievą (Tėvynę) pardavę degeneratai tėra globalios finansinės oligarchijos apsivogę tarnai, kuriuos patogu tampyti už virvelių. Suprantama, kad ne jų galvelėse atsirado „Globalios Lietuvos“ teorijos, Lietuvos sunaikinimo planai (pvz. A.Kubiliau planas „Lietuva 2030“). Dabar apsivogusio senelio, padovanojusio Mažeikių naftos gamyklą Rusijos Oligarchui M.Chodarkovskiui (Rotšildų patikėtiniui), sugriovusio žemės ūkį, pramonę, sveikatos apsaugą, švietimą, išvagusio į užsienį milijoną lietuvių, nusikaltimus gausina jo anūkas, PIŠ patronas. Taip, šiuos nusikaltimus vykdė ir kitos partijos, pvz. kailį išvertę komunistai brazauskininkai, tačiau konservatoriai išbuvo valdžioje visus 31 metus, padarė daugiausiai žalos Lietuvai, kuri šiandien, de facto, yra Briuselio-JAV-Izraelio kolonija.

Šiuo metu anūkas ir senelis, drauge su sėbrais PIŠistais, Lietuvą naikina kartu su Lukašenka, kartu su juo organizavo migracijos krizę. Už šį darbą Lukašenka dosniai apdovanotas pasaulinio oligarchato kreditais: iš TVF Lukašenka gavomilijardą eurų, iš Pasaulio Banko dar 5 milijardus. Anūkas pamylėjo ir Sorošą, Rotšilgų veidą, todėl pasienio tvoros už 152 milijonus eurų statybą Lietuvoje vykdo „EPSO-G“ grupė, kuriai vadovauja Atviros Lietuvos fondo (Sorošo fondo) valdybos pirmininkas Gediminas Almantas. Fantastika!

Dėl keturių Lenkijos-Baltarusijos pasienyje sušalusių migrantų Jungtinių Tautų migracijos organizacija (JTMO) pareiškė pretenzijas Lenkijai, Lietuvai, Latviją, bet nereiškia pretenzijų Lukašenkai, organizavusiam nelegalią imigraciją, nors ši organizacija turi savo atstovybę Minske (rugsėjo 20 d. LNK žinios 18:30). Ar tai nerodo, kad JTMO pati dalyvauja organizuojant nelegalią migraciją ?

Kokie gi dar lansbergizmo hibridinio karo prieš Lietuvą pasiekimai? Vardinkim: sunaikintas Klaipėdos uostas, liekantis be Baltarusijos krovinių, kuriuos ši permetą į Rusijos uostus, sunaikinta didelė dalis pramonės, kuriai medžiagas ir komplektuojančias detales tiekė Kinija, iš kurios importas pernai buvo 1,2 milijardai. Anūkas grūste įgrūdo backą į Rusijos glėbį, paskatino žengti naujus žingsnius suliejant šias abi valstybes.

image.png

Nesenai pranešta, kad už 1 milijardą Backa perka Rusišką priešlėktuvinės gynybos raketų sistemą S-400, kuri pilnai blokuos Lietuvos oro erdvę, o prie Lietuvos rytinės sienos dabar atsidurs rusų kariuomenė! Tai kas yra anūkas? Tokios diversijos prieš Lietuvą nesurengtų net pats klastingiausias priešas!

Anūkas smogė smūgį ir skurdžiausiems ir pažeidžiamiausiems Lietuvos gyventojų sluoksniams. Tai milijardinės išlaidos atėjūnams iš Azijos ir Afrikos, neteisėtai kirtusiems valstybės sieną, neturint asmens identifikacijos dokumentų.

Visus kviečiu gerbti save ir nedalyvauti melo kampanijose, o naujienas ir informaciją - tikrintis oficialiuose šaltiniuose".

Tuomet komentare parašiau: Gerb. ministre, feikas tai labai menkas, nes ir dabar "pabėgėliams" skiriamos išmokos yra ženkliai didesnės, nei gauna mūsų vaikai, neįgalieji, pensininkai. Socialinių reikalų ir darbo ministerija atsakyme man šią diskriminaciją, Konstitucijos pažeidimą, pavadino "pozityviąja diskriminacija". Pamirštama, kad vaikai, neįgalieji ir pensininkai yra socialiai pažeidžiama žmonių grupė. Ši neteisybė turi būti ištaisyta ir visiems užtikrintas orus pragyvenimo minimumas. Po komentaru pridėjau nuorodą į mano 2017 metų gruodžio 16 d. paskelbtą straipsnį

„Lietuvius pabėgėlių atžvilgiu diskriminuoti galima, tai vadinama „pozityviąja diskriminacija““

https://lebionka.blogspot.com/2017/12/lietuvius-pabegeliu-atzvilgiu.html

Po Landsbergio „paneigto“ feiko, visos televizijos mums ėmė meluoti, kad nelegalūs migrantai patys sau gamins maistą, o tam jiems bus per mėnesį skiriama vos po 78 eurus.

Rugsėjo 17 d. Lietuvos rytas paskelbė Širvintų merės Živilės Pinskuvienės komentarą LNK televizijai:

103327832-c470b95a-7ead-4e28-9d18-7ebdbf978903.jpg

„Žmonės nėra supažindinti ir nežino, kiek ne milijonų, o milijardų visa tai kainuos Lietuvai. Pateikiu vieną pavyzdį: jūs žinot, kad šiuo metu vyksta pirkimas nelegalių migrantų konteineriams už 726 milijonus eurų? Bet jie nebus nupirkti. Jie bus nuomojami 48 mėnesiams. Tai reiškia po to laiko, mes nieko absoliučiai nepaliekam. O kur dar jų išlaikymas, maitinimas ir visi kiti dalykai.“

Pinskuvienę papildė Seimo narys Laurynas Kasčiūnas: „Vieno nelegalaus migranto maitinimui skiriama 20–30 eurų per parą. Aišku, su visa kita infrastruktūra ta kaina auga“.

“Išgirdusi nelegalių migrantų maitinimo kainą Ž. Pinskuvienė pratrūko: „Lietuvoje pensininkas savaitę už tiek gyvena“”, - rašė Lietuvos rytas.

Kaip matome, anūko minėti 970 eurų yra ne feikas, o tik dalis sumos, kurią Lietuvą skiria kiekvienam neteisėtam imigrantui per mėnesį. Prieš tris metus, kiekvienas toks atėjūnas, seimo nario R,Dagio žodžiais, kainavo po 1300 eurų per mėnesį. Dabar ši kaina, matyt gerokai išaugo. 

Tai ar ne landsbergizmas vykdo hubridinį karą prieš Lietuvą it lietuvių Tautą?

P.S.: A.Lukašenka demonstruoja pergalės ženklą, o Ingrida Šimonytė mums rodo ženklą satanistų, kokiais ir yra landsbergistų šaika.