1 DALIS. Kaip nesileisti būti nužudytiems sulaukėjusių medicinos "optimizatorių", gydytojų virtusių praktikuojančiais "daktarais Mengelėmis" ir kitokių vivisekcijos (vakcinacijos) apologetų

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-11-29 01:35:00, skaitė 794, komentavo 3

1 DALIS. Kaip nesileisti būti nužudytiems sulaukėjusių medicinos

Sulaukėjusių "blatniojo" feodalizmo statytojų dėka, o ypač "Laisvės", lanzbergių bei liberastų, taipogi žaliukų partijų pastangomis kvalifikuota medicinos pagalba netgi teoriškai tapo neprieinama didesniai ir vis augančiai Lietuvos gyventojų daliai.

Tuo pačiu metu netgi kovidorastija arba kovidošyzas „optimizatoriams“ nėra kliūtimi siekiant sunaikinti mediciną: jis tęsiasi, sveikatos apsauga akyse verčiama ne visiems įperkama preke ar paslauga, ir žmonėms, kurie dar prieš pusmetį turėjo galimybę gauti kvalifikuotą medicininę pagalbą, dabar ji yra atimama tiesiogiai prieš mūsų akis – ir gali netekti jos artimiausioje ateityje.

Todėl čia yra skelbiama profesionalios gydymo schemos esant koronavirusui. Jas galima būtų naudoti tik tuo atveju, jei nėra atimta galimybė tikėtis ir naudotis profesionalia, kvalifikuota medicinos pagalba.

Skelbiamos 6  rekomendacijos: Uralo šiuolaikinės medicinos mokyklos metodas (pavadinimas sąlyginis, nes naudojamas daugelyje vietovių); ilgametę patirtį turinčio pulmonologo metodas, pažiūrėjęs į vieno iš jo pacientų rezultatus, vienos geriausių Maskvos ligoninių skyriaus vedėjas, padarė jį privalomu visiems; profesionalaus terapeuto ir poliklinikos vadovo – dabar dirbančio kovidinėje komandoje, gydymo schema vienam iš mūsų kolegų, kuris atsidūrė profesionalioje pulmonologijos klinikoje, kurios specializacija yra pažeidimai, panašūs į susijusius su koronavirusu, o taip pat patyrusio ir gerai paruošto gydytojo apibendrinanti medžiagą.

Pabrėžiama: - savarankiškai gydytis kategoriškai negalima, jeigu yra bent menkiausia viltis gauti profesionalią (o ne teikiamą studentų proktologų (šiknaskylės, subinės specialistų) ir „medicinos organizatorių, manegerių“) medicininę pagalbą. Bet jei tokios galimybės neliko, ar ji buvo atimta, o vidutinis greitosios pagalbos suteikimo laikas yra skaičiuojamas ne minutėmis ar valandomis, o dienomis, savaitėmis ar net mėnesiais, arba gydytojai tik pildo formuliarus nesuteikdami pagalbos, arba yra grėsmė būti numarintam kaip gimdyvei Kaune), arba gydytojai yra nesugebantys net naudotis Google (kas yra ne toks jau retas atvejis) tada – „skęstančiųjų gelbėjimo reikalas yra pačių skęstančiųjų reikalas“.

1. Inhaliacijos sodos pagrindu

Dėmesio! Inhaliaciją pradėkite  nedelsiant, ne vėliau kaip po 10 minučių po tirpalo paruošimo!!!

Ūminių kvėpavimo takų infekcijų - KTI, ūminių virusinių kvėpavimo takų infekcijų - VKTI, virusų, plaučių ir bronchų ligų gydymas:

a) Jodo inhaliacija. Arbatinį šaukštelį sodos (natrio bikarbonato) užpilkite 50-100 ml verdančio vandens (atsargiai - užputos), atvėsinkite sodos tirpalą. Į inhaliatorių įpilkite 3 ml (arbatinį šaukštelį) sodos tirpalo, įlašinkite 3 ml miramistino ir pabaigoje 4 lašus jodo (3-7, priklausomai nuo amžiaus, ligos tipo ir sunkumo; 7 lašai - esant sunkiai būklei ir svoriui didesniam nei 70 kg; su daugiau nei 5 lašai - elgtis labai atsargiai, idealiu atveju 4 lašai ir jei pagerėjimas nepakankamas, geriau kvėpuoti dažniau nei didinti jodo koncentraciją). Miramistiną galite pakeisti 3 ml chlorheksidino bigliukonato ir įlašinti 1 lašą skysto balzamo „Auksinė žvaigždė“ (vietnamietiškas balzamas).

Inhaliacijos atliekamos tik kompresorinio tipo inhaliatoriumi. Įtarus esant koronavirusą inhaliacijos atliekamos kas 2-4 valandas.

Tracheitų, ūminių KTI ir ūminės VKTI, virusinei profilaktikai 1-2 kartus per dieną.

Sergant bronchitu, pneumonija (plaučių uždegimas), komplikuotoms ūmiomis KTI ir VKTI, gripu – kas 2-3 val.

b) Sodos-druskos inhaliacija. Arbatinį šaukštelį sodos užpilkite 50-100 ml verdančio vandens (putos), atvėsinkite sodos tirpalą, ant įberkite žiupsnelį ar ant peilio galiuko druskos. Į inhaliatorių įpilkite 3 ml (arbatinis šaukštelis) sodos-druskos tirpalo, įlašinkite 3 lašus Tobradex (tobramicinas + deksametazonas, akių lašai).

Sunkiais bronchų-plaučių susirgimų atvejais (įskaitant LOPL – lėtinę (chronišką) obstrukcinę plaučių ligą) "a" ir "b" inhaliacijas reikia daryti pakaitomis, pradedant nuo jodo.

2. Uralo šiuolaikinės medicinos mokyklos rekomendacijos:

1. Tarybiniu laikotarpiu RNR virusams naikinti buvo plačiai naudojamas vaistas Ribonukleazė

 https://www.neboleem.net/ribonukleaza.php

Šis vaistas buvo plačiai ir sistemingai naudojamas virusiniam encefalitui gydyti – su visišku pasveikimu. Tikriausiai dėl savo poveikio efektyvumo ir mažos kainos šio preparato neleidžiama naudoti šiuolaikinėje sveikatos priežiūroje, orientuotoje ne į siekimą išgydyti pačius ligonius, o maksimaliai išlupti pinigų iš tų pačių pacientų ar iš biudžeto. Šis puikus pigus preparatas yra itin veiksmingas gydant Covid19 – elementariai įkvėpus per kompresorinį (nebulaizerį) inhaliatorių, purkštuką. Vaistas turi tiesioginį naikinamąjį poveikį RNR virusams. Tikriausiai būtent dėl ​​jo veiksmingumo ir pigumo yra tvirtinama, kad tiesioginių vaistų, slopinančių virusą, nėra. Užtat yra priešmaliarinis plankenil, Plaquenil, (Hidrochlorokvinas) – širdies ritmui sutrikdyti širdininkams - kelialapis į aną pasaulį - arba iš anksto akivaizdžiai nereikalingi antibiotikai esant virusinėms ligoms.

2. Kadangi virusas - tai informacijos nešėjas,  labiausiai efektyvus būdas yra homeopatija: rezultatas greitas ir be komplikacijų. Dešimtys žmonių buvo išgydyti nuo koronaviruso jos pagalba arba per "Artemidės" programą -  biorezonansinė diagnostika ir gydymas (homeopatija pagal Kudajevą) paruoštais homeopatiniais vaistais (jos rėmuose sukurta speciali programa tiek kovido gydymui ūminiu laikotarpiu, taip ir  darbui su pasekmėmis). Programa labai efektyvi kaip prevencinė priemonė.

Klasikinės homeopatijos schema: 

Rhus toxicodendron C30; 

Gepar Sulphur C30;

Carbo Vegetabilis C30  - plius variantai priklausomai nuo diagnozės (juos turėtų skirti jau gydantis homeopatas). Paprastai išgyjama, kaip pranešama, per 5–7 dienas esant lengvai formai ir per 7–10 dienų esant vidutinio sunkumo koronavirusinės ligos atveju. Visa tai be jokių chemikalų. Net sunkus atvejis buvo gydomas namuose (bijojo gultis į kovidariumą). Gydymas pradedamas ištirpdant 2 Rhus toksikodenrono žirnelius vandenyje ir geriant po išgeriant 1 arbatinį šaukštelį kas 2 valandas.

3. VLOK – intraveninis kraujo švitinimas lazeriu, yra galingas energijos donatorius ir turi antikoaguliantinių savybių. Gydo bet kokį trombų susidarymą. Aktyviai buvo naudojamas gydant insultus 90-aisiais, kada nebuvo vaistų, taip pat sergant sunkia pneumonija, tromboflebitu - rezultatas yra nuostabus savo veiksmingumu (helio-neoninis lazeris "Lemis"). Jei esant kovidui jis būtų buvęs naudojamas intensyviosios terapijos metu – būtų buvę galima išgelbėti daug pacientų. Dabar šis metodas yra naudojamas ambulatoriniams kovidininkas gydyti ir kraujagyslių komplikacijų prevencijai (žinoma ne Lietuvoje).

4. Trombozių ir kraujagyslių pažeidimo profilaktikai po koronaviruso veiksminga yra hirudoterapija (dėlės, siurbėlės). Yra du pagrindiniai veikimo principai: A. Ilgai veikiantis antikoaguliantas – hirudinas. B. Informacinis – perimti informaciją apie ligą sau – „kaip karvė liežuviu nulaižė“.

5. Nuo pirmųjų susirgimo dienų būtina daryti sodos (per purkštuvą) inhaliacijas. Reikalas yra tame, kad jei kraujo rūgščių-šarmų pusiausvyra pasislenka į rūgštinę pusę, tada pirmiausia atsiranda eritrocitų nusėdimo sindromas (susiplaka į stulpelius), o tada išsivysto DIC sindromas - krešulių susidarymas kraujagyslėse. Plaučių pažeidimai esant kovidui sukelia CO2 kaupimąsi kraujyje ir rūgštinės-šarmų pusiausvyros perėjimą į rūgštinę pusę – su jau aprašytomis pasekmėmis.

Todėl kovidiniams  ligoniams, kuriems yra plaučių pažeidimas, butina infuzija su 4% NaHCO3 - natrio hidrokarbonatas, soda. Tai juk taip paprasta – ir žinoma nuo tarybinių laikų, tačiau dėl savo paprastumo ir pigumo bet koks šio veiksmingo metodo paminėjimas iš oficialių protokolų yra išmetama. Užtat yra naudojama mažamolekuliniai heparino analogai (kleksanas ir kt.), - bet juk galima ir nedavesti iki to. Vietinis, lokalus, uždegimas taip pat yra rūgštinio-šarminio balanso poslinkio į rūgštinę pusę požymis.

6. Koronaviruso gydymas, kurį taip pat nustojo naudoti dėl jo veiksmingumo - yra persirgusių plazmos antikūnų perpylimas ligoniams. Tikriausiai toks gydymas tai per daug smarkiai sumažina mirtingumą.

7. Masinis gyventojų bauginimas dėl tariamai „baisios pandemijos Covid19“ sukelia paniką ir mirties baimę, kuri, pasak New German Medicine, paveikia būtent plaučius.

Naujoji vokiečių medicina – sukurta vokiečių onkologo Hamerio. Kadangi jis pasisakė prieš onkologinę farmaciją, jis buvo apšmeižtas, pasodintas į kalėjimą, išvarytas iš Vokietijos ir praėjusiais metais mirė.

 https://youtu.be/SaKTnIwUayo

Primityviai trumpai: vėžys ir visos ligos yra psichosomatika, tas, kad "vėžys - tai gyvenimo prasmės netekimo liga", žinoma dar nuo karo laikų.

 https://youtu.be/7vYSvHQCORA

8. Dar viena be galo svarbi tema, sukelianti perversmą kardiologijoje ir visoje medicinoje – gydytojo kardiologo A.I. Gončarenkos darbai (užduotį iškėlė dar TSKP CK).

https://youtu.be/Pmo5I9NkyFE

9. Kaip gydymas esant aštriai koronaviruso fazei (net jei pacientas yra prijungtas prie dirbtinio kvėpavimo, po kurio atsigauna, kai kurių šaltinių duomenimis, mažiau nei nuo heroino - 20% palyginti su 30%) ir atsistatymą po jo, taikoma manualinė visceralinė terapija (vidinių organų masažas rankomis) – dažniausiai po 2-3 seansų plaučiai "išsiskleidžia", tačiau, skirtingai nuo ankstesnių rekomendacijų, ją gali naudoti TIK diplomuotas specialistas.

3. Grupės gydytojų iš kelių Sibiro regionų parengtos konsensus-rekomendacijos (parengtos oficialių Rusijos SAM neadekvačių, beprasmiškų o dažnai ir tiesiog žalingų rekomendacijų, sąlygomis):

- TRIAZAVIRIN išgerti, nepriklausomai nuo valgymo, 1 kapsulė (250 mg) 3 kartus per dieną - 5 dienas.

- TAVANIK (LEVOFLOXACIN) 500 mg per parą - 10 dienų

- KURANTIL 25 mg x 2 kartus per dieną nevalgius 4-5 savaites

- PARACETAMOL 500 mg (galite FERVEX) 1 tabletė x 2 kartus per dieną - 3 dienas (nepriklausomai nuo kūno temperatūros)

- ZIRTEK (arba ERIUS) 10 mg, 1 tab. 1 kartą per dieną - vakare - 10 dienų

- deksametazonas: pirmos 2 dienos 1,0 mg. per dieną - 2 tabletės ryte, po to 3 dienas po 0,5 mg. per dieną - 1 tabletė ryte, po to 7 dienas 0,25 mg per dieną - pusė tabletės ryte

- ZINCTERAL (cinko sulfatas) - 124 mg valgio metu arba po jo (visa, negalima padalyti ar kramtyti) 1 tabletė 2 kartus per dieną - 14 dienų

- ASKORBO RŪGŠTIS 1000 mg 1 tabletė 1 stiklinėje vandens, po valgio - 10 dienų

- vitaminas D - AQUADETRIM - 5 tūkst. ME per dieną

- XARELTO (kraujo skiediklis) 15 arba 20 mg 1 tabletė nakčiai

- plius nuo kosulio bromheksinas ir ACC (šnypščiančios tabletės, granulės nuo kosulio, vaikams sirupas).

4. Prioritetiniai veiksmai - padėka  Viktorijai Garsijai-Bernal:

"SAVIGYDYMO INSTRUKCIJOS SUSIRGUS . 

Naudokite tik kraštutiniais atvejais jei neįmanoma kreiptis į gydytoją arba jei daktarai Mengelės nenori ar nesiruošia jūsų gydyti. 

Sudaryta terapeuto, dirbančio kovidinėje brigadoje.

KĄ DARYTI, KAIP GYDYTIS?

Paracetamoliu numušti temperatūrą iki 38. Ne daugiau 6 tablečių per dieną, kitaip pažeisite savo kepenis (geriau yra jį  pakeisti aspirinu - jis veikia kaip antikoaguliantas arba kombinuotais milteliais, tokiais kaip "Theraflu").

Jei jaučiamas oro trūkumas (arba dusulys, jei kvėpavimas yra daugiau nei 20 įkvėpimų per minutę) - vartoti "Berodual" per nebulaizerį - 20 lašų.

Kai kuriose vaistinėse baigiasi nebulaizerių formos – tada nupirkite aerozolį "Berodual" arba "Salbutamol". Tereikia internete pasidomėti, kaip tinkamai naudoti balioną skirtą sergantiesiems astma – viso to reikia tam, kad išsiplėstų bronchai ir bent jau palengvinti deguonies patekimą. Lengviausia yra vartoti per lašinant  per nebulaizerį – užsidėkite kaukę ir kvėpuokite. Todėl jiems reiktu teikti pirmenybę. Aerozoliams vartoti reikia įgūdžių. Jei vaistinėje rasite speiserį (rankinį inhaliatorių), bus lengviau vartoti aerozolinius bronchus plečiančius vaistus.

Esant stipriam kosuliui, kosulio refleksą galima nuslopinti naudojant vaistus nuo kosulio – libeksiną, omnitus (taip pat galite vartoti bromheksiną, ambroksolį, askorilio sirupą, taip pat tabletes nuo kosulio su kodeinu).

[Kvalifikuotų gydytojų papildymas - čia ir žemiau laužtiniuose skliaustuose: ascorutin 5 tab x 2 kartus per dieną, 

esant gausioms skystoms putotoms išskyros iš plaučių ir apskritai, kada yra sunku kvėpuoti - pakvėpuoti alkoholio garais].

Gulėdami ant ant pilvo, pasidėkite pagalvę po pilvu (idealiu atveju kūnas turi būti sulenktas per pilvą stačiu kampu, kuo galva žemiau - tuo geriau, nors ir sunkiau) - kaip darant dirbtinį kvėpavimą skenduoliams ant kelio - taip geresnis drenažas.

Koreguoti savo lėtinius (chroniškus) negalavimus – sergantiems astma – didinti inhaliuojamų hormonų dozę, diabetikams – insulino – na, kaip ir sergant bet kokia lėtine kvėpavimo takų virusine infekcija. Kiekvienas jau yra apmokytas pats.

[Sergant 2 tipo cukriniu diabetu, koronaviruso vystymąsi slopina metmorfinas]

Hormonai sunkiais atvejais - deksametazonas (2 mg tabletė 2 kartus per dieną) - be gydytojo nerekomenduojama.

Idealiu atveju - reikalingas deguonies balionas [kada kraujo prisotinimas deguonimi yra mažesnis nei 92 %].

AR YRA REIKALINGI ANTIBIOTIKAI?

Tik jeigu yra matoma antrinė bakterinę pneumoniją (plaučių u-degimas).

KAIP NUSTATYTI BATERINĘ PEUMONIJĄ (plaučių uždegimą) BE GYDYTOJO, KT (kovid-testas) IR TYRIMŲ?

Staigus, tiesiog per valandą, temperatūros pakilimas iki 39, kosulys su „surūdijusiais“ skrepliais (kovido fone vaizdas gali būti neryškus).

Esant klasikinei bakterinei pneumonijai, atsiranda skreplių.

Sergant virusine pneumonija, skreplių atsiranda pačioje pabaigoje nedideliais kiekiais.

P.S. Dėl užsitęsusių koronaviruso pasekmių (pirmieji trombozės mėnesiai, įskaitant smegenų, vėliau – širdies sutrikimai, po to – sąnarių irimas) tampa vis aktualesnės reabilitacijos metodikos po formalaus pasveikimo. Čia pridedamas vieną metodika, atsiusta gydytojų iš vienos kovidinės ligoninės (jų vertinimu, „veikia gerai“):

1. Vitaminas C 500 mg 2 kartus per dieną

 2. Kverticinas 250-500 mg 2 kartus per dieną

3. Cinkas 75-100 mg per dieną (acetatas, gliukonatas, pikolinatas)  geriau cinko plokštelės

4. Melatoninas (lėtas atsistatymas) pradėti nuo 0,3 ir padidinti iki 2 mg. Melatoninas, jei pacientas blogai miega. Jei miegas sutrikęs gerti mėnesį.

 5. Vitaminas D, 1000-4000 vienetų per dieną. Esant sunkiai tėkmei gerti mėnesį

 6. Antikoaguliantas nuo kraujo krešulių, galima gerti  Xarelto 5 mg tabletėmis ryte ir vakare 45 dienas.

Bus daugiau...