Visiškai paskiepytoje Maltoje pasiektas rekordinis mirtingumo nuo COVID-19 rodiklis

Autorius: Agota Šaltinis: https://www.thegatewaypundit.c... 2022-01-25 20:48:00, skaitė 859, komentavo 3

Visiškai paskiepytoje Maltoje pasiektas rekordinis mirtingumo nuo COVID-19 rodiklis

Jei savo įspūdį apie COVID-19 situaciją Maltoje susidarytumėte remdamiesi šalies naujienų antraštėmis, manytumėte, kad padėtis gerėja: žmonės laimingi, atvejų mažėja, o vakcinos veikia. Gyvenimas grįžta į naują distopinę normalią padėtį. Deja, taip nėra.

Iš tikrųjų viskas yra blogai. Kaip blogai? Jei jums įdomūs skaičiai, kol Maltos žinios juokiasi ir rūko cigarą prie stalo, šalį ką tik užklupo šikšnosparnių virusas, kaip Kaponė, einantis į miestą su vienu iš savo pakalikų. Pasaulio pavyzdinė Kovidijos pilietė ką tik pasiekė aukščiausią mirtingumo nuo COVID-19 rodiklį, nors yra viena iš labiausiai paskiepytų tautų planetoje - daugiau kaip 85 proc. gyventojų yra visiškai paskiepyti.

Healthdata.org nurodo, kad 94 % yra pasiskiepiję bent viena doze. Tai stulbinanti skiepijimo statistika. Daugumos Vakarų šalių vadovai apie tokius skaičius gali tik pasvajoti, tačiau žmonių miršta rekordiškai daug. Prisimenate melą, kad paskiepijus visus, gyvenimas grįš į normalias vėžes? Malta pakluso ir gyvenimas negrįžo į normalias vėžes. Sausio 13 d. šalis įgyvendino naujas "COVID-19 taisykles". Kaip pranešė "Times of Malta", piliečiai turės rodyti savo dokumentus (skiepų pasus) įvairiose vietose, pavyzdžiui, restoranuose, baruose, kino teatruose ir kitur. Pasas turi rodyti, kad esate pasiskiepiję naujausia stiprinamąja vakcina.

Taip pat pranešta, kad daugelis restoranų nusprendė užsidaryti (lockdown), kol galios naujosios "COVID-19 taisyklės", o apie 14 proc. iš jų turėtų užsidaryti visam laikui. Praėjusiais metais Malta buvo puikus vakcinų reikalavimų laikymosi pavyzdys. Ji laikėsi visų taisyklių ir tikėjo visu melu, o dabar šalyje fiksuojamas didžiausias mirčių nuo COVID-19 rodiklis, faktiškai grįžta uždarymai, o gyvenimas negrįžta į normalias vėžes.

Visa tai nestebina. Kovidiano kultas yra mirties kultas. Jis nekenčia žmonijos. Jis nekenčia gyvybės. Jis mėgaujasi mirtimi ir naikinimu, o Malta yra puikus to pavyzdys.