Aurimas Guoga: Jei diskutuojame su susileidusiais

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-07 15:46:00, skaitė 488, komentavo 1

Aurimas Guoga: Jei diskutuojame su susileidusiais

1. Jeigu vartojate jų terminus, tokius kaip "skiepytieji", "vakcina", "antivakseriai", jūs darote didžiulę žalą sau ir mums visiems. Šią diskusiją užtikrintai pralaimėsite, susileidėlio nuomonę sutvirtinsite, po tokios diskusijos jis dar labiau palaikys terorą prieš nesusileidusius. Taip kad jei kaltinate aną pusę, jog ten nemąstantys zombiai, pažiūrėkite ir į save. Štai vakar pas mane paskyroje pasirodė viena pišininkė ir ėmė varyti jog visi "neskiepytieji" baisiai bijo užsikrėsti. Ir ką sau manote? 100 proc. nesusileidėlių su ja diskutuoja naudodami jos terminus. Nežinau kur dėtis iš gėdos.

Todėl įspėju: jei visa tai tęsis, nesusileidusius, prabilusius medikofašistų terminais, šveisiu lauk. Eikite ir neškite mums terorą kur nors kitur.

Teisybės dėlei turiu pridurti: pagrindiniai mano skaitytojai ir komentuotojai į tą diskusiją su leftiste nesivėlė.

2. Susileidėliams reikia užduoti klausimą: jeigu jums taip įdomi sveikuolių nuomonė, kad negalite nuolatos nesilankyti mūsų forumuose (ir netgi fizinėse erdvėse), ar nemanote padarę klaidą išmetę mus iš leftistinės žiniasklaidos? Dabar ir patys jos neskaitote, nes ten nėra sveikuolių balso.

3. Jeigu mes toks jau purvas ir dugnas, kaip mus apšaukėte, kuo tai daro jus, kad nuo šito dugno ir purvo negalite atitraukti akių? Nemanote, kad tokie solidūs žmonės kaip jūs, oriai apsirūpinę paklusnumais, saugūs po dulkinais marmalais, turėtų labiau žiūrėti savęs? Kas jums yra, kad esate mumis taip apsėsti?

O šiaip galime ir atsakyti. Jums yra kaip naciams. Kuo labiau terorizavo žydus, tuo labiau nesisekė. Kuo labiau nesisekė, tuo labiau terorizavo žydus. Tada dar labiau nesisekė. Taip beterorizuodami žydus naciai ir prasigaišino.

Taip kad tapsime jūsų pražūties priežastimi, tik dėl to galėsite kaltinti vien save.

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.