Šventinis linkėjimas: „Aš juos visus aprengčiau polietileniniais maišais ir paguldyčiau šalia ligonių“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/svent... 2021-12-26 21:34:00, skaitė 974, komentavo 19

Šventinis linkėjimas: „Aš juos visus aprengčiau polietileniniais maišais ir paguldyčiau šalia ligonių“

Aktorė Kristina Kazlauskaitė „kitais metais Lietuvos žmonėms linki ramybės“, „nes pasaulis braška per siūles“, o „Lietuvoje ramybę jaukia skiepų priešininkai“.

„Aš juos visus aprengčiau polietileniniais maišais ir paguldyčiau šalia ligonių – kaip mat pasiskiepytų“, - cituojama mylima aktorė Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamo valstybinio transliuotojo publikacijoje „Kristina Kazlauskaitė tautai linki ramybės, o jos drumstėjus skiepytų nuo pasiutligės“.

K. Kazlauskaitė, atsakydama į klausimą ko palinkėtų Naujų proga savo buvusiems bičiuliams, Lietuvos žmonėms, televizijos žiūrovams, neslepia, kad yra labaio pasipiktinusi.

„Nenoriu įžeisti, bet dėl tautos esu labai pasipiktinusi. Dėl daugelio dalykų – šiaušimųsi, pykimųsi...<...> Atleiskite, nesinori to žodžio, bet kažkokie bukapročiai. Prieš skiepijant juos pirmiau dar reikėtų paskiepyti nuo pasiutligės – štai ką noriu linksmai pasakyti. Negana to, kad nesiskiepija, tai dar visi kaip pasiutę šunys, kaip išprotėję. Šitaip vandenį drumsti, kai tokia situacija pasaulyje!..“, - pykčio priežastis išvardino aktorė.

Pasak moters, „vaikščioja „zarazos“ ir dar putoja, kaip pasiutlige sirgdami“.

„Nors ramiai sau sėdėtų!“, - samprotauja K. Kazlauskaitė.

Jos teigimu, tokie žmonės kai kam labai palankūs.

„Bet čia kažkam viso šito reikia. Jūs mane užmuškit, bet jie kai kam labai parankūs. O kam? – nuversti dabartinę valdžią. Aš bobutė, sėdžiu namie, bet situaciją taip suprantu“, - konstatuoja moteris.

Nenorinčius vakcinuotis eksperimentiniu medicininiu preparatu nuo COVID-19 ligos, K. Kazlauskaitė vadina puta nuo buljono.

„Aš kalbu apie tą putą nuo buljono, kurią reikia išmesti į kriauklę. Kai tik sudėtinga situacija, ji tuoj pakyla. Norėčiau, kad žmonės atsipeikėtų. Bet tai dar ne palinkėjimas. Matot, pasakysi „atsipeikėkit“, pamanys, kad raginu nesiskiepyti. Nežinau, kaip tiksliai pasakyti, bet visas pasaulis ir šiaip griūva. Jis iš tiesų griūva iš visų pusių – pradedant ledynais ir t. t. Tikrai noriu, kad žmonės atsipeikėtų ir pagalvotų apie savo vaikų ir anūkų išlikimą. Visomis prasmėmis. Nuoširdžiai. Sėstų ir pamąstytų: o kas toliau? Įtampa beprotiška, net virpa oras. Baisu visomis prasmėmis. Ir dar tie vaikiški, buki kaprizai...Ateina nauja užkrato banga, visas pasaulis užsiveria“, - pasakojo moteris.

Dėl vakcinacijos medicininiu preparatu K. Kazlauskaitė apsisprendė, kai išgirdo, kad visas Izraelis vakcinavosi.

„Iš pradžių dar buvo klausinėjančių, ar skiepysiuosi. Na, sakiau, ką aš žinau... Bet tą dieną, kai išgirdau, kad visas Izraelis pasiskiepijo, dvejonės baigėsi. Jie jau visi masiškai eina į ketvirtą vakcinavimą. Tad, chebra, atsipeikėkit!“, - šv. Kalėdų proga ragina moteris.

Pasak K. Kazlauskaitės, „nenori gyventi, negyvenk, patinka sirgti – sirk“.

„Bet kur atsakomybė už tai, kad nešioji užkratą? Tai nusikaltimas, o ne tavo norai, pažiūros.<...> Jie nieko negalvoja apie medikus, kurie su skafandrais jau tiek laiko gyvena, triūsia, prakaituoja. Žinote, aš juos visus aprengčiau polietileniniais maišais ir paguldyčiau šalia ligonių. Konkrečiai. Tada labai greitai pasiskiepytų, žaibu. Bet šiaip tai pirmiau nuo pasiutligės reikėtų vakcinuoti“, - šventinius linkėjimus išsakė garsi aktorė.