Gražulio ir jo bendražygių veikla labiausiai pakenkė Lietuvai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/graz... 2022-03-31 21:11:00, skaitė 310, komentavo 8

Gražulio ir jo bendražygių veikla labiausiai pakenkė Lietuvai

Visiems gerai žinomas, dar iki šiol Vytautą Landsbergį garbinantis Naglis Puteikis, tapęs Petro Gražulio patarėju ir bendrapartiečiu, prisidirbo. Jie sulipdė Tautos ir Teisingumo sąjungos (centristų ir tautininkų) Partiją. Vasario mėnesį vyko Lietuvių tautininkų respublikonų sąjungos ir Lietuvos centro partijos susijungimas į jungtinę politinę organizaciją – Tautos ir teisingumo sąjungą (centristus – tautininkus).

Apie naujai sulipdytą partiją jau buvo rašyta ir tai buvo prognozuota. Prognozės 100% pasitvirtino. (straipsnis „Tautos ir teisingumo sąjunga“ – kas tai?)

Nuo pat pradžių buvo keista matyti, kad Petras jungiasi su nacistines vertybes propaguojančiais tautininkais. Puteikis tuo metu savo tikrųjų vertybių dar nebuvo atskleidęs, todėl buvo galima manyti, kad tautininkų balsas ten bus nereikšmingas ir viskas plauks buvusios „Tvarkos ir Teisingumo“ partijos vaga. Nieko panašaus.

Jie sulipdė Tautos ir Teisingumo sąjungos (centristų ir tautininkų) Partiją. Vasario mėnesį vyko Lietuvių tautininkų respublikonų sąjungos ir Lietuvos centro partijos susijungimas į jungtinę politinę organizaciją – Tautos ir teisingumo sąjungą (centristus – tautininkus).

Po susijungimo su tautininkais Petras Gražulis pavirto į „nacį“, o Puteikis tapo tikru „fiureriu„, kuris kartu su savo kolegomis pradėjo „medžioti“ „vatnikus“ ir juos viešai teisti.

Petras Gražulis tam neprieštaravo, nes iki šiol jo patarėjų persekiojamų asmenų neatsiprašė. Prie šitų persekiojamų palaikymu prisidėjo ir jo patarėja Regina Kernagienė – ji socialiniame tinkle palaikė Kristupą Krivicką ir Naglį Puteikį, kurie surengė viešą visuomenininkų linčą. Naglis Puteikis su Kristupu Krivicku išsipirko eterį pas Giedrę Gorienę, kuriame surengė „vatnikų medžioklę“ ir už tai buvo visuomenės pasmerkti. Pasmerktas buvo ne tik Naglis su Krivicku, bet ir Petras Gražulis.

Šiame video galite matyti, kaip viskas vyko. Giedrė Gorienė šį vaizdo įrašą dėl neaiškių priežasčių jau pašalino…

https://youtu.be/--iTWs02fNc

Po vaizdo pašalinimo, Kristupas Krivickas labai įsižeidė ir paliko Petro Gražulio patarėjo pareigas. Ir, žinoma, į „vatnikų“ sąrašą įtraukė ir pačią Giedrę Gorienę. Pacituosime jo mintis:

Putino vatnikai – grėsmė Lietuvai. Kaip juos neutralizuoti?

STOP PROPUTINIŠKAI KARO PROPAGANDAI LIETUVOS PREKYBOS TINKLUOSE, SPAUDOS KIOSKUOSE IR PAŠTO SKYRIUOSE!

STABDYKITE A.PALECKIO BENBRAŽYGĖS G.GORIENĖS LAIKRAŠČIO „KARŠTAS KOMENTARAS“ PLATINIMĄ IR PARDAVIMĄ, BLOKUOKITE INTERNETO PORTALĄ KOMENTARAS.LT IR YOUTUBE KANALĄ „KOMENTARAS.LT“

Štai proputinišką propagandą arba priešišką informaciją apie Ukrainą ir jos žmones skleidžiančių asmenų arba juos palaikančių ir jiems prijaučiančių asmenų, kuriuos demaskavome ir paviešinome savo laidoje sąrašas:

Algirdas Paleckis (nuteistas už antivalstybinę veiklą)

V.Lekstutis

prof. Eduardas Vaitkus

Rolandas Paulauskas

Audrius Nakas

Šarūnas Puidokas

Kazimieras Juraitis

Mindaugas Puidokas

Vytautas Mikalauskas (buvęs Paleckio partijos Frontas narys, buvęs socdemų Trakų meras)

Rolandas Paksas (buvęs EP narys)

Dobilas Sinkevičius (portalo respublika.lt redaktorius)

Vitolda Račkova (Lietuvos šeimų sąjūdis)

Artūras Orlauskas (Lietuvos šeimų sąjūdis)

Arvydas Daunys (Lietuvos šeimų sąjūdis)

Edita Mikėnaitės (buvusi Lietuvos šeimų sąjūdžio narė)

Vaclovas Žutautas (partijos Su Vyčiu pirmininkas vietoje A.Juozaičio)

Marius Gabrilavičius (minfo.lt)

Nendrė Černiauskienė (buvusi Seimo nario V.Valkiūno patarėja)

Gitana Nevulienė (Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkė)

Gintaras Furmanavičius (buvęs Vidaus reikalų ministras)

Danutė Jasilionienė (buvusi tautininkė)

Taip pat laidoje viešai kreipėmės į Zigmą Vaišvilą, Rolandą Paksą ir Nidą Vasiliauskaitę, kad jie atsakytų, kurią pusę palaiko – Rusijos ar Ukrainos.

Šia mūsų laida, kiek spėjo pamatyti kol Gorienė nutraukė tiesioginį eterį labai piktinosi ir žinomas dainininkas Romas Dambrauskas.

Po šių akibrokštų nusprendėme paklausti skaitytojų, kaip jie vertina Petro Gražulio bendražygio Naglio Puteikio veiksmus. Paskelbėme apklausą, kuri vyko savaitę laiko. Rezultatai rodo, kad Naglis Puteikis krito žemiau plintuso ir vargu ar jam bepavyks iš tokių žemumų pakilti. Kristupo veiksmų vertinti neprašėme, nes jis yra absoliutus politinis niekas. Tai yra Olego Šurajevo lygmens liaudies linksmintojas.

Kaip vertinate N. Puteikio pasisakymus "Komentaras TV" kanale?

  • Neigiamai 94%, 1016 balsai
  • Teigiamai 4%, 43 balsai
  • Neturiu nuomonės 2%, 25 balsai

Krivickui palikus Gražulio patarėjo pareigas, Naglis to nepadarė. Jis ir toliau laikosi savo nacistinių politinių pažiūrių, giriaisi kaip remia Ukrainos nacistus ir toliau kaltina visuomenininkus, kad šie neva dirba Putinui.

Gražulis taip pat atsiskleidė Ukrainos karo akivaizdoje ir stojo netgi į komiko, klouno, savo genitalijas demonstruojančio homoseksualo Olego Šurajevo pusę (kyla įtarimų, kad Petras yra LGBT++++ atstovas).

Kovo 27 dieną Minsko plento 26-ajame kilometre susirinko apie šimtas Lietuvos, Ukrainos, Baltarusijos vėliavomis nešinų akcijos dalyvių. Tačiau žadėta kelio blokada Rusijos ir Baltarusijos vilkikams neįvyko, policija ir akcijos organizatoriai sutarė nekonfliktuoti. Akciją organizavo komikas Olegas Šurajevas, raginantis Vyriausybę uždrausti vykti per Lietuvos teritoriją Rusijos ir Baltarusijos vilkikams.

Po šios nepavykusios akcijos Petras Gražulis socialiniame tinkle užsipuolė policijos pareigūnus, kad šie nepasidavė Šurajevo provokacijai. Iš skandalų neišbrendantis Petras Gražulis bet kokia kaina bando išlikti Seime ir nusiplauti savo juodus darbelius. Ar pavyks jam ir šį kartą, parodys laikas. Gal ir vėl Petras su dovanėlėmis pralėks per Klaipėdos rajoną, padovanos žvakučių, gėlyčių ir, kaip Leninas, vaikams pieštukų. Žmonės šiais laikai pigūs…

Per aukščiau paminėtus kiršintojus ir skaldytojus visuomenė negali susiburti į vieną politinę jėgą, nes būtent tokių partijų nariai ir yra patys didžiausi Lietuvos priešai. O galbūt tos partijos tam ir įsteigiamos, kad kiršintų ir skaldytų visuomenę?..

Ar pavyks visuomenę apgauti su dar vienu landsbergių režimo projektu?

SN inf.