Lietuva dabar judais turtinga

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-10-11 22:35:00, skaitė 662, komentavo 6

Lietuva dabar judais turtinga

Judais dirbti pelninga, kaip kitaip paaiškinsi, kad jų tiek daug Lietuvoje prisiveisė, kad jie taip veržiasi savo Dievą-Tėvynę parduoti? Sako, kad už žmogaus teises kovoja. Tik ne už savo tautiečių teises jie kovoja, kurie pusbadžiu šalia jų gyvena, kurie už šilumą negali susimokėti, o jei susimoka, tai vaistams nelieka, todėl turi už 50 eurų per mėnesį išgyventi.

Šitiems atėjūnų teisių gynėjams jų artimas nesvarbus, nes už jo artimojo teisių gynimą šitiems moderniems judams Sorošas ir Co. sidabrinių nemoka. Jis moka už gynimą teisių atėjūnų, kuriais lietuviai nūnai mūsų tėvų žemėje pakeičiami, tų iš Etiopijos, Eritrėjos, Nigerijos, iš Sirijos, Irako, iš Afganistano. Štai šitie žmonės, kuriems maistui skiriama per dieną 30 eurų, kuriems kas mėnesį dar primokama apie 80 eurų smulkioms išlaidoms, dabar yra tikrieji žmonės Lietuvoje, kurie turi teises.

Viso šitiems super žmonėms, kurie vieninteliai Lietuvoje turi žmogaus teises per dieną išleidžiama iki 50 eurų. Tokius skaičius TV laidoje pateikė Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku Seimo komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas.

Prieš kelias savaites LRT žinių laidose melavo žiūrovams, kad nekviestiems atėjūnams, perkeltiems į Naujininkų buvusius nakvynės namus, maistui bus mokama vos po 78 eurus, o už tuos pinigus jie patys gamins sau maistą. Tiesa, dar buvo minima „Maisto banko“ jiems skiriama parama maisto produktais.

Prieš kelis metus lietuvių pensininkų diskriminaciją „pabėgėlių“ atžvilgiu aš skundžiau Seimo kontrolieriui. Ir ką jūs galvojate? Socialinių reikalų ir darbo ministerija pripažino, kad mes, lietuviai, esame diskriminuojami šių „pabėgėlių“ atžvilgiu, tačiau jie yra iš kito molio nulipdyti, jie yra pažeidžiami, todėl ši diskriminacija yra „pozityvi diskriminacija“.

Įdomu, ar ne? Lietuviai ir pažeidžiamų socialinių grupių (vaikai, neįgalieji, pensininkai) gali būti Lietuvoje diskriminuojami, bet tik ne sienos pažeidėjai, ekonominiai migrantai, neturintys jokio pagrindo prašyti Lietuvoje politinio prieglobsčio.

O dabar apie judus, kuriems neįdomus Lietuvos valstybės ir jos piliečių likimas. Apie tuos, kurie parduoda Tėvynę už Sorošo sidabrinius.

Ypač aktyviais neteisėtų migrantų teisių gynėjais tapo lietuvius taip nuo diskriminacijos ir neapgynusi Seimo kontrolieriaus tarnyba ir Žmogaus teisių stebėjimo instituto direktorius Dainius Pūras.

image.png

Priminsiu, kad Dainius Pūras, dabartinis migrantų teisių gynėjas, yra liūdnai per Garliavos pedofilijos bylą išgarsėjęs psichiatras. 

„Nors Deimantė Kedytė papasakojo, kad ji ir jos pusseserė buvo prievartaujamos pedofilų, ir trys psichiatrinės ekspertizės konstatavo, kad ji nemeluoja, Dainius Pūras labai apsidžiaugė, kai auka buvo gražinta motinai, kuri, pasak dukros, dėjosi į raudoną piniginę pinigus po pedofilų „seanso“ su savo dukra.“ - rašė Laisvas Laikraštis.

image.png

LRT spalio 10 d. rodytoje Nemiros Pumprickaitės laidoje „Savaitė“ buvo liejamos krokodilo ašaros dėl nelegalių imigrantų, kuriuos kvietė ponas Lukašenka į Baltarusiją, o Lietuva jų nekvietė. Šioje laidoje dalyvavo ir minėtas Pūras, greitai iš pedofilų gynėjo persikvalifikavęs į Aleksandro Lukašenkos hibridinės atakos „pabėgėlių“ gynėjus.

Tą pačią, spalio 10 d., "Bild am Sonntag" pranešė, kad Vokietijos valdžios institucijos tiria Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos dalyvavimą gabenant nelegalius migrantus į Vokietiją.

Vokietijos tyrėjai mano, kad A. Lukašenka, gabendamas migrantus į ES, nori šantažuoti Europą, kad ši panaikintų sankcijas Minskui. Vokietijos federalinės policijos vertinimu, nuo rugpjūčio pradžios per Baltarusiją (per Lenkiją) į Vokietiją nelegaliai pateko beveik 4 tūkst. užsieniečių, iš jų 1 183 - tik per pirmąją spalio savaitę. Tai daugiausia sirai ir irakiečiai.

Kaip rašo "Bild am Sonntag", nuo rugsėjo vidurio migrantai su Baltarusijos studento viza į Baltarusiją skrenda iš Bagdado ir Erbilio (Irakas), Dubajaus (Jungtiniai Arabų Emyratai), Beiruto (Libanas), Amano (Jordanija), Stambulo (Turkija) ir Damasko oro uostų. Atvykus į Minską, pasieniečiai arba policija juos esą nuveža prie Lenkijos sienos. Jie moka Baltarusijos pusei apie 4 tūkst. eurų, kad ši padėtų jiems nelegaliai kirsti ES sieną, teigia laikraštis.

Minėtoje Nemiros Pumprickaitės laidoje buvo teigiama, kad „pasienyje migrantai neįleidžiami naudojant psichinio poveikio priemones“, jie nukreipiami „tiesiog atgal į Baltarusiją, nesuteikus informacijos apie prieglobsčio prašymo pateikimo tvarką Lietuvoje.“ Seimo „kontrolieriai aplankė 18 migrantų stovyklų ir konstatavo, kad palapinėse – drėgmė ir šaltis, nesaugumo jausmas, nes moterys kai kur gyveno kartu su svetimais vyrais, trūko maisto ir geriamojo vandens, šilto maisto išvis nebuvo, medikų paslaugų tekdavo ilgai laukti, kai kurie uždaryti praleido kone 40 parų tik 15 minučių buvo išleidžiami į orą.“ Dar buvo teigta, kad seimo kontrolieriai konstatavo, kad „sąlygos prilygsta pagal Konvenciją draudžiamam nežmoniškam ar žeminančiam žmogaus orumą elgesiui“.

Noriu priminti, kad minima konvencija nėra Lietuvos ratifikuota, todėl lietuviai negali kreiptis į EŽTT dėl minėtų žmogaus teisių pažeidimo iš Lietuvos valdžios pusės.

Buvęs Deimantės teisių gynėjas Pūras gąsdino žiūrovus, kad Lietuvai gresia bylos, o jis pasistengs, kad tos bylos pasiektų įvairias tarptautines institucijas.

„Be abejonės, bylos gresia, bet man atrodo, kad ne tai svarbiausia. Svarbiausia, kaip mes Lietuvoje suprantame žmogaus teises, kaip mes tvarkomės su šiais iššūkiais. Ir, mano įsitikinimu, atsakas į šitą krizę buvo labai stipriai nesubalansuotas, kitaip sakant, mes rūpinamės nacionalinio saugumo reikalais, kas yra svarbu, o žmogaus teises, kaip čia ta sparnuota frazė buvo gimus, išmetėme į šiukšlių dėžę“, - aiškino Pūras. Jis agitavo, kad šituos Aleksandro Lukašenkos hibridinio karo dalyvius, be dokumentų, galimus teroristus, mes įsileistume kiekvieną dieną: „bent po keliasdešimt mes galėtume kasdien priimti“ !!!

Nesirengiu atpasakoti visą purvą, kurį šis „Kristaus pardavėjas“ liejo ant mūsų valstybės. Aš tik noriu paklausti, kiek sidabrinių jam užmokėjo Sorošas ir panašūs Lietuvos valstybės „draugai“?

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786