Koronė: Kaltinimai Tarptautiniam baudžiamajam teismui dėl nusikaltimų žmoniškumui!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-23 16:11:00, skaitė 1446, komentavo 1

Koronė: Kaltinimai Tarptautiniam baudžiamajam teismui dėl nusikaltimų žmoniškumui!

Vakar mano skelbtame prof.V.Katasonovo straipsnio „Kovid-tribunolas, arba Niurnbergas-2.“ vertime pasakojama apie pasaulio mokslininkų ir teisininkų kovą prie Corona-nusikaltimus žmoniškumui, Corona komiteto veiklą.

Vokiečių portale Unser-Mitteleuropa rašoma, kad pasaulio visuomenė beveik nepastebėjo, kad prasideda pirmasis tarptautinis baudžiamasis procesas prieš asmenis, atsakingus už "Corona P(l)andemia" ir juos traukusius už virvučių. Tarptautiniame baudžiamajame teisme (TBT) Hagoje Didžiosios Britanijos žmonių vardu buvo iškelta byla dėl "nusikaltimų žmoniškumui" prieš aukšto rango ir gerai žinomą elitą.

https://unser-mitteleuropa.com/corona-impfung-anklage-vor-internationalem-strafgerichtshof-wegen-verbrechen-gegen-die-menschlichkeit/

Grupė, į kurią įeina buvęs "Pfizer" viceprezidentas daktaras Michaelas Yeadonas, Didžiosios Britanijos piliečių vardu pateikė TBT bylą prieš Borisą Johnsoną ir Didžiosios Britanijos pareigūnus, Billą ir Melindą Gatesus, didžiųjų farmacijos bendrovių vadovus, Pasaulio ekonomikos forumo pirmininką Klausą Schwabą ir kitus asmenis dėl nusikaltimų žmoniškumui.

Britų grupė taip pat pateikė kaltinimus Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) generaliniam direktoriui Dr. Anthony Fauci, Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) generaliniam direktoriui Tedrosui Adhanomui Ghebreyesusui, Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūros (MHRA) vadovei June Raine, dr. Rokfelerio fondo prezidentui dr. Radiv Shah ir "EcoHealth Alliance" prezidentui daktarui Peter Daszak kaip "atsakingiems už daugybę Niurnbergo kodekso pažeidimų, karo nusikaltimų ir agresijos nusikaltimų" Jungtinėje Karalystėje ir kitose šalyse.

Po pakartotinių nesėkmingų bandymų iškelti bylą Anglijos teismų sistemoje ieškovai "itin skubiai" kreipėsi į Tarptautinį baudžiamąjį teismą (TBT), prašydami "sustabdyti COVID skiepijimą, neteisėtų skiepų kortelių įvedimą ir visų kitų rūšių neteisėtą karą [...] prieš Jungtinės Karalystės gyventojus".

Gruodžio 6 d. pateiktame ieškinyje grupė pateikia įrodymų, kad COVID-19 "vakcinos" iš tikrųjų yra eksperimentinės, paremtos genų terapijos metodu, sukurtos naudojant šikšnosparnių koronavirusų tyrimus.

Jame teigiama, kad šios "vakcinos" sukėlė daugybę mirčių ir šalutinių poveikių, ir kad JK vyriausybė neištyrė pranešimų apie mirtis ir sužeidimus; kad COVID atvejų ir mirčių skaičius buvo dirbtinai padidintas; kad veido kaukės yra kenksmingos dėl hipoksijos, hiperkapnijos ir kitų priežasčių; ir PGR testai yra "visiškai nepatikimi" ir "juose yra kancerogeninio etileno oksido".

"Corona" politikos pasekmės - katastrofa

Ieškovai teigia, kad buvo slopinamas veiksmingas COVID-19 gydymas, pavyzdžiui, hidroksichlorochinu ir ivermektinu, todėl nuo COVID-19 mirė daugiau žmonių, nei turėjo mirti.

Jie tvirtina, kad draudimai buvo įvesti prisidengiant dirbtinai padidintu infekcijų ir mirčių nuo žmogaus sukurto viruso skaičiumi ir kad eksperimentinės "vakcinos" sukėlė šias pasekmes:

Didžiulė trumpalaikė žala ir mirtys - vien Jungtinėje Karalystėje pranešta apie mažiausiai 395 049 nepageidaujamas reakcijas į COVID "vakcinas"; Lockdown metu labai padaugėjo skambučių į Vaikų liniją iš pažeidžiamų vaikų; vyko "turto ir verslo žlugdymas" dėl įvestų draudimų; "griežtas fizinės laisvės atėmimas pažeidžiant pagrindines tarptautinės teisės normas", įskaitant draudimą keliauti ir susirinkti, priverstinį karantiną ir saviizoliaciją; buvo vykdomas apartheidas, pagrįstas segregacija pagal skiepų kortelių turėjimą; "tikėtinas vaisingumo sumažėjimas" po "skiepijimo", be kitų žalingų fizinių ir psichologinių padarinių.

Be to, ieškovai teigia, kad "saugių ir veiksmingų alternatyvių Covid-19 gydymo būdų slopinimas prilygsta žmogžudystei ir reikalauja, kad teismas atliktų išsamų tyrimą". Jie atkreipė dėmesį, kad ne tik cenzūruoja informaciją internete ir propaguoja šiuos alternatyvius gydymo būdus, bet ir "kai kurie moksliniai žurnalai blokuoja tyrimų, įrodančių tokių vaistų kaip ivermektinas ir hidroksichlorochinas veiksmingumą, publikavimą".

Ieškinio teikėjai taip pat citavo Holokaustą išgyvenusius asmenis, kurie nurodė "aiškias paraleles tarp Covid apribojimų ir Holokausto pradžios". Atvirame laiške Holokaustą išgyvenę asmenys paragino medicinos priežiūros institucijas "nedelsiant nutraukti šį bedievišką medicininį eksperimentą su žmonija", kuris, pasak jų, pažeidžia Niurnbergo kodeksą.

Skunde teigiama, kad "mūsų akyse vyksta dar vienas dar didesnio masto holokaustas". Viena iš išgyvenusiųjų, Vera Sharav, skunde cituojamame interviu pažymėjo:

"Skaudi Holokausto pamoka yra ta, kad medicina iš gydančios, humanitarinės profesijos gali būti paversta žudikiška, kai gydytojai susitaria su vyriausybe ir nukrypsta nuo savo asmeninės, profesinės ir klinikinės pareigos nekenkti žmonėms."

"Holokaustas iš visų kitų masinių genocidų išsiskiria tuo, kad pagrindinis vaidmuo teko medicinos įstaigai, visai medicinos įstaigai. Kiekvienam žudymo proceso žingsniui pritarė akademinė ir profesionali medicinos bendruomenė. Gydytojai ir gerbiamos medikų draugijos bei institucijos suteikė teisėtumo regimybę kūdikių žudymui ir masinėms civilių žudynėms."

Pasak ieškovų, visos žalingos "vakcinų", uždarymo ir viruso pasekmės atitinka genocido, nusikaltimų žmoniškumui ir karo nusikaltimų prieš Jungtinės Karalystės gyventojus kriterijus, nes kalti "Didžiosios Britanijos vyriausybės nariai ir pasaulio lyderiai žinojo ir ketino įvykdyti šiuos tariamus nusikaltimus".

Ieškovai teigia, kad "vakcinų", lockdown ir sukurto viruso destruktyvūs padariniai yra "sąmoningi bandymai depopuliuoti ir destabilizuoti visuomenę", kurie yra pasauliniu mastu koordinuojamo plano, skirto turtui ir valdžiai sutelkti keleto žmonių rankose, dalis. Šie veiksmai taip pat yra "agresijos nusikaltimas", t. y. siekis "faktiškai kontroliuoti valstybę arba vadovauti jos politiniams ar kariniams veiksmams". Siekiama "žingsnis po žingsnio išardyti visas demokratines nacionalines valstybes", "sunaikinti mažąsias ir vidutines įmones, o rinkos dalis perduoti didžiausioms korporacijoms", priklausančioms itin turtingiems žmonėms, kad šis "elitas" turėtų didesnę politinę ir finansinę kontrolę.

image.png

Visas kaltinamasis aktas pateikiamas čia:

https://unser-mitteleuropa.com/wp-content/uploads/2021/12/icc-complaint-7.pdf

P.S. Artėja PIŠ, dulkės ir jų parankinių tribunolo diena!