Aurimas Guoga: Kodėl valdantieji taip bijo, kad jų ir vėl nenušvilptų?

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-27 17:12:00, skaitė 841, komentavo 8

Aurimas Guoga: Kodėl valdantieji taip bijo, kad jų ir vėl nenušvilptų?

Ir per sausio 13-osios mitingą, ir iki šiol valdantieji bei jų klapčiukai skausmingai reaguoja į tai, kad minia nušvilpė Pišą bei Čmilių. Pataikėme į kokį tai labai jiems jautrų tašką, o tai reiškia reikia įsigilinti.

Priminsiu kokia jų reakcija. Patys nušvilptieji, tiek Pišas, tiek Čmilis, nuo to laiko vengia rodytis viešumoje. Senelis iš pradžių paplūdo paskutiniais žodžiais, po to dėl jų atsiprašinėjo (ne dėl žmonių veiksmo vertinimo, o kad parinko pernelyg vulgarius žodžius savo jausenai išreikšti). Visgi, kaip ne kaip, tai pirmas V.Landsbergio atsiprašymas dėl ko nors apskritai.

Kas dar. Propagandistai, iš pradžių Tapinas, po to Miliūtė paragino kuoktservatorių šalininkus susirinkti vasario 16 d. ir nustelbti švilpiančiuosius. Na ir galiausiai problemą iš peties ėmė spręsti odiozinis kuoktservatorius Razma: nurodė policijos komisarui, kad tai reikia vertinti kaip viešosios tvarkos trikdymą. Komisaras nedelsiant užtaisė švilpusiems keletą parodomųjų bylų. 

Atrodytų, ko čia jiems taip išgyventi? Žmonės pašvilpė ir nustojo. Be to, auklėti susirinkusią minią kaip jiems reaguoti į kalbėtojus - tokios kvailystės iki šios dar niekur nebuvau girdėjęs. Bet, aišku, valdančiųjų reakcija privertė rimtai susidomėti kas vyksta. 

Kuoktservatoriai pasižymi tuo, kad diegia nomenklatūros viršenybę, aklai vykdo Briuselio komisarų nurodymus, niekina Lietuvos žmones ir lietuvybę. Tačiau reikiamomis dienomis jie nori gražiai pakalbėti apie Tėvynę ir laisvę. Jei žmonės tai jausmingai išklausytų ir paplotų, tai leistų kuoktservatoriams ir toliau prisistatinėti patriotine jėga, atstovaujančia tikrų lietuvių interesus. Po šito jie galėtų grįžti prie nomenklatūros valdžios įtvirtinimo, toliau griauti Lietuvą, grobti jos turtus. Tačiau norint stabiliai tęsti antinacionalinę politiką, reikia, kad per nacionalines šventes žmonės su trispalvėmis rankose jiems paplotų. 

Be šito jų valdžia pakimba ant plauko. Neišeis save pristatinėti patriotine jėga, jei negali išstoti prieš žmonių susibūrimą su trispalvėmis rankose. Visi pamato ir supranta, kas tu iš tiesų ir ko verta tavo propaganda per žiniasklaidą. Kad būtų įtaigiau, įsivaizduokime V.Putiną, kuris nori pakalbėti rusų susirinkimui apie ruskij mir, tačiau visi kaip vienas ima jį nušvilpinėti... Būtent į tokią padėtį dabar pateko kuoktservatoriai.

Taigi kai valdantieji įveda baudas už jų nušvilpinėjimą, taip jie gelbėja slystančią iš po kojų valdžią. Mirtinai reikia, kad vasario 16-ąją nepasikartotų tai, kas nutiko sausio 13-ąją. Todėl mums neberodo Čmiliaus ir Pišo, senelis pirmą kartą istorijoje atgailauja, o su kuoktservatorių nušvilpėjais parodomai susidoroja.

272624110_10227244180992213_1747388229400753130_n.jpg