Lukašenka varo į Lietuvą nelegalus, o Raskevičius & Co. jam talkina, ieško tarp jų LGBT atstovų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-21 20:42:00, skaitė 402, komentavo 7

Lukašenka varo į Lietuvą nelegalus, o Raskevičius & Co. jam talkina, ieško tarp jų LGBT atstovų

Vakar LNK žinių laidoje informavo, kad „nelegalių migrantų Baltarusijoje tūkstančiai, o kur jie trauks toliau - tik laiko klausimas“. Bilotaitės žodžiais, „baltarusiai sugalvojo naują taktiką - pasitelkia nevyriausybines organizacijas ir randa naujas vietas, kur aptikti nelegalus sudėtingiau. Jau aiškėja ir čia esančių migrantų likimas - iš kelių šimtų norinčių, prieglobstį gavo vos 2. Tokie skaičiai sukėlė nemažai klausimų Seimo nariams ar procesas vyksta laikantis visų reikalavimų.“

Žinių laidoje buvo parodytas ir Seimo narys, kuriam kyla daug klausimų dėl sienos pažeidėjų. Tai T.V.Raskevičius, Žmogaus teisių komiteto pirmininkas, atstovaujantis „Laisvės partiją“ ir dirbantis, kaip pats prisipažino, siaurai LGBT žmonių grupei.

Viena didžiausių ES „vertybių“, apie kurias kritikuodama Lenkiją užvakar kalbėjo EK pirminkė Ursula fon der Layen, kaip tik ir yra LGBT „vertybės“, kas normaliam krikščioniui (ne satanistui Bergoglio) yra mirtinos nuodėmės, o sveiką protą nepraradusiam – psichinės anomalijos. Ką padarysi, štai į tokį beprotnamį per 30 metų Lietuva atėjo.

Lengviausias kelias nelegalui į ES prieglobstį – sakyti, kad esi netradicinės lytinės orientacijos, esi gimtoje šalyje dėl to persekiojamas. Kai labai plačiai nelegalų naudojamas metodas. 

JTO pabėgėlių agentūros ( UNHCR) puslapyje sakoma: „...LGBTQ+ asmenys gali prašyti pabėgėlio statuso, nes bijo persekiojimo dėl savo seksualinės orientacijos, lytinės tapatybės, lyties raiškos ir (arba) lyties požymių. JTVPK dirba siekdama apsaugoti lesbiečių, gėjų, biseksualų, transseksualų, interseksualų ir queer (LGBTQ+) pabėgėlius, prieglobsčio prašytojus, asmenis be pilietybės ir šalies viduje perkeltus asmenis“.

Spalio 11 d. Euronews transliavo reportažą Lesbietė iš Togo ES LGBT-bendruomenės gynimo strategijoje“. Euronews papasakojo, kad „Toge būti lesbiete vis dar laikoma nusikaltimu. Dėl to viena mergaitė paprašė prieglobsčio Belgijoje. Interviu "Euronews" ji davė su anonimiškumo sąlyga“.

Už lygybę atsakinga Europos Komisijos narė Helena Dalli dalyvavo rengiant sąjungos strategiją, skirtą padėti LGBT bendruomenės nariams šalyse, kuriose jie persekiojami, ir šalyse, iš kurių jie pabėgo: "Finansuojame šių šalių nevyriausybines organizacijas, kad jų balsas būtų geriau girdimas ir jos galėtų daugiau dirbti šioje politikos srityje." Katrin Hugendubel, vadovaujanti Europos lesbiečių, gėjų, biseksualų, transseksualų ir interseksualų asociacijai (ILGA-Europe) pasakė, kad „tokiems žmonėms, jei jie prašo prieglobsčio, jis būtų suteikiamas pirmumo tvarka.“

Tolerantiško jaunimo asociacija (TJA) puslapyje rašoma, kad „TJA elektroniniu paštu nuolat sulaukia LGBTQ+ bendruomenės narių, šiuo metu esančių migrantų sulaikymo centruose, prašymų padėti. Laiškuose, elektroniuose susirašinėjimuose migrantai teigia, kad jų gimtojoje šalyje jiems gresia pavojus dėl teisinio persekiojimo, valstybinių ir nevalstybinių (ginkluotų grupuočių ir pan.) subjektų, šeimos narių vykdomo susidorojimo grėsmės, fizinių ir brutalių bausmių homoseksualiems asmenims“. TJA prašo atsakingų institucijų daryti išimtis LGBTQ+ atstovams, pavyzdžiui, „neatskleisti LGBTQ+ asmenų, patekusių į Lietuvos Respublikos teritoriją, duomenų šalims, kuriose jie gyveno“. 

O kaip ponai iš LGBT patikrins tuos savo protežė pagal jų priklausymą teroristinėms organizacijoms neatskleidžiant jų dosjė? 

Ir dar, Afganistane, iš kur vyksta pagrindinis migracijos srautas, yra 10% narkomanų.

Ką, ponas Raskevičiau, ginantis ne visų Lietuvos gyventojų, o tik LGBT bendruomenės teises, jūs darysite su teroristais ir narkomanais, kurie išaiškins, kad myli karvę (nuotraukas lenkai nesenai rodė), vaikus, ar save laiko moterimi?

Kai Dievas nori nubausti, jis atima protą. Tai, panašu, Europos Sąjungoje jau įvyko, dabar Dievas ėmėsi Rytų Europos.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786