Nusikaltimas ir bausmė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-13 10:29:00, skaitė 1394, komentavo 17

Nusikaltimas ir bausmė

Čia ne F.Dostojevskio studentas Raskolnikovas, užmušęs lupikautoją senutę, prieš mūsų akis daug rimtesnių nusikaltėlių gaują, kuriai vadovauja galimai labai sunkius nusikaltimus vykdančios I.Šimonytė ir V.Čmilytė-Nielsen. Šioje istorijoje Teismams, manau, teks nagrinėti šiuos jų nusikaltimus. (Prie teisiamų nusikaltėlių turėtų būti prijungti, mano nuomone, ir koroninio nusikaltimo prieš žmoniją pradininkai Lietuvoje S.Skvernelis ir A.Veryga, o taip pat prezidentas G.Nausėda, nesiėmęs veiksmų, kad sustabdyti nusikaltimus). Kai kurie iš nusikaltimų yra gana akivaizdūs:

Sergančių C-19 galimas žudymas ligoninėse.

Iš arkivyskupo Vigano kalbos, pasakytos Romos protestuotojams spalio 9 d. mes sužinome:

Dabar paaiškėjo, kad propofolio, anestetiko, naudojamo farmakologinei komai sukelti, skyrimą praktikavo ne tik už netyčinę žmogžudystę suimtas Montichiari ligoninės vyriausiasis gydytojas, bet tai buvo įprasta praktika visose ligoninėse, kaip interviu patvirtino vyriausiųjų gydytojų prezidentas [2] ir nurodė daktaras Scoglio. Praktikoje jie mums itin atsainiai pasakoja, kad praėjusiais metais sunkiai sergantys Covid pacientai prieš intubaciją buvo raminami propofoliu, puikiai žinodami, kad tai sukels jų mirtį. Jie taip įžūliai mums tai sako, nes akivaizdžiai įsitikinę, kad niekas iš mūsų neprieštaraus, kad nė vienas teisėjas nepradės bylos, nė vienas žurnalistas nepraneš apie šį jau kelintą skandalą, nė vienas politikas nedrįs kritikuoti ministro pirmininko ar sveikatos apsaugos ministro. (…) ligoninės - jei galite, prieštaraukite man, - jau kurį laiką "Covid" pacientams duoda azitromicino, prisidengdamos žarnyno parazitų gydymu, tačiau puikiai žinodamos, kad iš tikrųjų jis naudojamas nuo viruso. Kad nekiltų pavojus vakcinų patikimumui, o ne pacientų sveikatai.(...) Draghi teiginys, kad "paskiepytieji išsigelbėja, o nepaskiepytieji miršta", yra melas; teiginys, kad "paskiepyti žmonės nemiršta nuo kovidozės", yra melagingas, kaip ir teiginys, kad kovidozė yra mirtina liga, nes ji mirštama tik tada, jei negydoma. Ir neteisinga sakyti, kad nėra vaistų, nes šiuos daugybę kartų smerktus vaistus dabar tos pačios Europos valdžios institucijos naudoja kaip prevencinę priemonę prieš Afganistano pabėgėlius, kuriuos priėmėme prieš kelias savaites. Visa tai yra klaidinga. Duomenys apie "Covid" mirtis yra klaidingi. Pavyzdžių patikimumas yra klaidingas. Vakcinų veiksmingumas ir saugumas yra klaidingas. Neteisingai, priėmimas į intensyviosios terapijos skyrių. "Staigių susirgimų" tarp paskiepytų žmonių "nekoreliacija" yra klaidinga. Klaidingi perspėjimai naujienose, klaidingi reportažai pramoginėse laidose su įprastais "ekspertais" ir "virostars [3]", klaidingos statistikos ekspertų prognozės“.

„Laisvas laikraštis“ straipsnyje „Žmonių „gydymas“ nuo covid ligoninėse turi būti vertinamas kaip BK 129 straipsnis „nužudymas““ pateikia šią informaciją:

Portale pasiremta Dr. Larry Palevsky nuomone, kad tiek daug žmonių miršta ligoninėje todėl, kad jie yra „raminami, intubuojami ir jiems duodamas „Remdesivir“. Tai, teigiama portale, „atsako, kodėl Lietuvos ligoninėse kasdien miršta kelios dešimtys žmonių, kuriems nustatytas covid-19 virusas. Kai tuo metu 35 mln. turinčioje Lenkijoje žmonės nuo covid-19 kažkodėl nemiršta, jie pagydomi ir toliau gyvena. Kodėl? Atsakymą turi šis gydytojas – nes toks gydymas : „žmogus paguldomas į ligoninę, nuraminamas, intubuojamas, ir jam duodamas vaistas „Remdesivir“. Keista, kad toks gydymas nėra prilyginamas tyčiniam nužudymui. Kai kurie gydytojai ir sesutės protestuoja, tačiau tam pritaria ligoninių administratoriai ir gydytojų vadovai. Kaip žinia, Santaros klinika jau neoficialiai  pripažino, kad miršta visi jų klientai, kuriems taikomas dirbtinis plaučių ventiliavimas. Norėdamas gauti atsakymą į klausimą, kiek išgyvena pacientų po šios medicininės intervencijos, „Laisvas laikraštis“ iš pradžių buvo pasiųstas į Statistikos departamentą, o iš ten – į Dulkio Sveikatos apsaugos ministeriją. Atsakymo nesulaukėme, ir tai taip pat yra atsakymas.“

Pandemijos metu Lietuvoje naikinamos ligoninės.

 Apie šį valdžios nusikaltimą pasakoja šaltiniai:

https://kaunoforumas.com/2021/10/12/algimantas-rusteika-ateina-nauja-reforma/  ir

https://www.youtube.com/watch?v=hJUhGZzyZYo

"Lietuvos Šeimų Sąjūdžio" tarybos pirmininkas Raimondas Grinevičius sako: 70% ligoninių verčiamos slaugos ligoninėmis su palaikymo palatomis.

http://www.youtube.com/watch?v=hJUhGZzyZYo&t=12m0s

Išsamiai apie šios nusikaltėlių valdžios vykdomą regioninių igoninių naikinimą pasakojama vieno iš „Šeimų sąjūdžio“ lyderių Algimanto Rusteikos straipsnyje.

Rusteika rašo:

„Dabar sugalvota sveikatos apsaugos įstaigų “optimizacija“, kurios kaina 268 000 000 savų ir 530 000 000 europinių eurų, iš viso beveik 800 mln. Pagal numatomas pirkimo kainas išeitų bent 5 “Independensai“ arba nameliai daugiau kaip 40 000 imigrantų, kas gi atsisakytų tokio biznio? Todėl “optimizacijai“ naikinant ligonines ir paslaugas mestos visos turimos pajėgos.

Visas ligoninių pertvarkos projektas parengtas slaptoje darbo grupėje pagal Ligonių kasos kriterijus, kad ligoninės “būtų tvarios“, be jokių viešų diskusijų. Su savivaldybėmis, pacientų organizacijomis, ligoninėmis ir jų kolektyvais niekas nediskutavo ir nesitarė. Teigiama, kad minimali ligoninė, kuri gali save išlaikyti pagal įkainius, darbuotojų skaičių, saugumą yra 90 lovų ligoninė su 4 tūkst. atvejų per metus.

Tai reiškia, kad rajonuose, kuriuose gyvena mažiau nei 21 tūkst. gyventojų, bus galima teikti tik ribotas gydytojų konsultantų paslaugas. Daugumoje rajonų numatoma uždaryti terapijos (vidaus ligų) skyrius, skubios medicinos paslaugos taps tiesiog neįmanomos, nes nebeliks tų skubios pagalbos skyrių. Pataikaujama didžiųjų ligoninių ir jų vyr.gydytojų interesams ir privačiai medicinai, kuri iš tos “optimizacijos“ uždirbs didelius pelnus.“

Ar tai ne Tautos genocidas?

 (bus tęsinys)

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786