Suomis, sužinojęs apie savo „Teslos“ remonto kainą, ją tiesiog susprogdino

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/suom... 2021-12-26 00:37:00, skaitė 621, komentavo 5

Suomis, sužinojęs apie savo „Teslos“ remonto kainą, ją tiesiog susprogdino

Gyvenime kartais tenka apsispręsti, ar mokėti už remontą daug pinigų, ar tiesiog imti ir suprogdinti savo automobilį. Suomis Tuomas Katainenas tikrai tai padarė. 2013 m. „Tesla Model S“ savininkui buvo pasakyta, kad jis turės sumokėti daugiau nei 22 600 USD, kad pakeistų savo automobilio akumuliatorių. Jam, turbūt, pasirodė, kad neverta to daryti, todėl jis nusprendė tiesiog susprogdinti savo Model S 30 su kilogramu dinamito ir visa tai paviešinti per Youtube.

Kataineno teigimu, jo „Model S“ nuvažiavo puikiai pirmuosius 1500 kilometrų po pirkimo, o  tada prietaisų skydelyje (ekrane) pradėjo rodyti gedimus. Jis nusiuntė savo automobilį į „Tesla“ atstovo remonto dirbtuves, kur automobilis išbuvo maždaug mėnesį, o tuomet jam buvo pasakyta, kad jie nieko negali padaryti dėl jo automobilio. Vienintelė galimybė – pakeisti visą automobilio bateriją, kuri kainuotų daugiau nei 22 600 USD, be to, jis turėtų prašyti „Tesla“ leidimo atlikti remontą.

Tuomas  Katainenas nusprendė, kad tai ne jam, o tai įrodo, kad tarp logikos, pykčio ir beprotybės iš tiesų yra plonytė riba.

Parama: VšĮ „Mūsų TV“ Banko sąskaita: LT253500010014672482 (pervedant paramą, mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.com/paypalme/musutv (pervedant paramą, mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems tapti mūsų Patreonais: https://www.patreon.com/m/musutv