Kiek ir kas sumokėjo Skirmantui Malinauskui už Lauryno Ragelskio reklamą?

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/LNxHq77QQpU... 2021-12-08 04:11:00, skaitė 1008, komentavo 8

Kiek ir kas sumokėjo Skirmantui Malinauskui už Lauryno Ragelskio reklamą?

Po neseniai nuaidėjusios, juoko bei susižavėjimo bangas sukėlusios LRT "Riaušių anatomijos" atėjo eilė masinio durninimo priemonėmis apdirbti žydrosios debilovizijos nežiūrinčią lietuvakalbę auditoriją. Pirmuoju perėmusiu iš LRT  reklaminės kampanijos, skirtos kiek galima plačiau išgarsinti Lauryno Ragelskio vardą, estafetę tapo tūlas Skirmantas Malinauskas.

Nežinantiems šio šlovingo Lietuvos jutūberio, trumpai charakterizuoti pastarąjį galima vienu sakiniu: Skirmantas Malinauskas – tai tapinoidinio "Laisvės tėvė" projekto light versija. Kodėl "ligth", o ne kokia nors "palengvinta"? Nes jis yra tipiškas liberastinis šūdelis įtakotukas, miegantis ir svajojantis apie Lietuvą iki glandų integruotą į anglosaksoniškais lekalais globalizuotus Vakarus.

Dar jis žinomas tuo, kad yra vienas iš daugiausiai rėmėjų Patreon.com sistemoje pritraukusių Lietuvos jutūberių. Na ir galiausiai, tuo, kad neseniai jį, kaip paskutinę mazgotę ir moralinį išgamą, viešai su šūdais maišė gerai jį asmeniškai pažįstantis "Respublikos" redaktorius Vitas Tomkus.

Kadangi aš pats Skirmanto Malinausko nei akyse nesu matęs, nei bendravęs per atstumą — asmeniškai nieko apie jį negaliu pasakyti. Ir nesakysiu. Tegu už jį patį kalba jo darbai.

Su paskutiniuoju jo darbu – pusės valandos reklaminiu klipu, skirtu asmeniškai man, siūlau susipažinti ir jums, brangūs LDiena.lt skaitytojai:

https://youtu.be/LNxHq77QQpU

Ir vis tik vienas klausimas neduoda man ramybės – kas ir kiek sumokėjo Skirmantui Malinauskui už jo triūsą reklamuojant mane ir mano veiklą? Nes aš pats nė cento jam nepervedžiau... Negi Kremlius?

Skirmuti, atsakyk!

P.S. Visi mano kanalai šlovingoje Jutūbėje:

  1. Литовец РУБИТ ПРАВДУ! (pagrindinis rusiškai auditorijai)
  2. ➋ Литовец РУБИТ ПРАВДУ! (kažkada buvo pagrindinis – dabar atsarginis)
  3. LDiena • Lietuvos naujienos (pagrindinis lietuviškai auditorijai)
  4. Laurynas Ragelskis • LDiena (atsarginis)

Paremti LDienos veiklą galite:

Arba užsisakydami PUIKIAS KNYGAS e-knygyne STALIN.LT – tai knygos, kurių bijo VSD!

Kiti mano informacijos platinimo kanalai soc. tinkluose:

Susisiekti:

P. P. S. Du klipukai apie Lietuvą taip ščyrai mylintį kazachą (nes Skirmantukas gi už dyką neduos jums nė vienos nuorodos) štai čia:

Pirmasis – anoniminio jutūberio sukurtas ir paskelbtas paskelbtas video, kurį aš perpublikavau, pridėdamas savo įžanginę nuomonę: Гусские глисты в литовском инфо поле. Разоблачение канала "Mano Lietuva" (Моя Литва)

https://youtu.be/b3HvSyq5s2U

Antrasis – mano naktinė gyva transliacija (su išsaugotu žiūrovu čatu), kurioje narstau kazacho sielos klyksmą apie prieš jį vykdomą Kremliaus ataką: ЖЭ: Реклама унылого г... позитива. 6 ноября 2021 г.

https://youtu.be/I2I49XLJK2U