Būtų vargas, jei reikėtų gyventi pagal senus, praktikoje eksperimentais patikrintus klasikinės imunologijos dėsnius

Autorius: Skaitytojas Albertas Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/butu-... 2021-10-23 16:38:00, skaitė 352, komentavo 3

Būtų vargas, jei reikėtų gyventi pagal senus, praktikoje eksperimentais patikrintus klasikinės imunologijos dėsnius

Visa tai kas išdėstyta žemiau, paneigė nepriklausomo Žmonių partijos portalo „Delfi MELO detekorius“ bei kiti profesionalūs šalies „Faktų tikrintojai“.

Skaitytojo LAIŠKAS

Norėčiau pratęsti gerb. prof. Eduardo Vaitkaus pasakymą, kad viskas pasaulyje yra totali komercija, kad kaip reikia politikai ir komercijai, taip ir padarysime, taip ir bus!

Ir tas procesas vyksta iš labai, labai seniai. Pavyzdžiui, toks procesas medicinoje jau vykdomas nuo praeito amžiaus ketvirtojo dešimtmečio žinomų žinių yra parodomas čia:

Ir kad vaistinis preparatas „talidomidas“ buvo pripažintas nusikalstamu, tai gavosi kaip išimtis ir tai pavyko dėl labai didelės ir daug metų trukusios kovos, nors pakenkimai buvo akivaizdžiai akivaizdūs.

Kokiais laikais dabar gyvename? Ar nepanašu į totalinę komerciją ir politinę prostituciją?

Toliau Lietuvoje „stebuklai“ darosi, „gerai“ kad gyvename komercinės imunologijos laikais, turime vakcinų „stiprinančias“ trečiąsias dozes, manomai, dėl to, kad turime komercinį mokslą?

Atrodo, geras tas komercinis mokslas, kad galima susistiprinti? Būtų vargas, jei reikėtų gyventi pagal senus, praktikoje eksperimentais patikrintus klasikinės imunologijos dėsnius, nes ten bet kuri vakcina tik sumažina žmogaus turimą imunitetą, kaip čia:

ar čia:

O ir dar blogiau būtų tos praktinės eksperimentinės klasikinės imunologijos laikais, nes pandemijos metu vakcinos iš viso buvo draudžiamos ir negalėtum gauti. O apie trečiąją vakcinos dozę tais eksperimentais patikrintos imunologijos laikais nenorėtum pagalvoti, nes po trečiosios dozės labai jau žymus būdavo imuniteto išsekinimas, išeikvojimas, matydavosi net fiziniai organų pakitimai į blogąją pusę:

Gerai, kad mes ne jūros kiaulytės, kurioms po trečios dozės buvo labai blogai, kaip čia:

ir kad dabar turime komercinę mediciną, komercinę imunologiją, todėl galime daug negalvoję (už mus pagalvota), pasistiprinti nauja ir vis nauja vakcinos doze? Šimonytė su Dulkiu, tegul nelenda iš savo išsikastų „apkasų“, tegu neieško kitų, tegul mato tik vienintelį..., nes aplink daug „nesąmonių“ ir „melo“. Nors apie genocidą jau prieš 10 metų buvo pasakyta ir pasakyta, vadovaujantis praktiniais rezultatais, t. y. tuo, kaip yra realybėje, o ne komercinio mokslo komerciniuose leidiniuose:

Yra pasakyta, kad dėl būsimo paciento kovojama jau nuo pirmųjų žmogaus gyvybės dienų:

Šimonytė su dulkiais nemato ar nenori matyti, kad daro nusikaltimą, kad vykdo eksperimentus su sveikais nesergančiais žmonėmis. Kad taip negalima ir kad yra kiti būdai sako, pavyzdžiui, pasaulinio lygio virusologas ekspertas ir akademikas Vitalij Zverev:

Kokie nusikaltimai yra vykdomi pasako medikas Aleksandr Moskovskij:

Trumpai tiesiai ir šviesiai iš medicinos profesoriaus Aleksandro Redko čia:

ir čia:

Ir Nobelio premijos laureatas už virusologijos darbus Luc Montagnier, vienas žymiausių pasaulio virusologų, irgi „meluoja“?

Tad kaip kovoti su tuo prievarta, nusikalstamai diegiamu ir vykdomu genocidu?

Visa tai kas išdėstyta aukščiau, paneigė nepriklausomo Žmonių partijos portalo „Delfi MELO detekorius“ bei kiti profesionalūs šalies „Faktų tikrintojai“.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Nors nepriklausomas Landsbergių leidinys ir panašūs dariniai viską ir paneigė, tačiau susipažinti su informacija verta, tam kad dar labiau būti garantuotam, kad „Delfi MELO detekorius“ dirba nepriekaištingai. Patikrinti nemeluojančiuosius nėra beprasmis reikalas.