Niurnbergas 2 artėja. Koronė, kaip kolonijinio valdymo ir neofašizmo įrankis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2022-01-24 15:25:00, skaitė 1177, komentavo 15

Niurnbergas 2 artėja. Koronė, kaip kolonijinio valdymo ir neofašizmo įrankis

PIŠ vyriausybė ir valdančioji dauguma mums dažnai primena neadekvačių zombių gaują. Vertinant jų elgesį globaliau, tai - iš išorės valdomi okupuotos teritorijos gauleiteriai, įsakymų vykdymui paskirti paklusnūs menkapročiai liokajai, todėl jų veiksmai dažnai balansuoja ant beprotystės ir nusikaltimo ribos.

Arturas Orlauskas savo laidų cikle „Iš kiemo pusės“ (1) surinko visus šitų žmogų „išminties perlus“. Kai kurie iš tų „perlų“ perauga į atvirą pasityčiojimą iš visuomenės, iš sveiko proto, diskredituoja sveikatos priežiūros sistemą.

image.png

Sausio 19d. LRT laida „Lietuva kalba", vedėja Ved. Rasa Tapinienė šokiravo Lietuvą (2). Buvo peršama nuomonė, kad reikia naikinti atsisakančius vakcinuotis.

A.Rusteika FB parašė (3): „Viešojoje erdvėje, stebint šimtams tūkstančių žiūrovų, tarp kurių - ir prokurorų, teisėjų, teisininkų, net Seimo narių, prisiekusių uždėjus priekinę kojytę ant Konstitucijos (Tepadeda man Dievas!), įvykdytas kriminalinis nusikaltimas. Ir niekas - niekas! - apie tai nesuko galvos. Visiems tai atrodė normali diskusija. Na, tokia panašiai kaip Vokietijoje 1936 ar Rusijoje 1937 metais. Taip sakant, aptarė elito ponai aktualijas. Ar kriminalinei nusikaltėlei Tapinienei bus iškelta baudžiamoji byla pagl BK 170 straipsnį ( Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę)“.

Prieš kelias dienas Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas nusprendė sumažinti kovidinius apribojimus Didžiojoje Britanijoje (4). DB vyriausybė nusprendė nebereikalauti, kad uždarose patalpose ir viešajame transporte būtų privaloma dėvėti kaukes. Anksčiau PGR tyrimai buvo atšaukti oro uostuose.

Beveik tuo pat metu PSO COVID-19 skubios pagalbos komitetas rekomendavo "pasaulinei bendruomenei" panaikinti arba sušvelninti tarptautinių kelionių apribojimus tiems, kurie švirkščiasi vakcinas. Ji nustatė, kad ribojimai nėra veiksminga priemonė.

AVvXsEjqIrfzpxWypdW8nFooF6S_62EVo5K7wlnvVBjuR_rfbhANBtl-s2GUXEYsXS1SvJvvx4eTWg8Zmbq8hWJX19CwKDRLOvMLsT3B43bd8vSaBzT_AudrhSZvD7LvflX_KKHz_5OHxr448oN1EhT1Wkn3qtWcF5EbZZtmo0JwTKTioxm9al5bYokhV-hb=w521-h391

Tuo tarpu vakar A.Hitlerio Fatherland (tėvynės, liet.) - Austrijos parlamentas didele balsų persvara 137 balsais „už“ ir 33 balsais „prieš“ nubalsavo už tai, kad skiepai nuo koronaviruso taptų privalomi visiems vyresniems nei 18 metų gyventojams (5).

Austrai, pasiskiepiję viena ar dviem dozėmis vakcinų, išskyrus kinų "Sinovac" ar rusišką "Spunik V" vakciną, bus laikomi visiškai paskiepytais. Nenorintiems skiepytis gresia bauda iki 3600 eurų.

"Šiandien yra gėdos diena Austrijos parlamentui ir mūsų demokratijai", - socialiniame tinkle "Facebook" pareiškė Austrijos laisvės partijos vadovas (FPÖ) H. Kicklas: "FPÖ deputatai vieningai balsavo prieš šį neteisingą įstatymą, kuris yra totalitarizmo žemiausias taškas... Padarysime viską, kas įmanoma, kad piliečių dauguma sužlugdytų privalomą skiepijimą." Iki šiol paskiepyta apie 72 proc. austrų (6).

Koks sutapimas! Totalitaristinio vakcinacimo bandomaisiais preparatais pirmiausia griebiasi tos ES valstybės, kuriose 1939-1940 metais viešpatavo nacizmas ir fašizmas: Vokietija, Austrija, Italija, Graikija... Žiūr. 1 nuotrauką.

„Trečiojo pasaulio“ šalims priskiriamai Rusijai "Deep State" irgi iškelta užduotis "Pasiskiepyk arba mirk!" Rusijos portale „Katiuša“ rašoma (4): „Juo labiau, kad mūsų pseudoelito asmeninis suinteresuotumas placebo gamyba jau seniai akivaizdus“. Manoma, kad Rusijos vakcinacija susijusi ir su "Rusijos agresijos Ukrainoje tema.“ Tai savotiškos prevencinės tabletės turtus Vakaruose laikančiam Rusijos elitui. Jiems aiškiai sakoma, kad „koronobesije“ turi tęstis.

Lietuvos gyventojų naikintojai neturėtų galvoti, kad jie liks nenubausti už savo nusikaltimus. Naujojo Niurnbergo Tribunolo diena artėja...

image.png

Nuorodos:

1.https://www.youtube.com/c/ArturasOrlauskasTV

2.https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000198147/lietuva-kalba-naujas-koronaviruso-rekordas-ar-mazinant-pasiskiepijusiuju-privilegijas-pandemija-valdoma-tinkamai

3.https://www.facebook.com/algimantas.rusteika

4.http://katyusha.org/view?id=18099

5.https://www.krone.at/2607765

6.https://www.breitbart.com/europe/2022/01/21/austrian-parliament-votes-overwhelmingly-to-introduce-mandatory-vaccination-for-all-adults/