Propagandos senolė Miliūtė, vardan vakcinavimo, kaip kozirį išsitraukė Sausio 13 ir vaikus

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/propa... 2021-09-26 22:20:00, skaitė 586, komentavo 10

Propagandos senolė Miliūtė, vardan vakcinavimo, kaip kozirį išsitraukė Sausio 13 ir vaikus

R. Miliūtė (galvutė pažymėta violetiniu apskritimu)

Lietuvos teritorijos administratoriai, matydami, kad kiekvieną dieną jų skelbiama buka propaganda vis mažiau veikia žmones, siekiant įtikinti juos išsivakcinuoti, nutarė pakeisti stilių.

Suprasdami, kad debilavotas žurnalisto, pranešimų platformos akylas.lt įkūrėjo Edmundo Jakilaičio šūkis „Petys už laisvę“ jau atgyveno ir dabartiniu metu daugiau atbaido nuo vakcinų, perėjo prie jautresnių dalykų.

Šį kartą siekiama spekuliuoti nevakcinuotais vaikais ir jų mirtimis nuo Covid-19 ligos.

Apie tai plačiau pasikalbėsime rugsėjo 27 d. „PressJazz TV“ laidoje „2K+“, kurią žiūrėti bus galima tiesiogiai nuo 15 val.

O dabar jūsų dėmesiui iš mokesčių mokėtojų pinigų propaganda skleidžiančios valstybinio transliuotojo darbuotojos Ritos Miliūtė naujausia įžvalga ir perspėjimas, kad jei nuo koronaviruso nebus vakcinuojami vaikai, jų mirčių, savaime suprantama, daugės.

„Reanimacijoje Vilniuje gydomas keturiolikmetis vaikas. Savaitę laiko. Kas turi vaikų, tiems nieko nereikia pasakoti, ką kiekvieną iš tų septynių dienų ir naktų jautė ir dar išgyvens šio vaiko tėvai. Vaikas nebuvo skiepytas nuo kovido, ir jis juo serga, aplinkui per pagerintus stiprintuvus transliuojant, kad vaikai kovidu nesuserga. Tuo pat metu, kai Lietuvoje tėvai gali atvesti vaikus skiepytis nuo dvylikos metų. Stiprybės ir vilties tiems tėvams, kurie netikėjo kalbančiais ne mitinguose ir kalbančiais ne išgalvojimus, ir dabar moka brangiausią kainą, laukdami, kad liga atsitrauks ir kuo greičiau, ir su kuo mažesnėmis pasekmėmis. Patys jie irgi nebuvo pasiskiepiję. Bet gal dabar įkvėps kitus“, - analitinėje įžvalgoje „Ar jaučia kito skausmą meluojantieji nesiskiepijantiems?“ parašė garsi moteris.

Ji taip pat priminė, kad „Lietuvoje tėvai gali atvesti vaikus skiepytis nuo dvylikos metų“.

Propagandos meistrė apgailestavo, kad „raginantys skiepytis vadinami avinų banda, iš kurios valdžia ir visi viso pasaulio sąmokslininkai norintys atimti laisvę“.

„Ar girdit – norintys išsaugoti gyvenimus, kaltinami atimantys laisvę“, - ironiškai pažymėjo valdiška duona alkį malšininati R. Miliūtė.

Valstybinio transliuotojo darbuotoja atkreipė dėmesį, kad „nenugalėti žuvo Sausio 13-ą, nes žuvo gindami kitus“.

Ji metė akmenį į daržą tų, kurie nesiskiepydami ir susirgę užims lovas tų pasiskiepyjusių, kuriems bus reikalinga medicininė pagalba.

„Kartais tos lovos atitenka tiems, kurie įsivaizduoja internete per pusvalandį atradę tai, ką kažkokiu stebuklu pražiopsojo visi planetos medikai per visą pandemiją, karjeros metus iki jos ir dar anksčiau, per studijas. Nors tie momentiniai atradėjai tame pačiame internete be kitų pagalbos neatranda, į kurią parduotuvę einant reikia turėti galimybių pasą“, - savo įžvalgą kiek painiomis mintimis baigia R. Miliūtė.

Susiję:

R. Miliūtės sąmoningai skleidžiamas melas stipriai papiktino prof. E. Vaitkų

ddssdsq.jpg