JAV ir Europos gyventojai pasiruošė Armagedonui

Autorius: Mindaugas Vaičiūnas Šaltinis: https://sputniknews.lt/2022012... 2022-01-28 21:49:00, skaitė 589, komentavo 4

JAV ir Europos gyventojai pasiruošė Armagedonui

Daugelis Amerikos forumo komentatorių mano, kad žemėjantis gyvenimo lygis rodo neišvengiamą Vakarų žlugimą

VILNIUS, sausio 28 — Sputnik. Amerikos forumo "Reddit " vartotojai įvertino neišvengiamo JAV žlugimo galimybę.

Diskusijos priežastimi tapo vieno iš prenumeratorių publikacija, kurioje jis pasakoja apie Amerikos viduriniosios klasės atstovų gyvenimo kokybę, daugelis kurių, sulaukę 30 metų, vis dar negali sau leisti būsto atskirai nuo tėvų.

"Ant žlugimo slenksčio yra ne tik JAV, bet ir visa Vakarų civilizacija", — mano Brass_Ensemble.

"Aš valgau rameną už penkiasdešimt centų ir vištienos kepsnelius kiekvieną prakeiktą dieną. Aš net neturiu "Netflix" ar kabelinės televizijos", — pridūrė awms11.

"Dar Reiganas pažymėjo pabaigos pradžią", — įsitikinęs Plant_table_couch.

Įdomu, kad ši publikacija sulaukė didžiausio atgarsio iš kitose šalyse gyvenančių vartotojų.

"Sveiki atvykę į pastarųjų penkiasdešimties metų Italiją: neprieinamas nekilnojamasis turtas ir gyvenimas su protėviais", — papasakojo Cinderpath.

"Vidutinė būsto kaina Didžiojoje britanijoje kas mėnesį tampa vis didesnė už vidutinį šalies atlyginimą. Tai reiškia, kad net jei vidutinis gyventojas sutaupys šimtą procentų savo atlyginimo, jis niekada negalės nusipirkti vidutinio namo", — pridūrė white-tealeaf.

"Broli, aš nesu iš Valstijų, bet pas mus taip pat viskas gana niūru... turtingieji tampa turtingesni, o vargšai skursta", — pasidalijo HURRICANE_X.

"Taip visur. Mano mama prancūzė gyvena Azijos šalyje. Ji kartą pasakė, kad kai žiūri naujienas iš Europos, jai atrodo, kad Vakarų civilizacija žlunga", — parašė noeyedear971.

Daugelis komentatorių padarė išvadą, kad Armagedonas jau prasidėjo, tačiau čia kalbama ne apie branduolinę apokalipsę, o apie komforto eros pabaigą.