Aurimas Guoga: Labai sunki nuryti piliulė

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-18 05:18:00, skaitė 415, komentavo 0

Aurimas Guoga: Labai sunki nuryti piliulė

Kai kuotservatoriai dėl švilpimo per jų laisvės kalbas mus išvadino asilų banda, jedinstvininkais ir fašistais, daug kas puolė į emocijas. Jiems neišeina patikėti, kad valdantieji tai ką sakė ir turėjo omenyje.

Todėl vadovaudamasis klano kalbomis atkursiu jų pasaulėžiūrą. Nieko nuo savęs nepridėsiu. Aš tik rimtai vertinu ką jie kalba.

Jau ne vienas seniausiai atkreipė dėmesį, kad klanas, ypač kuoktservator viršūnėlės, savo nuomonę mėgsta pateikti kai gyvybinį Lietuvos interesą. Tam kartui įsijauskime, kad taip ir yra. Jei taip, tuomet, savaime aišku, priešingą nuomonę reiškiantys oponentai kasasi po gyvybiniais Lietuvos interesais. Iš čia "rusai puola" ir "priviso penktos kolonos". 

Tą kaip ir visi jau žino, tačiau retas kuris geba įsijausti, kad kuoktservator nuoširdžiai gali taip galvoti. Jei jums sunku tai priimti, turiu klausimą - o kokių matote ženklų, kad jie blefuoja?

Atitinkamai, kokių matote pažymių, jog Pišas pats netikėtų dėl savojo kuokt- karantin? Sakysite turėjo pažiūrėti į skaičius, įvertinti kad kuo daugiau varo savo, tuo viskas tik blogiau? Tačiau jei taip manote, tai laikote Pišą protaujančia būtybe. Aš matau, kad jis vertina tuos blogėjančius skaičius kitaip - nesusileidusieji ima viršų, būtina stipriau veržt diržus!. Vėlgi, nei Piš kalbose, nei veiksmuose nematau nieko, kas leistų galvoti, jog jis netiki tuo ką daro. 

Taip galime praeiti visus valdančiųjų teiginius ir juos lydinčius veiksmus. Išaiškės, kad jie nuoširdžiai įsitikinę, kad jie yra tikroji Lietuva, jie niekuomet neklysta, tačiau aplink pilna išdavikų, debilų ar šiaip suklaidintų piliečių, kurie deja nutolo nuo Lietuvos.

Padirbėkite su savimi ir priimkite šią karčią piliulę. Nes kol turėsite iliuzijų, tol nieko negalėsite pataisyti.Verčiau tegu jie toliau taip varo, o jūs padėkite kitiems susivokti, jog jie tai turi omenyje. Manau tai geriausia ką galite padaryti, jog žmonės susivoktų su kuo turime reikalą.