Idėja tikrajai ir gyvajai Lietuvai

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2022-03-19 16:02:00, skaitė 518, komentavo 20

Idėja tikrajai ir gyvajai Lietuvai

Pirmosiomis karo valandomis kreipėmės į valdžią: pasaulis pasikeitė ir į senąjį nebegrįšime. Karas palies kiekvieną šeimą, kiekvieną Lietuvos pilietį. Grėsmė valstybei tapo reali - užbaikit patyčias, priešų paieškas ir panieką savo kišeninėje žiniasklaidoje!

Sumažinkit nebepakeliamus kylant kosminėms kainoms mokesčius, nebeįvedinėkit naujų, susivienykit su žmonėmis, nebekiršinkit visuomenės savo nesąmonėmis!

Bet ponai pasirinko tolesnio vidinio karo prieš visuomenę kelią. Karo metu visada iš tamsos atsėlina marodieriai - ir primityvūs krautuvių, atokių sodybų plėšikai, ir prievartautojai, ir "inteligentiški" homjaunuoliai, pajutę gerą progą įteisinti visuomenei nepriimtinas "vertybes".

Vėl stums savo "partnerystes" ir "šeimas", įvedinės totalitarizmo cenzūrą "neapykantos kalbos" įstatymais. Vėl diegs konstitucinę tėvų teisę auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus pažeidžiančias "daugialytiškumo" nuostatas nuo pat vaikų darželių. Juk karas - tokia proga įvesti totalitarizmo diktatūrą!

Visi visuomenės protestai veidmainiškai, de jure leidžiami, bet de facto uždrausti. Jeigu tu prieš globalizmo idiotizmą, vadinasi tu prieš Ukrainą ir esi "vatnikas". Visuotinai ieškoma valdžios priešų, tuo uoliai užsiima net "opoziciniai" kinkadrebių "nacionaliniai susivienijimai" ir šiaip "antisisteminiai" kovotojai a la puteikis and co.

Šimašoidai ir užingridai patiria daugybinius orgazmus - kaip ilgai tos progos laukė, dabar visus išsigimusios valdžios kritikus paskelbs valstybės priešais ir konservų bulvės vėl žydės! Ir jokių jums šeimos mitingų Vingio parke!

Bus taip, kaip menka saujelė "tolerastų", pasinaudodami ukrainiečių tautos tragedija ir nekaltų žmonių krauju, pageidauja! Ką daryti - ar pasiduoti, ar ginant savo laisves ir šeimos teises eiti prieš valstybės, užvaldytos antivalstybinio gaivalo, galias?

O gal atsakymas paprastas - tai jau buvo? Gal prieš nieką eiti ir nereikia? Amerika juk turėjo savo Woodstock’ą.

Valdžia neleido - tada laisvi žmonės nusispjovė, patys susirado fermerį, kurio privačioje žemėje jokių leidimų nereikia, pasistatė sceną, palapines, susirinko tūkstančių tūkstančiai ir tai įėjo į pasaulio istoriją.

Kodėl Lietuva to negali? Kodėl nepadarius šeimų šventės Tarptautinės šeimos dienos gegužės 15-ąją proga? Su laisvų žmonių palapinėmis ir laisvų atlikėjų koncertais, atrakcionais vaikams ir diskusijomis prie laužo, protestais prieš savivalę ir vakaronėmis?

Gal imam ir darom lietuvišką Woodstock’ą be jokių valdžios leidimų? Ne Vilniuje, kuris seniai nebėra Lietuva, o privačioje kokio nors ūkininko žemėje? Ar mes dar galim išeiti už tai, kas mums brangu? Ką manot?