Lietuvos partizanų sąjungos grupėje paskelbtas šaudymo turnyras

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-27 17:12:00, skaitė 578, komentavo 9

Lietuvos partizanų sąjungos grupėje paskelbtas šaudymo turnyras

Feisbuke yra įkurta grupė Lietuvos Partizanų Sąjunga. Ji vienija tikruosius Lietuvos patriotus, kurie pasiryžę ginti Lietuvą ir jos šeimas nuo farmamafijos diegiamos totalios kontrolės, ne tik žodžiais, kalbomis, bet ir veiksmais. Grupės narių skaičius kasdien sparčiai auga. 

Lietuvos Partizanų Sąjungoje prieš pat šv. Kalėdas paskelbtas šaudymo turnyras. Kviečiame susipažinti su priziniu fondu, dalyvavimo taisyklėmis ir sąlygomis.

Renginio aprašyme skelbiama: 

,,Planuojame skelbti šaudymo turnyrą tik tiems, kas turi leidimus ginklui ir savo ginklus. Prizinis fondas būtų 2000€. Šaudymas po 10 šūvių iš pistoleto bei ilgavamzdžio į stovintį dešimties taškų skalės taikinį. (Jei kažkurio iš paminėtų ginklų neturėtumėte - dalyvavimui turnyre bus suteiktas)

1 vieta - 1000€;
2 vieta - 600€;
3 vieta - 300€;
4 vieta - 100€. 

Dalyvio mokestis 30€. Turnyras vyktų Lietuvos šaudykloje."

Visi žmonės, kurie prijaučia grupės idėjai vienytis prieš farmamafijos represijas už žmogaus teisių gynimą ir norintys dalyvauti turnyre turėtų rašyti el. paštu: [email protected] .

Kaip skelbia organizatoriai, labai svarbu, kad visi turnyro dalyviai turėtų leidimą ginklui.

Turnyras atitiks visus plandemijos metu vykstančių renginių saugumo reikalavimus. Tai būtų gera proga susipažinti bei susidraugauti gyvai šios grupės nariams ir visiems, kam artimos grupės idėjos.