Viktoras Jašinskas: ​Ar užuodžiate, kaip pamažu ateina galas?

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-20 16:58:00, skaitė 1092, komentavo 7

Viktoras Jašinskas: ​Ar užuodžiate, kaip pamažu ateina galas?

Ar užuodžiate, kaip pamažu ateina kregždučių, anūkėlių ir kitų giminaičių galas. Kaip visi tolerantiški lyčių lygybės ir homosiakinos propaguotojai laiko užspaustus klynus, kad neįpūstų tradicinis vėjas.

Kaip jie nori, kad ateitų tvari žalia ekonomika, skaičiuojanti CO2 pėdsaką, pakeisianti pseudo plandemijos naratyvą. Ar girdite pasibaigusio galiojimo išpilamų vakcinų čiurlenimą?

Progresyvūs ministeriai 150% atidirbinėja Briuseliui, Amerikos, Anglijos ir Izraelio ambasadoms. Jų tikslas - gauti geras pareigas globalistinėse organizacijose, kurios šviečiasi tik nuskurdinus ir parklupdžius Lietuvą pagal anų planą.

Po S13 tie planai galutinai sužlugo. Dar daugiau žmonių suprato kam dirba parazitai. Dėl to jie skuba prastumti raides ir privalomus marmalus, tuo pagreitindami savo egzistencijos pabaigą.

Ačiū dėdulei ir jo pasekėjams! Jūs galutinai atsiskleidėte ir parodėte savo veidus ir sielas. Ar dar yra tokių kurie mano, kad rinkimus laimėjo ne tie?

Ačiū už atsiskleidimą visomis vaivorykštės spalvomis! Dabar jau tik aklas ar parsidavęs nemato kam jūs dirbate. Tauta jūsų nepamirš!

Jedinstvo težydi.

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.