Algimantas Rusteika: Ale kaip greit visos parsiduodančios "žiniasklaidos" kiaulės, politinės menkystos ir "ekspertai" perestroinasi!

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-02-05 01:56:00, skaitė 642, komentavo 8

Algimantas Rusteika: Ale kaip greit visos parsiduodančios

Ale kaip greit visos parsiduodančios "žiniasklaidos" kiaulės, politinės menkystos ir "ekspertai" perestroinasi! Tik vėjelis krypt - ir vėtrungės sukasi.

Ir premjera pareiškia, kad jau seniai, savaičių savaites svarstė, kaip čia tą "galimybių" pasą atšaukus, nors tai melas - rėkė kaip išprotėjusi, kad be jo numirsim. Ir visi zemliai, dulkiai, čaplinskai ir kitos pandeminės utėlės per naktį pakeičia plokštelę - nesąmonė, seniai sakėm, kad neveikia!

Išeina visa ta šobla su bukalaurėm priešaky ir pareiškia - pandemiją suvaldėm! Labai gerai buvo visus dulkinti ir nesąmones daryti, duomenimis manipuliuotui, verslus uždarinėti ir žmonėms darbus atiminėti, dėl slogos grėsmių diktatūras įvedinėti! Dabar mums paplokit, chebra!

Išropoja čmilė ir išpūtus akytes taip santūriai stena: ko jūs dar nepatenkinti, kokių dar jums protestų, ką norėjot juk atšaukėm! Mes labai geri ir kai visos šalys savo piliečius bando nuo mokesčių gelbėti, mes tuoj įvesim krūvą naujų!

Ir valstybiniai energetikai, sukantys po 180 mln.per metus pelno ir gaunantys algas didesnes už prezidento, nieko juk negali, vargiai galus su galais suduria! Paplokit mums!

Jie galvoja, kad viskas pasibaigė. Kad neduos žmonėms susirinkti, pagasdins baudomis, seniokas papezės nuo balkonėlio ir toliau viskas bus gerai.

Niekas nesibaigė. Viskas tik prasideda ir jums niekas nebebus gerai. Negi to dar nejaučiat, kad pralaimėjot, praradot bet kokią iniciatyvą ir perėjot į aklą gynybą? Negi neskaitot komentarų po savo rašliavomis?

Ar dar nepamatėt, kas jūsų laukia? Desantas Ukmergėj kaip žvalgyba, ką žmonės galvoja, pasiunčiant tepinėlį ir geriausias pajėgas ir ką gaunat? Žmonės jus varo lauk.

Žinot, ką pamatytume per TV, jei pasikartotų 1940 metai? Tuos pačius, kuriuos ir dabar matom. Jie per naktį pakeistų plokštelę, įsitikinimus, Tėvynę, draugus ir pažiūras. Jus pamatytume.