Rekomendacijos 2022-iesiems metams, kad jie būtų sėkmingi

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/gyvenimas/str... 2022-01-03 01:13:00, skaitė 305, komentavo 0

Rekomendacijos 2022-iesiems metams, kad jie būtų sėkmingi

Atėjo laikas, kai svarbu pradėti save realizuoti pačiu geriausiu ir efektyviausiu būtu.

2022 metai nėra lengvi, mes įžengiame į naują dimensiją ir naujas energijas. Tigro metai yra visko, kas sena, sunaikinimas. Šiais metais ne viskas bus malonu, lengva, balta ir pūkuota... Bet bus įdomu!

2022-aisiais laukia daug naujų suvokimų ir pasiekimų tiems, kurie pasiruošę keistis ir žengti į priekį, o tiems, kurie užstrigo ir nenori permainų, metai bus labai sunkūs ir nesuprantami.

2022 metų šūkis – naujovės, sėkmė ir tobulėjimas! Svarbu sau nustatyti ir pasirinkti tai, kas geriausia, žengti tik į priekį neatsigręžiant į praeitį. Šiais metais neišvengiamas augimas į visas puses.

Pirmenybę teikite savo jausmams ir būsenai. Šie metai bus sudėtingi tiems, kurie nuolat skundžiasi, abejoja, leidžia laiką dykai, bando manipuliuoti, kaltinti ir pateisinti savo poziciją, smerkia, įsižeidžia, prisitaiko prie kitų ir nėra pasiruošę prisiimti atsakomybės. 

Šiais metais svarbu neduoti patarimų ir nesiūlyti pagalbos tiems, kurie jūsų negirdi ir tikrai nesiruošia nieko keisti. 

Bet kokius santykius reikės kurti remiantis pagrindiniais principais – būkite su tuo, su kuo esate laimingi a priori ir gaunate pasitenkinimą bendraudami su šiuo žmogumi, o ne iš įpročio ar dėl to, kad turite kokių nors bendrų įsipareigojimų. Santykiuose labai svarbu nemeluoti ir sau, ir kitam žmogui.

12 DALYKŲ, kuriuos svarbu PALEISTI Naujaisiais metais

1. Svajonės, kurios nebeįkvepia ir vertybės, kurios nėra jūsų vidinės vertybės

Svajonė, kuri nustojo įkvėpti, skiriasi nuo tikslo, kuris tapo tarsi nepasiekiamas ir kurio dėl vidinio sabotažo ar išorinių kliūčių nusprendžiate atsisakyti.

2. Kaltinimai ir nuoskaudos

Kvailiausias dalykas, kurį žmonės daro su savo emocijomis, yra užstrigimas kaltinimuose ir nuoskaudose. Esate patys atsakingi už savo jausmus - pripažinkite tai sau, atleiskite ir kuo greičiau paleiskite visus įžeidimus, nustokite ieškoti kaltųjų ir prisiimkite atsakomybę už savo gyvenimą.

3. Klaidos ir neigiama patirtis

Nekankinkite savęs dėl savo klaidų, nukreipkite energiją, kuri buvo išleista savęs plakimui, į norimos dabarties ir ateities kūrimą.

4. Atsisveikinkite su žmonėmis, kurie nedaro jūsų geresniais

Kai paleisite iš žmones, kurie jums nedaro teigiamos įtakos ir su kuriais neprivalote bendrauti, jūsų gyvenime atsiras vieta kūrybiškesniam bendravimo ratui ir naujoms pažintims.

5. Atsisveikinkite su blogais įpročiais

Kiekvienas iš mūsų turime įpročių, su kuriais metas išsiskirti. Pabandykite juos pripažinti ir pasakyti „sudie, metas atsisveikinti“.

6. Prisirišimai

Paleiskite viską ir visus, už ko laikotės tvirtai įsikibę, ir pajuskite, kad vienintelis dalykas, kurį visada turite, esate jūs pats. Likusi pasaulio dalis jums nepriklauso.

7. Nesiekite idealumo

Priimkite save ir savo ydas, atleiskite sau už klaidas ir tapkite tuo, kuo turite būti. Stenkitės pažinti save ir pamažu tobulėkite - be fanatizmo ir įsikabinimo į rezultatą.

8. Nustokite gyventi laukimu

Nustokite kažko tikėtis, išmokite duoti daugiau nei imti, be pašalinių minčių „o ką aš už tai gausiu?“, tai bus tikros meilės apraiška.

9. Atsisveikinkite su iliuzijomis apie save ir kitus

Atsisakykite iliuzinių savo ir kitų žmonių įvaizdžių, tapkite sąžiningesni ir nuoširdesni sau – tai yra jūsų judėjimo į priekį pagrindas.

10. Atsisakykite noro pakeisti kažką kitą, išskyrus save

Jei esate kitiems pavyzdys, jie patys ateis pas jus patarimo. Tik tokiu atveju jūsų artimieji turės realią galimybę pasikeisti. O kol jūs gyvenate laukdami jų pasikeitimo – tokios galimybės jie praktiškai neturės.

11. Neieškokite patvirtinimo ir palaikymo

Nesitikėkite sulaukti jums skirtų „gerų“ žodžių, niekam nieko neįrodinėkite, tiesiog gyvenkite ir kurkite iš vidinio impulso ir širdies vedimo.

12. Neieškokite žmogiško teisingumo

Turėtumėte žinoti, kad jo Žemėje nėra... Yra tik dieviškas teisingumas. 

Visa aukščiau išvardinti dalykai padės jums sėkmingai prisiderinti prie naujų metų energijų ir virsmo.

Parengta pagal astrologų rekomendacijas.