Vasario 16-ąją Vaidas Žemaitis „pabučiavo“ Rūtą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vasa... 2022-02-19 04:58:00, skaitė 438, komentavo 9

Vasario 16-ąją Vaidas Žemaitis „pabučiavo“ Rūtą

Filmuojant Vasario 16-osios šventę, kadre pasitaikė ir visiems gerai žinoma Landsbergių propagandistė Rūta Mikelkevičiūtė, kuri turi „savo“ autorinę laidą propagandiniame LNK kanale – „Bučiuoju. Rūta“.

Tai, kad ji „bučiuoja“ Landsbergistams – ne paslaptis. Tuo galutinai įsitikinome, kai ji pakvietė Vaidą Žemaitį į laidą, kurią paskui visą sukarpė (nors prieš laidą sakė „filmuosim be pertraukų, nekarpysim“) ir reportaže liaupsino Landsbergių režimo atstovus – Slušnį ir Saudargą.

Visi turbūt jau pamiršo, kad kyšio ėmimu kaltinamas buvęs liberalų lyderis Eligijus Masiulis kartu su kyšio davimu kaltinamu buvusiu koncerno „MG Baltic“ viceprezidentu Raimondu Kurlianskiu yra teisiami iki šiol. LNK yra viena iš televizijų, kuri priklauso „MG Baltic“.

Prokuratūra prašo dėl papirkimo ir prekybos poveikiu kaltu pripažinti buvusį koncerno „MG Baltic“ viceprezidentą Raimondą Kurlianskį ir skirti jam pusseptintų metų laisvės atėmimo bausmę.

Rūtai nei kiek ne gėda, kad dirba tokioje televizijoje, kurios vienas iš buvusių vadovų yra teisiamas korupcinėje byloje…

Apie tai ir kaip praėjo Vasario 16-osios šventė – vaizdo reportaže:

Vasario 16-osios tiesioginės transliacijos įrašas: