DURNIŲ LAIVAS

Autorius: Astra Genovaitė Astrauskaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2021-10-14 15:30:00, skaitė 826, komentavo 14

DURNIŲ LAIVAS

Dailininkas Vilijus Vaišvila. Aliejus, drobė: „Vietinis mūšis“

Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Italijos, Australijos ir n+k valstybės netenka valstybingumo, kai jų valdininkai tampa aklais Pasaulinės - globalistinės (dar oficialiai nepasiskelbusios) valdžios nurodymų „Covid19. Great Reset“ utopinės programos vykdytojais. Kas jų, kas mūsų PIŠ vyriausybę, LR Prezidentą priverčia paklusti svetimųjų nurodymams?

Gaunami pinigai? Valdžios pajautimo „skonis“? Įsivaizdavimas, kad yra labai reikšmingi? Jie gyvena savo sekėjų padlaižūnų „burbuluose“ ir nepastebi, kad didžioji dauguma tautiečių su panieka stebi šį šunišką tarnavimą svetimam šeimininkui...

Stebi, kaip išduodamas valstybingumas, istorija, tauta, kaip aukojami savi žmonės vardan „penkmečio - petilietkos“ marksistinių planų bandomaisiais genoinžineriniais marmalais paženklinti kaip nors visą žmonijos populiaciją ... nuo „maro“.

Tačiau jiems nesiseka. Jei pirmais, išpūsto „maro“ metais, dar žmonės tikėjo mirtina liga ir paklusniai vykdė nurodymus, tai jau praėjus 1,5 metų pasidarė akivaizdu, kad „maras“ - ne maras, o labai panaši į gripą sezoninė, virusinė peršalimo liga. Kaip ir visos ligos, nemaloni, sukelianti sąnarių, galvos skausmus, temperatūrą.

Panašūs simptomai į gripo, nuo kurio žmonės pasveikdavo, nuo kurio komplikacijų visada būdavo ir mirčių...

Ir dar aiškesni tapo pastebėjimai bei paprasčiausias suvokimas gąsdinimų mirtimis politikoje, kad ir savose valstybėse, ir visame pasaulyje - NEMIRTINGŲ žmonių nėra.

Kad miršta, kaip ir tūkstančius metų prieš tai, nugyvenę savo gyvenimus seni, pasiligoję žmonės. Kaip mirė prieš pora, trejetą ir visais ankstesniais metais. Tik NIEKAS jų taip negailėjo, neviešino jų mirčių, negąsdino jomis per televizijas, spaudą, valdininkų spaudos konferencijas...

Ir dar paaiškėjo labai svarbūs faktai, kad senoliams labai paskatino iškeliavimą pas Dievulį kaip tik šie reklamuojami genoinžineriniai marmalai nuo minimo „maro“.

Nors bliūkšta Pasaulinio, skaitmeninio 5g LAGERIO sukūrimo, žmonių populiacijos augimo sumažinimo idėjos, sumąstytos „protų - naujienų“ per PEF Davose (Pasaulinio ekonomikos forumo) suvažiavimus su Klausu Švabu, Bilu Geitsu, Borisu Džonsonu, Vl. Putinu, Rokfeleriais & Co priešakyje, bet pasiryžę jiems tarnauti atskirų kraštų „išrinktieji ar paskirtieji“ - dar TO nelabai suvokia...

Vien stebint Lietuvos valdžios desperacijas, nepavykstant įgyvendinti užjūrio (užjūrio valdovui priklauso ir PSO, ir JT, ir ES) šeimininko nurodymus: verčiasi per galvas, moka tūkstančių tūkstančius TV propagandinėms gąsdinimo „maru“ laidoms, samdo „trolių, elfų, inflūencerių“ armijas internete, bet... Žmonės JAIS jau nebetiki! Juokiasi iš jų, piktinasi jų kvailumu, manat, kad visi akli, kad Tauta nesupranta, kam išdavikai tarnauja. Nebetiki jais.

Nebetiki ir TAŠKAS. Pensininkai nesiskiepija net už 100 eurų, nes nori dar vienus, dvejus, ar kiek Dievas duos, dar nugyventi keletą metų ir pasidžiaugti šia prigimtine teise - Gyvenimu.

Žmonės mato, kaip vienas po kito į dausas iškeliauja įtikėję valdžios reklamuojamu „gėrio“ marmalu ir juo „pasistiprinę“ savo organizmus bendraamžiai. Prieš tai nesiskundę kokiais nors negalavimais.

Mato ir laidoja gana jaunus žmones po „pasimarmaliavimų“ dėl „galimybių“...

Mato, kaip krinta vyrai vienas po kito „be smurto žymių“. O kaip pamatysi ant jų kūnų smurto žymes, jei TAS SMURTAS buvo valstybinio masto ir PSICHOLOGINIS, dulkiams ir kitiems armonautams savo rašliavomis žadant nušalinti nuo darbų transporto vairuotojus, mokytojus, gydytojus, tarnautojus?.. Silpnesni pakluso ir ..., daugelio nelaimei - iškeliavo Anapilin anksčiau laiko.

Artimiesiems baisios netektys, maitintojų, tėvų netektys, o kas valdžiai, vykdančiai šeimininko viešai-slaptą „populiacijos mažinimo“ planą? Ogi nieko. Mirtys „nurašomos“ netikėtai kritusių populiarioms mirtims: „infarktams“, „insultams“, ko ir nepaneigsi, nes Vokietijos, Italijos, Ispanijos JAV gydytojai, atlikę mirusių po „dozių“ kūnų skrodimus, rado lavonuose ne kraują, bet košę: krešulių krešulius.

Baltymo spyglys, esantis genomediciniuose preparatuose, pavadintuose vakcinomis, suardo kraujo ląsteles, todėl ir rezultatas, užsikišus galvos ar širdies kraujagyslėms - mirtis.

Kad atitolintų žmonijos sukilimus, gudručiai po „dozių“ pradėjo skirti nelaimėliams kraują skystinančių vaistinių preparatų, kitokios chemijos. Pratemps kažkiek laiko, nekris iškart...

Jaunuoliams, sveikiems kaip jautukai, kartas nuo karto išsivysto širdies raumens uždegimas po dozių, tenka gydytis.

Pasitaiko, kad ir pastarieji, dar tik pradėję savo gyvenimėlį, ir, savo noru „gelbėjantys pasaulį“ nuo baisiojo „maro“, - iškeliauja pas protėvius į Dausas.

Tėvai plaukus nuo galvų raunasi netekę vaikų ir nesustabdę jų nuo pasirinktų marmaliavimosi vardan „armonautiško galimybių paso“. Už savo kvailumą ir aklumą visada anksčiau ar vėliau susimokame pačia braniausia kaina. Gyvybe.

Užuojauta visiems po netekčių, nuo ko jos bebūtų...

Tačiau dar visa PIŠ armonautų ir dulkių, anot rašytojo Vytauto Petkevičiaus, „Durnių laivo“ įgula ir toliau, tikėdama savo valdžios galia, dreifuoja jau nelabai suvaldomuose, pasaulinių nusikaltėlių piratinio karo vandenyno plotuose.

Nemanau, kad JIE nejaučia, jog artinasi galas šitai nusikalstamai „maro“ aferai. O kada, mano manymu, šis Trečiasis pasaulinis karas baigsis?

Greitai... Kai ims mirti subadyti mokyklinio amžiaus vaikai - štormas neišvengiamas. Ir jis TIKRAI bus! Jei ne būsimą žiemą, tai pavasarį, po pusmečio ar metų: po trečios, ketvirtos dozės.

Stebėkime ir budėkime!

Ir dar. Judėkime, sportuokime gryname ore! Valgykime savo Tėvynės Lietuvos vaisius, daržoves - natūralius vitaminus - ir džiaukimės kiekviena diena, Dievo dovana, Gyvenimu.

Būkite Sveiki!