Gynybos ministerija paskelbė apie smūgius PSO centrui Kijeve, siekdama slopinti informacines atakas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-03-01 22:06:00, skaitė 482, komentavo 4

Gynybos ministerija paskelbė apie smūgius PSO centrui Kijeve, siekdama slopinti informacines atakas

Rusijos Federacijos gynybos ministerija paragino Kijevo gyventojus, gyvenančius šalia retrancliacijos mazgų, palikti savo namus.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad siekiant nuslopinti informacines atakas prieš Rusiją, didelio tikslumo ginklai smogs SBU technologiniams objektams ir 72-ajam pagrindiniam specialiųjų psichologinių operacijų centrui (PSO) Kijeve.

„Raginame Ukrainos piliečius, kuriuos verbuoja ukrainiečių nacionalistai, provokacijų prieš Rusiją vykdymui, taip pat Kijevo gyventojus, gyvenančius netoli retransliacijos centrų, palikti savo namus“, – per instruktažą sakė Gynybos ministerijos atstovas generolas majoras Igoris Konašenkovas. Anksčiau Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad Ukrainos karių išėjimas į Azovo jūrą buvo visiškai užblokuotas.

Iš mūsų pusės informacijos apie Rusijos kariuomenės veržimąsi gilyn į Ukrainą yra labai mažai. Ji pateikiama tik kaip kariuomenės suvestinė. Taip, Rusijos kariuomenei draudžiama naudotis telefonais Ukrainos teritorijoje, o juo labiau filmuoti ir ką nors siųsti į tinklą. Šis draudimas siejamas su konspiracija ir manevrų maskavimu. DNR informacijos ministro pirmasis pavaduotojas Daniilas Bezsonovas papasakojo, kodėl socialiniuose tinkluose tiek daug vaizdo įrašų apie „ukrainiečių pergales“ ir mažai rusiškų.

Šaltinis: https://www.kp.ru/online/news/4648362/