Lenkai tęsia Jono III Sobieskio kovą su musulmonais, o chamai lietuviai reikalauja kvaišalų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-12 16:12:00, skaitė 499, komentavo 2

Lenkai tęsia Jono III Sobieskio kovą su musulmonais, o chamai lietuviai reikalauja kvaišalų

Lenkijos karalius ir Lietuvos Didysis Kunugaikštis Jonas III Sobieskis (1674–1696 m.) 1683 m. rugsėjo 12 d. prie Vienos sutriuškino musulmonus (Kalenbergo mūšis). Šiandien, kai mūsų broliai lenkai stojo į lemiamą kovą su musulmonų ordomis netoli Gardino, lietuvai, praradę meilę Tėvynei, Seime sprendė du klausimus: kaip paniekinti savo šalies Prezidentą, ir kaip nukvaišinti savo Tautą. Ar po viso to galime pykti, kai esame pavadinami „chamų tauta“. Kaip kitaip pavadinti tautą, kuriai  kvaišinti jaunimą yra savarbiau, negu ginti Tėvynę? 

image.png

Šiandien pasveikinau giminaitę Rimą, gyvenančią Vroclave, su Lenkijos Nepriklausomybės diena, padėkojau už tai, kad lenkų tauta parodė stuburą ir apgynė savo šalį nuo musulmonų ordų invazijos.

image.png

Aš manau, kad Lietuvai, kaip ir toje lemtingoje kovoje prie Vienos, reikia būti kartu su mūsų broliais lenkais ir kautis prieš musulmonų okupaciją, o ne laižyti Briuselio ponų užpakalius ir į Lietuvą vežti okupantus. Mūsų narsieji protėviai su kardu rankose kovėsi už savo laisvę su grobikais. Šiandien Lenkija yra ES kovos prieš musulmonų okupaciją avangarde kartu su kitomis Višegrado grupės šalimis, prie kurių reikia jungtis ir Lietuvai, nes mus sieja bendra istorija ir bendros pergalės.