Aurimas Guoga: Tapome atidesni sąvokoms. Rezultatų ilgai laukti nereikėjo

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-05 03:35:00, skaitė 521, komentavo 10

Aurimas Guoga: Tapome atidesni sąvokoms. Rezultatų ilgai laukti nereikėjo

Prieš maždaug mėnesį pusantro pradėjau propaguoti mintį, kad šis karas savo esme filologinis. Trumpai drūtai, atsisakai leftistų peršamų sąvokų ir esi patikimai pasiskiepijęs nuo jų beprotybės.

Laiko praėjo dar nedaug, bet tam tikrus poslinkius jau matome. Pradėsiu nuo savęs. Mano paskyroje ir apskritai gyvenime dingo susileidėliai, drąskantys man akis kodėl ir aš nesusileidžiu. Jų arba išvis nesigirdi, arba retais kartais išstoja kad Dulkio nuodas jiems tapo sveikatos ir net jaunystės eliksyru - susišniaukštę dozę, tikina susileidėliai, jaučiasi kaip naujai gimę. Aišku, tai mums kelia gardaus juoko. Tai jau atvejai psichikos daktarams pasidomėti.

Skaitytojai atkuto. Komentaruose dingo amžinas pesimizmas, skundimasis ir vaitojimai. Skaitytojai pasijuto pajėgesni, dabar bejėgiškai atrodo kita pusė. Padaugėjo padėkų už įkvėpimą ir palaikymą.

Ką pastebiu visuomenėje? Dulkys ir Pišas su audringomis kalbomis prieš sveikyolius išstoja rečiau. Tiksliau pasakius, kokią savaitę išvis jo negirdėjau. Dabar rūpinasi mokesčių didinimu, taigi ne iki mūsų. Leftistinė žiniasklaida taip pat, kaip matome, dabar susirūpinusi ne sveikuoliais, o kad jau turimi nuodų pasekėjai neatkristų ir neatsisakytų trečiosios. Dėl to jau nemėgina slėpti, jog ligoninės perkimštos susileidusiųjų, net ir jų nuolatinės mirtys nebėra tabu.

Taip kad manau galima tvirtinti, jog sąvokų keitimas yra nepaprastai veiksminga pilietinio pasipriešinimo priemonė. Galima sakyti, veikia stebuklingai. O jei sutinkate, tuomet jau žinote kaip veiksmingiausiai galite prisidėti prie pergalės.

Valykite savo sąmonę nuo jų žodžių. Drąsiai vartokite antileftistinę terminiją ir taisykite kitus, kurie paslysta ir klaidingai išsireiškia.

Tada leftistas pasijunta adekvačiai: nuogąstauja, kad vos prabils žmonės ims į jį laidyti akmenis.

O pabaigai - išvis geriausia naujiena: pastebimi nuomonės pokyčiai Izraelyje. Žmonės keičia nuomonę ir naujų dozių ima privengti.